Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit uitbreiden:

Oprit uitbreiden

Concreet willen we - onze oprit uitbreiden - rond ons tuinhuis een verharding. Dit alles in de stijl zoals onze huidige oprit (kasseien/platines 14x14). Volgens mijn berekeningen zou dit een goede 28 m² zijn. Ook zou er een 8m boordsteen moeten komen. Daarnaast voorziet u de nodige stabilisé, graafwerken en de rest wat hiervoor nodig zou moeten zijn. Laat ook weten of de grond ter plekke blijft of niet. De huidige steentjes zullen wij wel verwijderen.

Uitbreiden van bestaande oprit met klinkers

Wij hadden graag de bestaande oprit laten uitbreiden met klinkers van 10x10x5.5cm. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 m².

Oprit aanleggen met klinkers

Uitbreiden oprit met bedoeling aansluiting op straatrand. Huidige toestand steenslag. Gemakkelijk te bereiken (straatkant). Oprit met klinkers 60 m².

Heraanleggen en uitbreiden oprit

Ik wens mijn oprit, bestaande uit klinkers, te laten heraanleggen en uit te breiden. Op enkele plaatsen is deze oprit aan het verzakken en zijn de klinkers verschoven. De oprit dient tevens uitgebreid te worden met nieuw, doch dezelfde klinkers ( 10 cm x 10 cm ) Tevens dient in diezelfde klinkers een pad te worden aangelegd van de straat naar de voordeur alsook een verbinding van de oprit naar de voordeur. Vanuit de carport dient de oprit naar de straat toe recht getrokken te worden zodat deze verbreedt.

Uitbreiden bestaande oprit

Ik zou mijn bestaande oprit willen uitbreiden met zo'n 33 m². De klinkers voorzie ik zelf tegen dat de werken zouden starten, en uitgraven doe ik ook zelf. Boordstenen voor de kantopsluiting voorzie ik ook zelf. Er zou stabilise gegoten en afgetrokken moeten worden, en de klinkers moeten gelegd en afgetrild worden. Ook van de bestaande oprit zou er een verzakt stukje terug opgehoogd moeten worden.

Bestaande oprit heraanleggen en uitbreiden

Vervangen van een bestaande oprit van betonklinkers met lichte uitbreiding van een 10 tal m², er hoort een regenwaterpijp ingewerkt te worden naar een bestaande regenput van een 8 tal meter, een afvoerput met rooster aan te sluiten op de bestaande riolering. Moet een voertuig van max 3500 ton moet kunnen gedragen worden.

Herleggen oude klinkers nieuw uitbreiding

Oude klinkers voor oprit huis herleggen +uitbreiden met nieuwe klinkers(klein formaat). Traptreden herstellen of vernieuwen. het zou gaan om en 20m².

Uitbreiding oprit garage

Bestaande oprit uitbreiden wegens verbreding inrijpoort van 3m naar 4,25m - leveren en plaatsen van stabilisé - leveren en plaatsen van kasseien voor een oppervlakte van ongeveer 5 vierkante meter - de bedding is reeds van diepte over de volledige oppervlakte NB:indien mogelijk afvoeren van uitgegraven grond