Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Parking verharden en boordstenen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Parking verharden en boordstenen plaatsen:

Parking verharden en boordstenen plaatsen

Graag prijsopgave voor parking verharding. Grootte ongeveer 420 vierkante meter.Graag in chappe. Er dienen 80 meter boordstenen geplaatst te worden, alsook 15 meter water afvoer goot. Het perceel is 400 vierkante meter groot, bedekt met grove vulkiezel. Deze dient afgegraven te worden, tot de diepte nodig voor het beton.

Voortuin verharden voor aanleg parking

Afgraven van 2 zones elks een oppervlakte +/- 3m op 4m, verharden met steenpuin en eventueel afwerken met dolomiet

Gepolierde betonvloer te leggen als parking

Priveparking te verharden. Deze moet het gewicht van auto s kunnen dragen . Ik zou graag een blauwetegel achtige look krijgen met dan strookjes ertussen met witte kiezel . Mogelijkheid om water te laten afvloeien. Oppervlakte :25 m²

Voortuintje-parking

Verwijderen afsluiting in beton paaltjes,uitgraven ,verharden ondergrond(chape),leggen klinkers met stertekening in het midden en plaatsen van een afboording grote van stukje= 6x4meter