Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Sleuf maken voor gasaansluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sleuf maken voor gasaansluiting:

Sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken

sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken lengte 8m (70cmdiep). Het betreft een voorbereidende actie die niet dringend is maar toch moet gebeuren

Sleuf maken voor gasaansluiting

Gasleiding is aanwezig in de straat maar niet in onze woning waardoor wij een sleuf moeten graven op 70cm diep, en buitenput op 1mx1mx1m. Volgens ons staat de roolijn op 6m van de woning. De bekleding van de oprit waar de sleuf moet gemaakt worden bestaat uit asfalt.

Sleuf maken voor gasleiding

Sleuf voor gasleiding maken van 4 m lang plus werkput 1x1 en 1 diep en doorlaat gat in de keldermuur.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Sleuf maken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor aansluiting op het gasnet van Eandis. Gracht, sleuf maken tot aan de plaats van de meter.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 7 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis).

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 5 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis). Openbreken oprit, maken sleuf en terugplaatsen klinkers op stabilisé.

- nieuwe klinkers leggen voor afrit naar ...

- nieuwe klinkers leggen voor afrit naar garage (bel etage woning) + laten aanpassen van afrit met trottoir + installatie waterrooster aan ingang van garagepoort (bestaande sleuf) - heraanleg van trappen naar voordeur en wegwerken van bestaande gemetselde bloembakken OF voorzien van drainage voor water, aanpassing voorzien om plaatsing grote brievenbus mogelijk te maken. Bestrating uit te voeren in betonklinkers idem als voor afrit naar garage.