Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit en tuinpaden aanleggen met kasseien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en tuinpaden aanleggen met kasseien:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras aanleggen in gepolierde beton. Momenteel uitgegraven met dunnen laag stabilisé. Tuinpaden aanleggen in gepolierde beton. Oprit aanleggen in gepolierde beton. Terras en paden zou ong. 100m² zijn en oprit ong. 20m². Alles word reeds uitgegraven.

Oprit en tuinpaden aanleggen met kasseien

Oprit en tuinpaden aanleggen met kasseien. Momenteel grind op oprit en gedeelte van de paden. Het betreft totale opp. van 145-170m²

Gepolierde betonvloer als oprit en terras leggen

Oprit en terras + tuinpaden in gepolierde beton. 80 m² in totaal. Is voor nieuwbouw.

Oprit en tuinpaden in gepolierde beton aanleggen

heraanleg van oprit en paden rondom huis. Oprit voor 2 garages. Nu liggen er betontegels op zand en het moet in gepolierde beton komen. Oppervlakte in totaal ongeveer 75 m².

Klinkerwerken uitvoeren

We wensen een bestaand terras in de achtertuin (21m²) in natuursteen te vervangen en uit te breiden door een betonnen terras. Onder dit terras loopt vandaag nog één leiding waar afvalwater en regenwater samen worden afgevoerd. Dat zou gescheiden moeten worden. Onze achtertuin is niet bereikbaar met een bobcat of andere graafmachine. Daarnaast willen we ook onze oprit & tuinpaden in de voortuin (36m²), momenteel in dezelfde natuursteen als het terras vervangen door waterdoorlatende klinkers/... (materiaal te bepalen). Hieronder willen we een betonnen regenwaterput plaatsen (5.000m²).

Kasseien aanleggen

Oprit van 150 m2 + tuinpaden

Aanleg van terras en tuinpaden

Aanleg van ons terras, oprit en tuinpaden, voor in totaal een oppervlakte van ca. 200 m². - 150 m² oprit en tuinpaden in betonklinkers (deze hebben we nog niet aangekocht) Oppervlakte van 50 m² aan terras (keramische buitentegel. Deze hebben we reeds aangekocht)

Klinkers aanleggen voor oprit en tuinpaden

Oude oprit en tuinpaadjes in kasseien vervangen door klinkers. Oprit is 24 m². De tuinpaden ongeveer : 24 m².