Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit:

Plaatsen van 2de regenwaterput + aanleggen oprit

Graag hadden wij naast of in de buurt van onze bestaande regenwaterput (10.000l) een 2de regenwaterput (10.000l) laten steken. Dit onder onze oprit langs het huis. Momenteel ligt de oprit in losse gravé-grind die tevens dus ook moet afgegraven worden, waarna we graag onze oprit hadden laten herleggen (25m x 3,5m)

Plaatsen van regenwaterput en bijkomende werken ivm heraanleg oprit

Wij wensen de oprit van onze woning ( ca 50m²) te vernieuwen. De oprit bestaat nu uit sylextegels. Wij wensen deze te vervangen door sierkiezel. Bovendien wensen wij onder de oprit een regenwaterput te laten plaatsen. Volgende werken wensen wij uit te laten voeren; - wegvoeren van sylextegels - plaatsen van regenwaterput van 10.000 l + verbinding op rioleringsnetwerk van straat - wegvoeren van 30 cm grond - plaatsen + aantrillen van 25 cm ruw steenpuin - plaatsen + aantrillen van 5 cm fijn steenpuin ( daarop komen sierkiezelmatten eccogravel en sierkiezel - plaatsen van matten en verdelen van kiezel doen we zelf). - plaatsen van boordsteen aan weerszijden van de oprit ( +/- 16 lopende meters ) - verwijderen van een 6-tal boomstronken ( van coniferen die zijn afgezaagd tot ongevee

Klinkerwerken uitvoeren

We wensen een bestaand terras in de achtertuin (21m²) in natuursteen te vervangen en uit te breiden door een betonnen terras. Onder dit terras loopt vandaag nog één leiding waar afvalwater en regenwater samen worden afgevoerd. Dat zou gescheiden moeten worden. Onze achtertuin is niet bereikbaar met een bobcat of andere graafmachine. Daarnaast willen we ook onze oprit & tuinpaden in de voortuin (36m²), momenteel in dezelfde natuursteen als het terras vervangen door waterdoorlatende klinkers/... (materiaal te bepalen). Hieronder willen we een betonnen regenwaterput plaatsen (5.000m²).

Bestaande klinkerterras afbreken en groter klinkerterras plaatsen

Ik wil graag mijn bestaande terras (klinker verbonden met vast voegen materiaal) laten afbreken en een nieuwe klinker terras laten plaatsen. Totale oppervlakte nieuwe terras: 34m². materiaal: keramische klinkers. Er zit een deksel van de regenwaterput in het nieuwe gedeelte. deze deksel zit lager dan de terras. de rand op die de deksel rust moet dus opgetrokken worden. Er ligt momenteel nog deels een houten terras die ik voor de plaatsing van de nieuwe terras nog zal afbreken.

Putdeksel plaatsen op regenwaterput

Deksel op regenwaterput moet opnieuw geplaatst worden. Regenwaterput ligt in gazon. Deksel nog in goede staat maar slecht metselwerk maakt dat er water en vuil kan insijpelen door weggespoelde grond. Dus goed metselwerk/betongieten voor onderbpuw van het deksel moet voorzien worden.