Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Tegels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tegels plaatsen:

Tegels plaatsen

Tegels van 75cm x 75cm x 2cm plaatsen op tegeldragers. Het betreft een totale opp. van ong. 21m².

Tegels binnen vernieuwen en terras uitbouwen met dezelfde tegels

Bestaande tegels binnen in woning uitbreken en nieuwe plaatsen. Terras uitbouwen met dezelfde tegels als binnen. Totale opp. bedraagt ong. 70m². Terras zweeft ong. 1m boven grond.

Oprit heraanleggen in tegels

Nieuwe oprit aanleggen in tegels. We hebben een boordsteen langs de gevel in blauwe hardsteen en de nieuwe tegels mogen daarop aansluiten. De huidige oprit van 6x5 meter moet worden uitgebroken en de beplanting langs 1 zijde moet worden verwijderd verwijderen. Nieuwe boorden/afsluiting tussen huizen van buren plaatsen.

Terras vernieuwen

Terras van ong. 50m² vernieuwen. Bestaand terras met tegels uitbreken. Terras in keramische of betontegels plaatsen. Afwerking uitvoeren.

Gepolierde betonvloer leggen

Niet gladde gepolierde betonvloer plaatsen. Momenteel terras van 100-120m² van 20j oud in keramische tegels op shape. Dit moet ook uitgebroken worden. Vele tegels zijn gebroken en vele voegen weg. Graag terras vergroten naar 140m².

Oprit en terras heraanleggen

Uitbraak bestaande oprit en terras (klinkers), plaatsen nieuw terras en oprit. Voor de nieuwe oprit ben ik nog aan het twijfelen tussen kasseien of tegels, voor het terras zou ik graag werken met tegels. De totale oppervlakte bedraagt 120m².

Gepolierde betonvloer leggen

Vakman voor het plaatsen en polieren van 82M² beton voor een terras en oprit. De dikte zou gemiddeld een 17cm zijn. De nivellerings- en bekistingswerken zouden we zelf uitvoeren. Het verste punt van de uit te voeren plaat ligt op 10m van de openbare weg, dus we denken dat een betonpomp niet noodzakelijk is. We kunnen eventueel ook een handje helpen om de beton uit te spreiden bij de levering van het beton. Er zouden ook achteraf tegels van 90x90 cm uitgezaagd moeten worden. Qua kleur en afwerking is het de bedoeling een blauwe steen-look te imiteren.

Zwevend terras in tegels plaatsen

Ik zou graag een verhoogd terras willen 1 ste verdiep (terras 7x4). Indien mogelijk willen we weten hoeveel het kost om eronder nog een terras bij te zetten (gelijkvloers) (7x7).