Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Terras en oprit in gepolierde beton leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en oprit in gepolierde beton leggen:

Terras en oprit in gepolierde beton leggen

Graag vakman voor oprit en terras en pad rondom het huis voor een nieuwbouw. In totaal 147 m². Braakliggend terrein momenteel, dus er moet niets verwijderd worden.

Gepolierd betonnen terras leggen

Aanleggen van terras en gedeelte van oprit in gepolierd beton. Totaal opp. 63m² aan nieuwbouw.

Herstellen van verzakte klinkers

Ik wil graag mijn oprit en terras laten herstellen van verzakte klinkers. Hier en daar verzakkingen, deze moeten dus heraangelegd worden. Misschien de gehele onderlaag herleggen. Oprit een 50 m² en terras ong. 2 m² herleggen.

Betegelen oprit en terras

Ik wil de oprit en het terras laten betegelen met betonklinkers. De oprit heeft een oppervlakte van 145 m² en het terras heeft een oppervlakte van 32 m². Materiaal en plaatsing te voorzien.

Nieuwe oprit en terras aanleggen

Mijn oprit is +/- 80m² en terras +/- 400m² Oprit in klinkers/ graniet. Terras : grote tegels van 60 cm op 60 cm.

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers bij onze nieuwbouwwoning (de grond zal reeds uitgegraven zijn). Dit is voor zowel oprit als terras, en zal toch zeker 120 m² innemen.

Paden en terras aanleggen in klinkerwerken 200 m²

Oprit, parkeerplaatsen, carport, paden en terras aan te leggen totale oppervlakte van 200 vierkante meter. Is reeds uitgegraven en gevuld met steenpuin. Boordstenen zijn nu nog Houten planken die voor een tijdelijke afscheiding zorgt tussen gras en steenpuin. Is een nieuwbouw van twee jaar geleden.

Oprit en terras heraanleggen

Heraanleggen van bestaande oprit en terras. Ook moet men eerst alles uitbreken, in totaal gaat het om 150-200 m². Ik wil voor de oprit een nieuw materiaal dat duurzaam is. Ook voor het terras nieuw materiaal, ik dacht aan tegels maar te bespreken met vakman.