Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit uitbreiden:

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Oprit in kasseien uitbreiden

we zouden onze bestaande oprit in kasseien willen uitbreid voor een 2de wagen. De kasseien hebben we zelf op voorraad. Afgraven, stabilise, kasseien leggen en opvoegen met cement. Er is eveneens een putdeksel te voorzien van ongeveer 60x80cm. 30 m² bijleggen.

Heraanleggen van oprit met kasseien of platines

Opbreken huidige oprit met verzakte kasseien van ongeveer 200 m². Deze opnieuw heraanleggen en uitbreiden tot in totaal 280 m². Hetzij bestaande kasseien (mix) recupereren hetzij vervangen door platines.

Oprit uitbreiden

Concreet willen we - onze oprit uitbreiden - rond ons tuinhuis een verharding. Dit alles in de stijl zoals onze huidige oprit (kasseien/platines 14x14). Volgens mijn berekeningen zou dit een goede 28 m² zijn. Ook zou er een 8m boordsteen moeten komen. Daarnaast voorziet u de nodige stabilisé, graafwerken en de rest wat hiervoor nodig zou moeten zijn. Laat ook weten of de grond ter plekke blijft of niet. De huidige steentjes zullen wij wel verwijderen.

Uitbreiden van bestaande oprit met klinkers

Wij hadden graag de bestaande oprit laten uitbreiden met klinkers van 10x10x5.5cm. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 m².

Oprit aanleggen met klinkers

Uitbreiden oprit met bedoeling aansluiting op straatrand. Huidige toestand steenslag. Gemakkelijk te bereiken (straatkant). Oprit met klinkers 60 m².

Heraanleggen en uitbreiden oprit

Ik wens mijn oprit, bestaande uit klinkers, te laten heraanleggen en uit te breiden. Op enkele plaatsen is deze oprit aan het verzakken en zijn de klinkers verschoven. De oprit dient tevens uitgebreid te worden met nieuw, doch dezelfde klinkers ( 10 cm x 10 cm ) Tevens dient in diezelfde klinkers een pad te worden aangelegd van de straat naar de voordeur alsook een verbinding van de oprit naar de voordeur. Vanuit de carport dient de oprit naar de straat toe recht getrokken te worden zodat deze verbreedt.

Uitbreiden bestaande oprit

Ik zou mijn bestaande oprit willen uitbreiden met zo'n 33 m². De klinkers voorzie ik zelf tegen dat de werken zouden starten, en uitgraven doe ik ook zelf. Boordstenen voor de kantopsluiting voorzie ik ook zelf. Er zou stabilise gegoten en afgetrokken moeten worden, en de klinkers moeten gelegd en afgetrild worden. Ook van de bestaande oprit zou er een verzakt stukje terug opgehoogd moeten worden.