Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "oprit trappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor oprit trappen:

Oprit aanleggen

Wij hebben recent een woning open bebouwing gekocht van 40 jaar oud. Graag willen wij een inrit (35 lengte op 10,5 breedte) laten aanleggen evenals terras (4,5 meter op 2,5 meter), parking (150m²), pad naar voordeur gaat schuin naar omhoog heeft dus trappen nodig(13 meter en 2 meter breed) en inrit naar garage (28m²), terras achter woning is ongeveer 45m² en dan naar dat terras een pad schuin naar omhoog zonder trappen (40m²). Dit is zonder borduren en L - profielen. De totale opppervlakte is ongeveer 500 m². Wij verkiezen een betontegel van minimum 60x60 voor het geheel. Er dienen eveneens L-profielen geplaatst te worden van ongeveer max. 1 meter hoogte (4 meter) de overigen met een max hoogte van 60 cm. Ongeveer 20 meter lengte.

Oprit, trappen en terras aanleggen met klinkers

Klinkerwerken uit te voeren op meerdere plaatsen in de tuin en oprit. Tussen de 50 en de 100 m² te doen.

Herstellingen oprit rij klinkers + terras klinkers herstellen

Twee werkzaamheden : partij klinkers van 1 meter breed en 6-7 m lang opnieuw leggen. Terras met trappen. Dit is een herstelling. Deze afbreken en vlakke trap maken. Klinkers zijn reeds aanwezig. Graag zo spoedig mogelijk aan de werken kunnen starten.

Heraanleg van oprit

Wij zoeken een aannemer voor de heraanleg van de oprit van ons rijhuis. Het betreft zowel de oprit naar de voordeur met enkele trappen als de oprit van de garage die naar beneden gaat naar de garage die op kelderhoogte is.

Oprit aanleggen in klinkers en voortuin met trappen in beton leggen

De oprit volledig in klinkers leggen. De klinkers hebben we liggen en de oprit is al uitgegraven en de de voortuin in beton leggen + de trappen naar ons voordeur aanleggen in tegels.Er moet nog een stuk afgebroken worden maar willen we eventueel zelf doen zodat jullie alleen de aanmaak moeten doen of we willen ook de prijs als jullie alles deden afbraak + opbouw.

Oprit veranderen in trappen en nieuwe oprit aanleggen

De bestaande oprit veranderen in trappen voor gemakkelijk in de garage te kunnen. Deel ernaast veranderen in oprit. Is nu gewoon voor tuintje.