Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Plaatsen van keerwanden van 8m lengte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van keerwanden van 8m lengte:

Oprit in klinkers leggen

Geen ontwerp nodig. Plaatsen van platines - Kandla Grey - 14x14x5a7cm op een bedding van 15/20cm - stabilisé 12MPa met recup zand tussen de woning en keerwanden, ongeveer 89m². Dit toegegoten met een voldoende sterke specie. De bedding is klaargelegd door mijzelf.

Plaatsen van keerwanden

Wij zoeken iemand om ongeveer 15 lm L-keerwanden te plaatsen van max 50cm hoog, hoogte van de keerwanden moet overeenkomen met de pas van het nieuw aan te leggen terras. Het moet de overgang van de blauwe steen en houten terras opvangen.

Plaatsen van keerwanden van 8m lengte

Er zou een keerwand, L-element, geplaatst moeten worden aan onze zijde van de perceelsgrens over een afstand van 8m met een hoogte van 1,25m.

Aanleggen oprit/terras met kasseien en dolomiet

Plaatsen van : 1. Plaatsen keerwanden (1,25 m hoog) 2. Plaatsen kasseien voor oprit, voetpad en terras in recup kasseien (+/-50m²) 3. Leggen van dolomiet op worteldoek en honinggraat (+/- 40m²) 4. Plaatsen van 4x blauwsteen op dolomiet 5. Plaatsen van 1 afwateringsrooster aansluiten van afwatering op regenafvoer

Plaatsen van print of polybeton

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat de verhardingswerken in onze tuin zou kunnen uitvoeren. Hiervoor zouden we polybeton of printbeton willen gebruiken. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 250 m². Is het mogelijk om wat indicatieve prijzen te krijgen hiervoor? Bijkomende vragen: Voeren jullie ook andere tuinwerken uit: grondwerken, keerwanden, trappen in gegoten beton, opkant in beton .. ? Best ter plaatse komen kijken.