Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Oprit en voortuin aanleggen met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oprit en voortuin aanleggen met klinkers:

Oprit en voortuin heraanleggen

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Momenteel betonklinkers maar die moeten vernieuwd worden. Voortuin van ong. 56m² onderhoudsvriendelijk heraanleggen. Momenteel bodembedekker maar graag tegels of grind.

Herstellen/Opnieuw plaatsen klinkers

Op oprit bestaande uit klinkers is een septische put gestoken en daardoor zijn er klinkers uitgehaald maar niet mooi terug geplaatst. Het gaat om een grootte van 4,5 op 4m2 ruim gemeten. het putdeksel van de septische put zal ook moeten aangepast worden. Alsook is er nog een probleem in de voortuin, de klinkers komen naar omhoog door de bomen aan de straat deze klinkers moeten opnieuw herlegd worden. De oppervlakte in de voortuin is 1meter breed en 6meter lang.

Voortuin te beklinkeren

Ik zou graag de oprit laten beklinkeren, deze heeft een grootte van 7 meter x 15 meter. Een normale standaard grijze klinker. De ondergrond is nu puin met een dunne laag steentjes erop.

Aanleggen oprit

Wij willen graag onze oprit opnieuw laten aanleggen (40m²) met ingebouwde bloembakken. Keuze tegels laten we over aan de ervaring van de vakman na overleg. Het betreft de oprit voor de wagen, de trappen naar de voordeur en de voortuin

Grasdallen leggen

ik wens een oprit aan te leggen van 36m2 in mijn voortuin. Ik overweeg momenteel ofwel grind ofwel grasdallen, maar sta ook open voor tegels of klinkers.

Heraanleg oprit en terrassen

Oprit van +/- 60m² (vooraan), terras(sen) + looppad van +/- 70m² (achteraan). Vooraan ligt er momenteel grind dat we willen vervangen door een vaste oprit. Voortuin heeft een tuinperk. Achteraan zijn er terrassen waar er momenteel enkel een betonlaag is. Materiaalkeuze ligt nog niet vast. We wensen hier dan ook advies in te verkrijgen tussen de verschillende mogelijkheden, rekening houdend met onze esthetische voorkeur, budget,...

Siergrind oprit leggen

Betreft een totaal van ongeveer 120 m² heraanleg van oprit(voortuin). Wegens aandringen van de gemeente betreft waterdoorlatendheid en grondwater, zouden de huidige klinkers moeten vervangen worden door waterdoorlatende verharding. Wij dachten aan grastegels met siergrind en wat stroken met bijvoorbeeld houtschors. Wegens professionele bezigheden willen wij een onderhoudsvriendelijke voortuin.

Aanleggen oprit in betontegels

Bedoeling zou zijn om de oprit aan te leggen met Schellevis oud hollandse betontegels van 120x120cm in het patroon zoals aangegeven in de scan in bijlage. De oprit tot achteraan is +/- 180cm breed en 20m diep. Die zou moeten gevormd worden door een strook kalksteenslag 6/14 in SBM+Gravel van 30cm, een tegel van 120cm en terug een strook kalksteenslag van 30cm. Die laatste 30cm zou ook de drainage die rondom het huis is voorzien, moeten faciliteren. In de voortuin ligt er naast de tweede strook kalksteen nog eens een megategel van 120cmx120