Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Tuinpad in kasseien heraanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinpad in kasseien heraanleggen:

Tuinpad in kasseien heraanleggen

Bestaande kasseien, Zweeds graniet, opnieuw aan te leggen. Men moet het tuinpad openbreken en het bestaande materiaal opnieuw goed plaatsen. Zou gaan om zo een 40 à 50 m².

Tuinpad van nieuwbouw met kasseien aanleggen

Het betreft een tuinpad van een nieuwbouw rondom het huis, ongeveer 35 m² aan te leggen.

Plaatsen tuinmuren, terras en oprit

Ik ben op zoek naar een partner voor een totaalrenovatie van een kleine tuin. De bestaande tuinmuren aan de twee zijkanten zijn reeds verwijderd. In totaal een 35 meter ongeveer. Verder plan ik ook een nieuwe oprit 4,5m breed en ongeveer 15 meter lang. Deze sluit dan aan op een nieuw tuinterras met een padje naar het tuinhuis, Voor en rechts naast het tuinhuis moet ook een tuinpad komen. We houden van modern, dus geen kasseien. We denken zelf aan schanskorven/moderne beton muur of eventueel hout (hangt van totaalbudget af). Verder denken we ook aan een moderne oprit en terras. Graag voorstellen hiervoor.

Tuinterras en tuinpad bestraten

Wij willen graag een terras en tuinpad met zandgele getrommelde kasseien (15x15x4 cm) aan laten leggen boven op een worteldoek en een laag stabilisé van ongeveer 8 cm met zwarte boordstenen. De afwerking willen we graag met onkruidwerend voegzand (bio) van bijvoorbeeld leverancier Cobo. De afmeting van het terras is 3,00 x 2,50 meter en van het pad 4,00 x 0,60 meter. We hebben geen achterom. Er hoeft niets afgevoerd te worden. Wij willen dit graag voor 8 september 2016 uitgevoerd hebben. Het materiaal kunnen we zelf aanschaffen, maar mag ook geleverd worden door de vakman. Daarom willen we graag een offerte met een totaal te betalen aanneemprijs inclusief alle materialen, waarbij de materialen gespecificeerd worden.

Oprit + tuinpad vernieuwen

+/-60m² oprit en tuinpad vernieuwen.+/- 20m boordsteen plaatsen. Bestaande klinkers verwijderen. KleiKlinkers of kasseien met vlakke bovenkant (geen volledige glad oppervlak)