Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "oprit trappen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor oprit trappen:

Heraanleggen klinkerwerken

Heraanleg van bestaand terras en oprit. Rond terras doorsnede 6m met 2X 2 trappen Oprit 15 m X 3.5m

Aanleggen oprit

Wij willen graag onze oprit opnieuw laten aanleggen (40m²) met ingebouwde bloembakken. Keuze tegels laten we over aan de ervaring van de vakman na overleg. Het betreft de oprit voor de wagen, de trappen naar de voordeur en de voortuin

Terras in klinkers leggen

Op dit moment is er een terras met betonvloer en oprit. De trappen moeten ook worden herbekeken vermits de onderste trap verhoogd is. Uiteindelijk doel is ook om garage terug te gebruiken, dus eventueel aanpassen oprit. Ongeveer 50 m².

Oprit volledig heraanleggen

oprit aan de carport heraanleggen (dubbele poort) Deze is momenteel bedekt met steentjes. + heraanleg aan de voordeur die momenteel bedekt is met trappen, vijver en planten. Dit zou allemaal weg moeten en gewoon plat gemaakt worden. Beide hellend vlak. 60m²

Oprit aanleggen

Wij hebben recent een woning open bebouwing gekocht van 40 jaar oud. Graag willen wij een inrit (35 lengte op 10,5 breedte) laten aanleggen evenals terras (4,5 meter op 2,5 meter), parking (150m²), pad naar voordeur gaat schuin naar omhoog heeft dus trappen nodig(13 meter en 2 meter breed) en inrit naar garage (28m²), terras achter woning is ongeveer 45m² en dan naar dat terras een pad schuin naar omhoog zonder trappen (40m²). Dit is zonder borduren en L - profielen. De totale opppervlakte is ongeveer 500 m². Wij verkiezen een betontegel van minimum 60x60 voor het geheel. Er dienen eveneens L-profielen geplaatst te worden van ongeveer max. 1 meter hoogte (4 meter) de overigen met een max hoogte van 60 cm. Ongeveer 20 meter lengte.

Oprit, trappen en terras aanleggen met klinkers

Klinkerwerken uit te voeren op meerdere plaatsen in de tuin en oprit. Tussen de 50 en de 100 m² te doen.

Herstellingen oprit rij klinkers + terras klinkers herstellen

Twee werkzaamheden : partij klinkers van 1 meter breed en 6-7 m lang opnieuw leggen. Terras met trappen. Dit is een herstelling. Deze afbreken en vlakke trap maken. Klinkers zijn reeds aanwezig. Graag zo spoedig mogelijk aan de werken kunnen starten.

Heraanleg van oprit

Wij zoeken een aannemer voor de heraanleg van de oprit van ons rijhuis. Het betreft zowel de oprit naar de voordeur met enkele trappen als de oprit van de garage die naar beneden gaat naar de garage die op kelderhoogte is.