Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit vernieuwen:

Oprit vernieuwen

Het is de bedoeling om een bestaande oprit te vernieuwen. De oprit nu bestaat uit de combinatie van tegels als wandelpaden en siergrind als parkeerplaats. Dit moet nog verwijderd worden en gaat om een oppervlakte van 45 m². In de plaats zou ik graag werken met klinkers (rockstone).

Oprit vernieuwen

Het gaat om een klein project: - rijhuis van 1950 - in een buurt met veel wateroverlast, dus voorkeur voor waterdoorlatende oplossingen - gewenste werken: -- vernieuwen van schuine oprit naar garage (kelderniveau - nogal steil, dus moet antislip zijn): ongeveer 16 m² -- vernieuwen van doorgang naar voordeur (met 2 treden): ongeveer 8 m² - huidige situatie: tegels uit beton van 50x50 cm.

Oprit vernieuwen

Graag had ik de oprit tot voor mijn huis willen vernieuwen. Het huis dateert van de jaren 50 en de (bak)steen die er nu ligt is aan vervanging toe. Momenteel wordt het huis gerenoveerd. Normaal gezien zullen de werken in juni gedaan zijn en zou ik verhuizen. Het gaat hier zeker om een opp. van ronde de 150m². Kasseien leggen.

Bestrating rondom huis vernieuwen en terras aanleggen

De oprit moet men verbreden en ook de bestrating rondom het huis vernieuwen. Er moet ook een terras achteraan het huis worden aangelegd. Alles in klinkers. Oppervlakte zal snel meer dan 100 m² zijn.

Klinkerwerken uitvoeren

Wij willen onze oprit en weg naast het huis laten vernieuwen door er OUDE rode paaltjes op te leggen. Tussen 50 en 100 m².

Oprit in klinkers leggen

Vernieuwen verouderde asfalt oprit - tussen 50 en 100 m²

Oprit in klinkers aanleggen

Vernieuwen bestaande betonnen oprit l+-40m lopende meter gedeelte voorzien in grasdallen voor parkeerplaats

Oprit heraanleggen met grindplaten en kasseien

Bestaande oprit en parkings in siergrind en kasseien is deels verzakt, vervuild en ongelijk. Kasseigedeelte deels opnieuw aan te leggen. Het grindgedeelte afschrapen en vernieuwen met nieuwe grindplaten. Nieuwe grindtrottoir strook aan te leggen na afschrapen bovenste (gras)grondlaag. Het gaat om zo een 100 m² in totaal.