Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Padje in klinkers leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Padje in klinkers leggen:

Padje in klinkers leggen

Ik wil mijn keien weg en wil daar nu een pad leggen. Parkeerstrook 10 op 10 meter ongeveer. Moeten klinkers komen. Borduren + regenput.

Beklinkering tuin en oprit

We willen graag onze tuin laten klinkeren. Aan de straatkant een borduur rond het huis van 1m breed op 7m lang en de oprit, 4m op 9m. Ook een padje van de straat naar de voordeur van 1m breed op 4m lengte. We zouden graag een blauwe klinkers willen (pastorijwoning), en vierkant, dus geen rechthoekig.

Klinkers aanleggen

Padje voor het huis, zijpad, terras. Moet opgemeten worden want ken oppervlakte niet. Ter vervanging van oude grijze tegels. Er ligt reeds stabilisé op zijpad en achteraan.

Aanleggen van oprit en padje in klinkers

Leggen oprit 21 m² en padje straat tot voordeur van ongeveer +- 10 m². Aan te leggen in klinkers van 22x22 cm met boordsteen.

Parkeerplaats in grind en oprit in klinkers aanleggen

Op dit ogenblik ligt er een oude oprit met betonklinkers. Voor het huis een parkeerplaats met grind op aarde ondergrond . Naar de voordeur een klein padje in bankirai. Voor de rest alles in klinkers. Totale oppervlakte 84 m².

Aanleggen nieuw padje+trap naar voordeur

Ik wil een nieuw padje + trap naar de voordeur laten leggen. Nu liggen er flagstones die afbrokkelen. Het padje is ongeveer 1,5 m op 4 meter en gaat ongeveer 1 m in de hoogte. Pad in klinkers of tegels.

Klinkers plaatsen in achtertuin padje

Cirkelvormig tuinpad aanleggen met getrommelde betonklinkers 10 x 10 x 4 op gestabiliseerde ondergrond. Klinkers plaatsen. De tegels ofwel in aankoop met de vakman ofwel zelf aankopen te bespreken met vakman.

Klinkers leggen voor twee opritten

Klinkers leggen ongeveer 100 m² te plaatsen. Dit zijn 2 opritten , eerste = 30 x 2,5 m tweede= 6 x 4 m en nog 2 padjes , één padje van 15 x 1 m en één padje van 6 x 1 m . , langste oprit momenteel rode steenslag , andere oprit en padjes allemaal klinkers nu . Ik wil zelf boordstenen plaatsen en ondergrond voorzien.