Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Parking aanleggen met klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parking aanleggen met klinkers:

Oprit aanleggen met klinkers

Oprit en parking van ongeveer 400 m². Betonpuin reeds geplaatst op -15 cm. Boordstenen reeds geplaatst.

Parking en wandelpad aanleggen in klinkers

Aanleggen parking tussen huis en straat + wandelpad naar voordeur. Ongeveer 70 m².

Parking in dolomiet aanleggen voor 1 wagen

Uitbreiding van de huidige parkeerplaats in dolomiet. Zo creëren we een bijkomende parkeerplaats. Parkeerplaats in dolomiet voor 1 wagen. 12 à 15 m².

Parking aanleggen met klinkers

Parkings voor het huis aanleggen. Nu gras en een haag van 10 meter dat moet verwijderd worden. Aan te leggen met klinkers.

Parking in gepolierde beton aanleggen

Betonnen oprit aanleggen van ongeveer 50 m², 6m breed, vooraan gelegd op een terrein van 25m diep. Dient om 1 wagen en 1 caravan naast elkaar te plaatsen. Rond de oprit zouden beukenhagen en een kastanje hek/poort komen. Nu ligt er een grijze kiezel en plantenperk.

Oprit aanleggen

It is the part of front garden of the house with rose plant on one side and a congrete mound at the entrance. We want to remove both roses and mound away make the place as the second parking place.

Tuinterras en parking in printbeton aanleggen

Tuinterras in printbeton van 50 m² en een parking voor twee wagens in printbeton aan te leggen. Ondergrond momenteel is aarde.

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².