Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Tuin volledig heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuin volledig heraanleggen:

Tuin volledig heraanleggen

Wij willen onze tuin volledig opnieuw aanleggen. Het gaat om een terras in natuursteen, beplanting rondom en grasmatten. We hebben een uitgetekend plan van tuinarchitect dat geraadpleegd kan worden. Daarin staan alle oppervlaktes genoteerd.

Oprit en terras in klinkers of beton aanleggen

Aanleggen oprit 60m². Op dit moment bestaat de voortuin uit gras. De tuin moet volledig met klinkers of beton aangelegd worden. Daarnaast ook nog een terras van 30 m² aanleggen.

Klinkerwerken uitvoeren

Momenteel ligt in de tuin een vijver (leeggepompt en deels opgevuld met steenpuin). Deze willen we volledig dichtmaken en ons terras uitbreiden. Er liggen nu klinkers in die we willen laten vervangen door iets anders. We zijn er echter nog niet helemaal uit welk type steen we graag willen plaatsen. De oppervlakte bedraagt ongeveer 44 vierkante meter.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Onze huidige tuin bestaat uit ± 85m klinkers. Wij zouden graag deze klinkers volledig uitbreken en vernieuwen met een deel terrastegels (55 à 60m²) en een deel kunstgras (30 à 35m²). Er zal een laag stabilisé onder de klinkers liggen, maar we weten niet hoeveel (we wonen er pas 1 jaar). Graag hadden we prijs voor enkel de uitbreekwerken en een ramingsprijs voor de volledige werken (uitbraak+vernieuwen). We hebben een halfopen bebouwing met een zij-ingang van ± 1m60 breed.

Heraanleggen van tuin met klinkers

Eerst grondwerken (gras weg doen) en dan de tuin volledig met klinkers leggen . Oppervlakte : 300 m².

Aanleg terras en tuin nieuwbouwwoning

Wij zijn aan het bouwen en hadden graag ons terras aangelegd. Wat zijn de mogelijkheden bij u (in 't kort)? Wij willen geen onkruid tussen onze tegels op het terras. 10,5 m op 4 m Voorkeur betegelen met blauwsteen. Tuin nivelleren, en volledig in orde maken , en dan zaaien. Oppervlakte van de tuin 10.5 breed en 10 meter diepte. Geen afsluitingen plaatsen , die staan er al.

Renovatie stenen buitentrap

Het gaat om een stenen trap van de achterdeur naar de tuin. Er is ook nog een vierkante meter vloer eerst aan de deur. Er zijn stukken tegel uit. En de betonnen trap is volledig kapot. Graag deze vervangen of herstellen.

Aanleg achtertuin

De oppervlakte is ongeveer 80 vierkante meter. We dachten aan een terras in grote tegels. Er moet een goede afwatering voorzien worden gezien de tuin volledig is omgeven door betonplaaten tot op een hoogte van ongeveer 30cm.