Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Parking aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parking aanleggen:

Parking aanleggen en extra waterput steken

Parking van 5m x 5m aanleggen in grasdallen. Extra waterput steken en verbinden met bestaande waterput. Buis naar riolering vervangen.

Oprit en terras aanleggen

Oprit en parking aanleggen van 400m². Graag in siergrind. Momenteel stabilisé en grijsgrind. Graag ook boorden.

Aanleggen oprit

Aanleg oprit voor woning. Opvullen, egaliseren, stabiliseren en leggen van stenen op parking. Aanleg van zone voor planten met boordstenen. Leggen van gangpad naar voordeur uit betonnen platen.

Aanleggen groenparking

Wij zijn aan het bekijken om een parking aan te leggen. Het liefst zouden wij een groenparking willen. Het zou voor 8 à 10 auto's zijn. Voor een huis: linkerkant is nu gras waar ze parkeren. Open bebouwing.

Oprit en parking in klinkers aanleggen

Oprit + parking bedrijf. Dagelijkse passage: Moet water doorlatend zijn - Gemakkelijk in onderhoud en duurzaam - Meer dan 100 m²

Oprit aanleggen met betonstroken en siergrind

Een oprit met ruimte voor 2 auto's die we willen aanleggen met een combo van betonstroken en grind, zodat het water er toch door kan. Daarnaast is er een pad naast de parking dat naar de voordeur loopt waar ook grind tussen moet. In totaal gaat het om ongeveer 80 m².

Oprit aanleggen

Het is voor een oprit/parking van ongeveer 200m². het is een parking van een handelszaak, dit zou waterdoorlatend moeten blijven.

Parking met gepolierde betonvloer aanleggen

Oprit en parkeerruimte willen wij laten heraanleggen. Nu ligt er dolomiet die aan vervanging toe is. Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om de mogelijkheid te creëren er te rolschaatsen en met kinderfietsjes te rijden. Voor rolschaatsen schijnt gepolierd beton ideaal te zijn, maar tegelijk willen wij ook een ondergrond die slipvast is. De opbouwhoogte voor de betonvloer is mistens 10 cm en het gaat over een dikke 100 m².