Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Stabilisé leggen voor tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stabilisé leggen voor tuin:

Stabilisé leggen voor tuin

ik wil naast mijn huis een strook kunstgras leggen, waar enkel met fietsen zal worden over gereden. Het betreft een 30-tal m². Vraag is om de stabilisé (150kg/m³) te komen leggen. kunstgras doe ik dan wel zelf.

Terras vergroten

Bestaand terras uitbreken en nieuw terras vergroten . uitgraven, stabilisé leggen en boordstenen plaatsen. ongeveer 40 m²

Terras in betonklinkers leggen

Leggen van een terras in (getrommelde) betonklinkers in grijs of antracietkleur. Ook stabilisé te voorzien.

klinkerwerken uitvoeren

Bestaand terras van ongeveer 16 m² (ongeveer 4x4m, klinkers zijn beschikbaar). aan 1 zijde moet een trede van +/- 4m lengte geplaatst worden. Stabilisé storten, klinkers leggen, trede metsen (bakstenen beschikbaar), muurtje (4m) naast vijvertje afdekken met blauwe steen (breedte: +/- 35cm)

Klinkers leggen in de tuin

Klinkers leggen in tuin 16 m² met stabilisé. Nu ligt er al een stuk terras. Nu ligt er schors.

Gepolierde betonvloer te leggen als oprit

Is voor aanleg van oprit 8 meter lang op 3 meter breed, geplaatst in stukken van 3 meter breed op 1meter Nu ligt er stabilisé op de oprit

Oprit heraanleggen

Betonklinkers verwijderen. Oprit terug aan te leggen met kasseien , platines, stabilisé, kassei 18x14x5/7 Oppervlakte 150 m²

Oprit en zijpad aanleggen in klinkers

Oprit naar de garage opnieuw aanleggen met getrommelde klinkers. Oppervlakte is ongeveer 35 m² , geen boord want de klinkers komen tussen 2 muren. Naast het huis een pad aanmaken van ongeveer 1 m breed en 10 m lang. Geen boorden plaatsen. Grondwerken ook stabilisé leggen, en oude klinkers verwijderen.