Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Terras aanleggen in gepolierde betonvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras aanleggen in gepolierde betonvloer:

Terras en binnenkoer aanleggen

Wij willen graag de binnenkoer van onze stadswoning helemaal opfrissen. Vroeger gingen we met onze kleine kinderen naar het buitenverblijf van onze ouders. Nu zijn we zelf grootouder en willen we uit praktisch redenen onze enige buitenruimte aangenaam maken voor onze kleinkinderen. Onze koer werd de voorbije 10 jaar verwaarloosd en zit dus onder mos en andere overgroeiingen. De oude koertegels dienen dus volledig verwijderd te worden. Er is ook een grondverzakking die professioneel dien te worden aangepakt. Grondoppervlakte ca 10 meter op ca 5 meter. Graag dus willen wij : - de grondverzakking deskundig aanpakken - de koer heraanleggen met modern, onderhoudsvriendelijk materiaal - de koermuren helemaal opfrissen

Tegelwerken uitvoeren

Terras van 17.3m² aanleggen. Momenteel gras. Uitgraven ook.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Ong. 50m² tuin afgraven. Nieuwe betonplaat aanleggen op dit uitgegraven stuk voor tuinhuis en aansluitend terras.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Natuursteen terras aanleggen

Terras van 21m² in natuursteen aanleggen. Stabilisé van min. 20cm aanleggen. Drainagegoten aanleggen. Natuursteen tegels liefst 50cm x 50cm of 60cm x 60cm en min. 2cm dik, donkergrijs of blauw. Graag budgetvriendelijk.

Oprit + terras aanleggen in gepolierde beton

Ik zou graag een terras plaatsen in gepolierde betonvloer. 100m² dit zou zijn met oprit erbij.

Gepolierde betonvloer gieten

Terras aanleggen van 7.4m x 9.8m in gepolierd beton. Mag niet te glad zijn want hebben 2 kleine kindjes die graag met water spelen. Momenteel ligt er niets, enkel steenpuin.

Oprit en terras aanleggen

Oprit en parking aanleggen van 400m². Graag in siergrind. Momenteel stabilisé en grijsgrind. Graag ook boorden.