Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Terras en oprit aan te leggen in gepolierde betonvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en oprit aan te leggen in gepolierde betonvloer:

Aanleg terras, pad en oprit met parkeerplaatsen

Terras van 3m x 7m beklinkeren. Wandelpad aan volledige zijgevel aanleggen en beklinkeren. Achteraan oprit met parkeerplaatsen aanleggen en beklinkeren. Totale opp. van de 3 werken is ong. 153m².

Gepolierde betonvloer aanleggen

Terras aanleggen in gepolierde beton. Momenteel uitgegraven met dunnen laag stabilisé. Tuinpaden aanleggen in gepolierde beton. Oprit aanleggen in gepolierde beton. Terras en paden zou ong. 100m² zijn en oprit ong. 20m². Alles word reeds uitgegraven.

Terras en oprit beklinkeren

Terras en oprit van samen 200m² beklinkeren. Momenteel steenpuin.

Tegels op terras uitbreken en beton storten

Terras in tegels van ong. 50m² uitbreken. Gepolierde beton storten op het terras. Kasseien oprit van 80m² heraanleggen.

Aanleg oprit en terras

Oprit van ong. 45m² heraanleggen. Er liggen 2 putdeksels in de oprit. Oprit helt omhoog aan garagepoort maar het deel voor het huis is gelijk. Graag klinkers en steentjes maar advies is welkom. Onder oprit gescheiden waterwegen klaarleggen. Overloop septische put nakijken. Terras van ong. 12m² aanleggen. Oude klinkers en dals uitbreken. Border met planten verplaatsen. Grond gelijk maken. Nieuwe klinkers plaatsen. Betonnen ondergrond gieten van ong. 3m x 4m voor tuinhuis op te zetten.

Aanleggen van een terras en oprit

Het aanleggen van een terras van 30m² alsook het aansluitend pad van 20m en het aanleggen van een oprit van 60m. Het materiaal voor de oprit en het pad zou met klinkers gelegd moeten worden. Het materiaal van de terras zou met tegels gelegd moeten worden.

Gepolierde betonvloer aanleggen

Gepolierde betonvloer van 125m² aanleggen op terras en oprit. Momenteel gewoon aarde en kiezelsteentjes.

Gepolierde betonvloer leggen

Gepolierde betonvloer aanleggen over volledig gelijkvloers, terras en oprit. Huis is gestript. Ik denk 90 m² + oprit + terras.