Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Sleuf graven voor aansluiting gas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sleuf graven voor aansluiting gas:

Sleuf graven voor aansluiting gas

1.graven van sleuf op prive domein minstens 70 cm diep.Levering en plaatsing PVC straalboch van 110cm, 2.plaatsing van een harde gladde wachtbuis diameter 110 voorzien van een trekdraad op privé domein op minimum 60 cm diepte(gemeten van de bovenkant van de buis)en loodrecht op en tot aan de rooilijn.

Sleuf graven voor gasaansluiting

gleuf graven voor gasaansluiting van ongeveer 20m lang

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting sleuf graven

Vakman voor de voorbereidende werken aardgas te leggen. Sleuf graven afstand +/- 6 m van straat tot aan de gevel

Sleuf graven voor wateraansluiting

Voorbereidende werken wateraansluiting namelijk graven van een sleuf voor wachtbuis 110 mm, deze moet min 80 cm onder het maaiveld zitten. Lengte graafwerken 10 lopende meter.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Sleuf graven voor aansluiting aardgas

Voorbereidende werken uit te voeren voor een aardgasaansluiting door Eandis. Gaat om maximaal 3 meter.

Sleuf graven voor aansluiting aardgas

Sleuf graven voor gasaansluiting naar bestaande woning. Ongeveer 8 m lang tot aan de rooilijn. 80 cm diep; aan de gevel een gat van 1m op 1m. Bodem is blauwe steentjes.

Sleuf graven voor aansluiting aardgas

op 17/01 komt Eandis de aardgasmeter installeren. Ik zoek iemand die de sleuf kan graven van de pilasters tot aan de garagedeur : ongeveer 10 meter in gravé.