Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit vernieuwen:

Oprit vernieuwen

Oprit tussen 60 à 65 m². Huidige klinkers af te voeren. Plaatsing zwarte klinkers carbon 30X20X6

Heraanleggen van oprit in dolomiet

Betreft aanvulling/vernieuwing oprit met dolomiet. Aanleg dateert van 15 jaar geleden . Vernieuwen van oprit in dolomiet.

Oprit vernieuwen met klinkers

Wij willen graag onze oprit (helling) voor de garage vernieuwen met nieuwe klinkers (hebben al aangekocht). Nu staat alles wat schots en scheef en wil graag volledig vernieuwen en mooi recht hebben.

Oprit + terras + verharding onder carport

We willen graag onze oprit en ons terras laten vernieuwen. Daarnaast willen we een verharding onder onze carport. Oprit nu in steentjes, kizel. Oprit van 220m². oprit aan te leggen met klinkers. Terras nu 35 m² eventueel te vergroten naar 45 m². terras in natuursteen of grote tegel. Nu liggen er kleine steentjes. Carport: mag in beton.

Oprit heraanleggen

Voor het ingangstrapje en de garage ongeveer 25m².Te vernieuwen van oprit en ingangtrapje. Momenteel praktisch verdwenen grind (ouderdom/ verbouwingswerken)

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Onze huidige tuin bestaat uit ± 85m klinkers. Wij zouden graag deze klinkers volledig uitbreken en vernieuwen met een deel terrastegels (55 à 60m²) en een deel kunstgras (30 à 35m²). Er zal een laag stabilisé onder de klinkers liggen, maar we weten niet hoeveel (we wonen er pas 1 jaar). Graag hadden we prijs voor enkel de uitbreekwerken en een ramingsprijs voor de volledige werken (uitbraak+vernieuwen). We hebben een halfopen bebouwing met een zij-ingang van ± 1m60 breed.

Oprit heraanleggen

Wij zijn momenteel aan het kijken om onze asfalt oprit te vernieuwen. (ong. 3m breed op 46 m lang) Volgens mij zou afschrapen van een paar cm asfalt, en opnieuw vers aanbrengen voldoende zijn.

Oprit heraanleggen

Oprit met oude klinkers vernieuwen. Oppervlakte ongeveer 200 m²