Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Terras en oprit in gepolierde beton leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en oprit in gepolierde beton leggen:

Oprit beklinkeren

Ik wil graag mijn oprit beklinkeren (+/- 125m²), een wegje rond het huis leggen (+/- 25m²) met dezelfde klinkers en een terras (+/- 32m²) aanleggen. Wij vinden het zeer mooi als klinkers in de beton worden gelegd en dus niet gevoegd zijn met zand. Nieuwbouwwoning.

Oprit asfalteren of aanleggen met klinkers

Ik zou graag het terras en de inrit laten asfalteren of klinkers leggen. Ik weet niet goed welke keuze het best is. Oprit : steentjes kiezl. Oppervlakte : 30 m².

Klinkerwerken uitvoeren

Ik wil mijn oprit laten aanleggen in beton klinkers van 72 vierkante meter +een terras van 25 vierkante meter met een natuurtegel.

Leggen van terras in klinkers

Leggen van betonklinkers voor terras en oprit 300 m²+ afboorden. 100m² grind. Plaatsen van 2 L wanden. Gieten van een beton van 28 m²;

Terras en oprit heraanleggen

Ophogen van terras en oprit, plaatsen klinkers oprit, terras liefst tegels. Tussen 50 en 100 m²

Gepolierde betonvloer leggen

Terras en oprit her aan te leggen met gepolieerd betonvloer. terras : 45 m² en oprit 100 m². Terras ligt er nu een soort klinkers.

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Betreft beklinkeren van terras 50 m² , garage en carport. 30m². Nu ligt er klinkers aan de carport, geel zans aan garage en terras bankirai; Te herleggen met betonklinkers van 20x30 x6

Terras en oprit aanleggen

Ik wil graag mijn oprit en terras laten heraanleggen. Terras en oprit aanleggen+-170m². Materiaalkeuze nog niet gemaakt. Terras bestaat uit oude dls.