Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Parking asfalt verwijderen en aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parking asfalt verwijderen en aanleggen:

Klinkers leggen oprit en parking

Momenteel hebben we en oprit en parking van asfalt en we zouden graag klinkers in de plaats willen. Huidige oprit en parking zou dus ook uitgebroken moeten worden. Totale oppervlakte is 166m².

Parking asfalt verwijderen en aanleggen

Vakman voor het verwijderen van asfalt op een een parking van ongeveer 700 vierkante meter en het terug heraanleggen wegens te veel putten.

Aanleggen oprit met klinkers

Wij beschikken over een oprit, parking en middenplein die nu verhard is met gemalen asfalt. Hierin komen snel en veel putten alsook niet gemakkelijk proper te houden. Wij zoeken naar een betaalbare definitieve verharding waar geen putten in komen en makkelijk proper te houden is. Mag beton en of klinkers of ander materiaal zijn dit te bespreken met de vakman. oppervlakte : 2000 m²

Asfalt gieten voor oprit en parking

Bestaande asfaltlaag verwijderen .. En een nieuw laag gieten voor een oprit plus parking voor een oppervlakte van 2000m²

Asfalteren van parking/terminal haven Antwerpen

Nieuwe asfalt leggen. En ook de putten vullen. Dit is van een terminal in de haven van Antwerpen. Dit is een parking plus de terminal een heel groot stuk. Ter plaatse komen kijken.

Asfalt van parking vernieuwen

Dit is een bestaande parking met asfalt. De oppervlakte is ongeveer 100 m². Er ligt asfalt op , maar is voor een nieuwe bovenlaag te leggen. Graag zouden we deze vernieuwen,nieuwe eindlaag (asfalt) laten aanbrengen. Is het mogelijk om een eindlaag van +-3 cm te plaatsen?

Klinkers aanleggen voor oprit, parking paden rond huis

Tegels plaatsen meer dan 100 m². Parking, terras, en paden rond het huis. Verwijderen van bestaande asfalt, ondergrond is reeds stevig aangereden steenpuin. Het gaat om een 'U' vorm voor, achter en naast het huis, tegen het huis aan. Oprit voor 6 x 4 m, opzij 14 x 2 en achter 10 x 5 Alles is zeer goed bereikbaar.

Oude parking vernieuwen met tegels of asfalt

Oude parking momenteel deels in oude asfalt, deels klinkers, deels grijze kiezelsteentjes samen +- 180 m² gelegen vooraan aan steenweg. Graag volledig betegelen, of asfalt.