Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Siergrind leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Siergrind leggen:

Siergrind leggen

Vakman voor het leveren van grove dolomiet tot +- 2cm. Graag prijs voor 10 Ton.Vrijstaande woning aanleg oprit - rond woning kleur - geel beige.

Siergrind leggen

Nieuwbouwwoning. Ligt enkel aangedrukte zand. Oppervlakte voor het huis 99m2 en oprit langs het huis 45m2.

Siergrind leggen

Voor de bouwwerken wensen wij de onderlaag van de oprit reeds aan te leggen zodat er een werfweg is naar de woning. De werfweg bedraagt 50 m lang en we zouden hier twee rijstroken van 1 m aanleggen. Na de werfweg zouden we een zone van +/- 150 m² aanleggen.

Siergrind leggen

60 m² split oprit en 18 m² blauwe steen naast de woning (18 meter op 1 meter breedte)

Siergrind leggen

er moeten ongeveer 80 m bedekt worden met kiezelsteentjes van 8-11 mm kleur ZWART

Siergrind oprit leggen

Lange oprijlaan met parkeerruimte. Nu een gravel pad, willen dit met grind

Siergrind oprit leggen

Betreft een totaal van ongeveer 120 m² heraanleg van oprit(voortuin). Wegens aandringen van de gemeente betreft waterdoorlatendheid en grondwater, zouden de huidige klinkers moeten vervangen worden door waterdoorlatende verharding. Wij dachten aan grastegels met siergrind en wat stroken met bijvoorbeeld houtschors. Wegens professionele bezigheden willen wij een onderhoudsvriendelijke voortuin.

Oprit heraanleggen en terras leggen met keramische tegels

Bestaande oprit moet uitgebroken worden. Er ligt een laag stabilisé maar men moet controleren of deze nog goed is. Hierna matten leggen en dolomiet of siergrind leggen. Ook achteraan de woning moet men een terras aanleggen met keramische tegels.