Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Terras en trap betegelen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Terras en trap betegelen:

Terras en trap betegelen

Bestaand terras op gelijke hoogte brengen laten vloeren/ belinkeren - 30 m² + trap. Er ligt momenteel een terras op het oude terras - deze moet dus ook uitgebroken worden. De helft van dit terras kent een hoogteverschil.

Terras in klinkers leggen

Op dit moment is er een terras met betonvloer en oprit. De trappen moeten ook worden herbekeken vermits de onderste trap verhoogd is. Uiteindelijk doel is ook om garage terug te gebruiken, dus eventueel aanpassen oprit. Ongeveer 50 m².

Terras in betontegels plaatsen en betonnen trap plaatsen

Graag een betontrap plaatsen en betontegels op ons terras leggen. Terras +/- 50m² . Trap aan de voordeur, 7 treden van 1m breed en 15 cm hoog. Ook 8 m² aan de deur en 3 m² onderaan de trap.

Zwevend terras vergroten

Een reeds bestaand zwevend terras vergroot ongeveer 2×3,5 m. Eveneens plaatsen van trap. Momenteel in hout maar mag vervangen worden door iets anders.

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.

Terras, traptreden en plantenbak bezetten met breuksteen

Aanleg van een natuurstenen terras van 32 m² in flagstone/breuksteen. Onderlaag in stabilisé of chape aanleggen afwaterend naar tuin. Twee traptreden in flagstone bezetten. Naast trap en terras een aansluitende plantenbak in flagstone bezetten.

Aanleg terras met trap over gans de lengte

Wil graag een terras laten aanlegen met een trap over de ganse lengte. Afmeting 6m op 3.6m diep. Over de ganse lengte willen we een traptree van dezelfde steen. De hoogte van het terras zou +/- 30 cm moeten verhoogt worden. De tegels hebben wij reeds in ons bezit 2 cm dik en 60 x 120 cm.

Terras en oprit aanleggen met klinkers

Aanleggen van terras en oprit. De oprit is met een helling waarin ook een trap naar de voordeur voorzien moeten worden. Oprit is ongeveer 100 vierkante meter, terras is ongeveer 60 vierkante meter. Moeten ook nog grondwerken gebeuren.