Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Siergrind plaatsen op oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Siergrind plaatsen op oprit:

Siergrind plaatsen op oprit

De oprit naast ons huis met een oppervlakte van 280 m2 zou met siergrind bestrooid moeten worden en is best 18 cm dik met dubbele matten. insnijden om de 4 meter voor de beton.

Oprit aanleggen

Oprit is hellend ca 150m². Bestrating dient waterdoorlatend te zijn, dus speciale dallen of siergrind zijn mogelijk. We horen graag suggesties. Er moet parkeerplaats komen voor 2 wagens. Er moet een extra betonplaat gegoten worden van ca 3,5x3,5, om tuinhuis en terras te plaatsen naast de oprit. Er dienen ook extra grondwerken te gebeuren om tuin/terras te nivelleren.

Nieuwe septische put plaatsen en heraanleggen oprit

De oude septische put moet eruit, nieuwe erin en eventueel ook de oprit heraanleggen gaat om 60m² (kassei, Siergrind,...)

Oprit met siergrind aanleggen

Oprit bestaande uit licht hellend vlak opnieuw aan te leggen. Momenteel liggen er verschillende soorten kiezels. Ik wil hier graag grindmatten met siergrind op laten plaatsen. Het gaat om zo een 150 m².

Aanleggen oprit in siergrind

Het plaatsen een aanleggen oprit voor auto op te rijden siergrind met onder liggende ruitplastieken onder laag is aanwezig . Oppervlakte 60 m².

Siergrind leggen

Oude steentegels in mijn achtertuin renoveren.oplossingen voor tijdens het zware regenbui blijft overstromen. Dus ik wil een nieuwe afvoerstysteem plaatsen en achteraf een nieuwe vloeren met weinig onderhoudse vloeren plaatsen.

Aanleggen van oprit in siergrind

Afgraven oude oprit, half gravel half zand. Plaatsen 50 m boordsteen 100x20x6, stabilisee, ecco gravelplaat voor opp. van 100 m². Aanvullen met dolomiet Merlemont. De oppervlakte van de te bestraten oprit is trapeziumvormig en uit een geheel.

Stadsvoortuinen aanleggen met siergrind of kasseien

Siergrind of kasseien te plaatsen in onze stadsvoortuinen. Deze zijn beide 4 op 5 meter. In 1 tuin staat nog wel een best grote plant dus gaat iets minder zijn dan 40 m². Momenteel ligt er gras.