Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting plaatsen wachtbuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting plaatsen wachtbuis:

Herstelling afvoer toilet

Aansluiten van een toilet op een nieuw aan te leggen afvoer. Deze afvoer dient door de wand van de kelder geboord te worden. Vanaf dat de afvoer buiten is, is er een sleuf van ongeveer 13 meter te graven tot aan de sceptische put. De sleuf ligt de laatste 7 meter onder een klinkerpad. Dit klinkerpad dient eventueel opgebroken en achteraf heraangelegd te worden.

Sleuf graven voor gasleiding

Sleuf graven van 24 m met put van 1 op 1m op het einde. Diepte 80 cm. Uitvoering met kleine graafmachine. Snelle uitvoering nodig daar we zonder verwarming zitten op het gelijkvloers.

Graven van sleuf en put

Ik wil een sleuf (80 cm diepte en minstens 30 cm breedte) en een wachtput (1 m x 1 m x 1 m) te laten graven voor aardgasaansluiting en voorzien van een wachtbuis (diameter 110 mm) voor aardgasaansluiting (van rooilijn tot wachtput). Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Afstand is + ongeveer 18 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voortuin. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius.

Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting + plaatsen wachtbuis

Ik wil een sleuf voorzien van een wachtbuis en een put te laten graven voor aardgasaansluiting. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Nadien alles herstellen in oorspronkelijke staat. Afstand is +- 16 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voor- en zijtuin.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Uit voeren van graafwerken eisen van infrax vanaf de rooilijn tot in ons huis ongeveer 10,5 m (garage, plaats van meter) plaatsen van de conforme wachtbuis en graven van put van 1 m op 1 m op 1 m voor garage.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Onze mazoutketel vervangen door een gasinstallatie. We moeten nu de voorbereiding doen voor de gasaansluiting, namelijk: put, sleuf, buis, muurplaat, en dergelijke aanbrengen

Sleuf graven voor gasaansluiting en dichten

Sleuf graven voor aardgasaansluiting, volgens de vereisten van Eandis ,lengte circa 5 m vanaf de rooilijn; put graven van 1 m3 ; plaatsen van wachtbuis; dichten van de graafwerken.