Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Stuk grond uitscheppen nivelleren en worteldoek leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stuk grond uitscheppen nivelleren en worteldoek leggen:

Parking aanleggen

Het is een opp. van ongeveer 200m². Er zal wel nog een stuk moeten worden afgehaald van de bestaande grond. Dat stukje grond ligt namelijk iets dieper dan het magzijn zelf ongeveer 10 cm diep. Daar ligt ook nog steengruis, dus zal sowieso moeten uitgegraven worden om erna stabilisé op te leggen.

Stuk grond uitscheppen, nivelleren en worteldoek leggen

Terrein van 800m² uitgraven tot op 20cm diepte, nivelleren zodat water naar achter afloopt en op zelfde afmetingen worteldoek plaatsen,. Grond moet niet afgevoerd worden.

Terras en oprit aanleggen

Momenteel is de oprit en terras een braakliggend stuk grond wat men eerst moet ophogen. Hierna het terras van 45 m² graag aanleggen met megategels van 1 x 1 meter. Ook de oprit moet men aanleggen, dit in oftewel klinkers of ook tegels, opties te bespreken met de vakman. Hiernaast moet men ook L-profielen plaatsen voor de stevigheid aangezien er een gracht naast de oprit loopt. Oprit is 80 m² in totaal. Het materiaal is nog niet aangekocht.

Kasseien oprit aanleggen

Het betreft een oprit van ongeveer 55m2 waarop momenteel een mix van kleizand, bouwafval en kiezel. Dus de grond zou ook moeten afgehaald worden om de kasseien erop te plaatsen. De oprit begint met een lichte helling van ongeveer 5m lengte en gaat dan verder horizontaal. Er is verder ook nog een tweede stuk, een parkeergedeelte van ongeveer 40m2. Hier is de ondergrond zachte aarde met weinig kiezel.

Oprit en pad aanleggen

Wij hebben een stukje voortuin van +- 35 m²dat nog volledig moet aangelegd worden, we zouden graag een pad voorzien om tot aan de voordeur te geraken en een stuk oprit dat groot genoeg is voor 1 gezinswagen. Een deel van de voortuin moet beschikbaar blijven voor natuurlijke begroeiing. De grond ligt momenteel lager dan straatniveau en zou dus een 10-tal cm moeten opgehoogd worden. Het materiaal dat we wensen te gebruiken is te bespreken met de vakman.

Heraanleg speelplaats in betonklinkers

Betreft het opnieuw bestraten van een bestaande speelplaats in betonklinkers met een oppervlakte van +/- 700 m² + aanleg van een extra stuk speelplaats van +/- 175 m². Hiervoor moet de grond eerst genivelleerd worden en gebruiksklaar gemaakt voor bestrating.

Aanleg van oprit

Ik wil een oprit aanleggen en moet hiervoor mijn gras uitgraven. Het stuk is 20 m lang, 3 m breed en 15 cm diep. De uitgegraven grond wil ik niet hebben. Het stuk ligt achter mijn huis en is bereikbaar via een poort met een opening van 3 m. Onder de bestaande oprit liggen afwateringsbuizen en een regenwaterput.

Kiezels in honingraatprofiel plaatsen

Uitgraven van grond (niet afvoeren ) Opp. Lengte 16m breedte 2. 50m. Dit stuk zou moeten dienen voor oprit voor wagen te plaatsen. De bovenlaag zou moeten afgewerkt worden met honinggraad en kiezels.