Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Tuin heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin heraanleggen:

Tuin heraanleggen

Ik wil graag het bestaande terras vervangen en verbreden, nu is er een deel van 80 cm plantenzone met boordsteen. Er is wel een beerput onder. De totale oppervlakte zou dan zo'n 3,5 x 4 m zijn. Vanachter in de tuin zou ik graag een tuinhuis plaatsen met een goede ondergrond en een terras ervoor. Hier is een maximale oppervlakte van 3,5 x 4 m mogelijk. Tussen de betegelde plaatsen zou ik nog een niet te breed tuinpad willen, zo'n 9 m lang.

Looppaden in klinkers heraanleggen

We hebben in onze tuin looppaden langs het huis die in de loop de jaren verzakt zijn. De looppaden wil ik opnieuw laten leggen op juiste niveau met de juiste afwatering. Het gaat om in totaal bijna 50 meter looppaden van ca. een meter breed, voor het huis en aan beide zijkanten.

Heraanleggen van tuin met klinkers

Eerst grondwerken (gras weg doen) en dan de tuin volledig met klinkers leggen . Oppervlakte : 300 m².

Heraanleggen van kasseien

Achteraan de tuin liggen er kasseien en deze dienen heraangelegd te worden. Ongeveer een 75 m².

Heraanleggen terras in kasseien

Stuk terras aangebouwd en deze dient aangelegd te worden met kasseien. Er is ook een gedeelte in de tuin, opengebroken voor rioleringswerken en dit moet opnieuw dicht. Rondom woning en oprit ook herleggen van de kasseien.

Heraanleggen van verzakte klinkers

Mijn klinkers in de oprit en gedeeltelijk in de tuin zijn verzakt, deze ha ik graag heraangelegd. Deze liggen op chape. Cirkels kunnen evt op een andere manier worden teruggelegd.

Oprit heraanleggen met dolomiet en dals

Huidige oprit is een betonplaat (die we zelf kunnen laten wegvoeren). Dit moet vervangen worden door een nieuwe oprit in waterdoorlatend materiaal. Het is een gedeelde oprit met de buren waarbij we beiden een toegang hebben tot onze carport. Het stuk oprit tussen de huizen zou ik in Dolomiet willen aanleggen en het stuk dat naar onze carport leidt dan weer liever in grasdals om het groen karakter te behouden. Dit loopt namelijk in onze tuin en achter onze woning. Het stuk oprit tussen onze huizen is ongeveer 60 m². Dit dus graag in dolomiet of iets soortgelijks. Het stuk naar onze carport in grasdals, dat is ongeveer 30 m² plus nog eens dezelfde oppervlakte voor onze buren.

Oprit en terras heraanleggen

Wij zijn op zoek naar iemand die volgende werken voor ons kan uitvoeren: - uitbreken oprit + leggen eenvoudige klinkers (ca 35 vierkante meter) - uitbreken terras + leggen grote zwarte tegels (we hebben nog niet gekozen maar denken aan Marlux tegels) (ca 22 vierkante meter) + padje in tuin met zelfde tegels (ca 4 meter).