Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Plaatsen dorpel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen dorpel:

Plaatsen dorpel

Bij het vervangen van onze achterdeur hebben wij gezien dat de dorpel kapot is. Ook de dorpel van het schuifraam zou moeten vervangen worden. Blauw steen.

Plaatsen dorpel oud herenhuis

Plaatsen van nieuwe dorpel 2m Lang en 40cm breed voor onder dubbele inkomdeur. Een oude herenhuis. Dorpel staat gelijk met stoep.

Nieuwe dorpels in arduin leggen

Nieuwe dorpel voor aan de garage te leggen. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen 7 a 8 meter lang (2 garagepoorten)

Plaatsen dorpel

We zoeken iemand die een dorpel kan plaatsen en leveren voor de achterzijde van onze garage. We willen hier graag een poort in plaatsen maar daarvoor moet er eerst een dorpel geplaatst worden.

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.

Oprit aanleggen met platines kandla grey

1.leveren, aanleggen van Vietnamese kandla grey licht grijs, 14x14x7 op stabilisé. Aanleggen 18,5 x3m van garage naar straat,recht stuk. Aansluitingen naar bestaand terras 2x3m², verder uitwerken naar voorgevel 6m² + 3m², totaal +/-70m². 2. Aanleggen standplaats met keien in splitplaten +/-9m² tussen oprit en zijgevel 3. Aanleg van regenafvoer 5m naar straat, metsen van verzamelput 4. Plaatsen van dorpel garage, standaard afmeting in arduin 5. Inrijopening verbreden door een deel van de afsluiting in te korten, later zal vervangen worden na de uitvoering van de wegenwerken in 2016 vermoedelijk start in de maand april. Realisatietermijn binnen de 3 maand.

Inrij dorpel voor losstaande garage

Het plaatsen van een hardsteendorpel aansluitend aan de tegelvloer van een vrijstaande garage. Lengte dorpel 238 cm, breedte 20 cm, dikte 3 cm

Dorpel garage vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die een dorpel aan een garage kan plaatsen. Momenteel zijn het klinkers, maar we willen een nieuwe poort laten plaatsen en zou een hardstenen dorpel willen die schuin afloopt naar binnen (om makkelijk met auto op te rijden): garage half onder woning. Foto in bijlage.