Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Bestaand terras uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Bestaand terras uitbreiden:

Bestaand terras uitbreiden

Wij hebben een verhoogd Terras en zouden deze graag vergroten ....er zal een nieuwe muur moeten worden gezet en opgevuld moeten worden , het terras is ongeveer 1 meter hoog. Verhoogd terras vergroten. Nieuwe muur zetten en opvullen.

Gepolierde beton leggen als terras

Bestaande betonnen fundering van 3m x 8m uitbreiden met een strook van 1m x 8m. Op die fundering van 4m x 8m gepolierde beton aanbrengen van 13cm dik. In de gepolierde betonvloer de 'voegen' aanbrengen van de 'tegels'. Bedoeling is dat daar ook een tuinhuis op komt.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.

Bestaand terras uitbreiden

Graag zouden wij ons bestaand terras willen uitbreiden. Het huidige terras bestaat uit Bluestone Honed Antic 40 x 40 x 2. 5 cm (Heumatop Gardenblue Asia Style Ghotic). Toegang tot tuin (terras) via deur achteraan in garage. Optie 1: Oppervlakte = 14m² (4400 xx 3000) Optie 2: Oppervlakte = 8m² (4400 x Uit te voeren werken: 1. Uitgraven en afvoeren van bestaande grond tot op de nodige diepte 2. Leveren en plaatsen van geschikte stabilise fundering 3. Leveren en plaatsten van de blauwe hardsteen in mortelbed en invoegen van de tegels (aansluitend met bestaand terras) 4. Inwerken van het bestaande putdeksel voor optie 1 5. Leveren en plaatsen van sleufgoot + aansluiting op RW put (putdeksel uit optie 1)

Verhoogd terras in steen met gepolierde beton

Wij willen graag het terras van onze tennisclub uitbreiden en volledig vernieuwen. Het is voor intensief gebruik. Het is een verhoogd terras +/- 1 a 1. 2 meter hoog. We willen geen hout meer.

Terras vernieuwen

Ik zou graag een prijsofferte willen voor: - opbreken + afvoeren oorspronkelijk terras (+/- 12m²) - opnieuw aanleggen + uitbreiden terras met natuursteen tegels van 60*60 (+/- 16m²) - aanleggen klinkerpad met klinkers van 15*15 (+/- 6m²) met aansluitend een tweede terras uit zelfde klinkers (+/-20m²)

Klinkeraanleg rondom huis

Wij willen ons terras uitbreiden en klinkers (of soortgelijke) rondom het huis aanleggen. Alsook het plaatsen van een carport. Graag contact opnemen voor het aanmaken van offerte. Ter plaatse komen kijken voor advies, idee, prijsofferte maken.

Heraanleg terras,zijpad en voorplaats

Wij zouden graag onze bestaand terras vernieuwen en uitbreiden, alsook het pad langs de woning en de oppervlakte voor het huis. Alles samen zou dit ongeveer 80m2 moeten zijn. De leidingen die naar de straat toe zijn aangesloten zijn ook aan vernieuwing toe.