Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken van bestaande oprit en aanvullen met dolomiet:

Gepolierde betonvloer aanleggen

Bestaande oprit van ong. 40m² en terras van ong. 15m² in silexdals uitbreken. Gepolierde betonvloer aanleggen op de 55m² van oprit en terras. Tuinpad van ong. 0.6m x 50m aanleggen rond de woning. Betreft open bebouwing.

Oprit heraanleggen

Oprit van 50m² betegelen. Momenteel kunststof grasdallen. Afmetingen zijn 2.95m x 6m en 2.6m x 12.34m. Grasdallen uitbreken.

Betonplaat uitbreken, verder afgraven en wegvoeren oprit 28m²

Vakman voor het uitbreken van de oprit (foto zie bijlage) +/-10 cm betonplaat van 28m² en verder uitgraven van onderliggend zand tot ongeveer 37 cm in totaal. Indien mogelijk kan je dan ook deze kleine berg steen en beton afval meenemen (zie foto 2). Wij gaan hier klinkers leggen. Maar de plaat is te dik om met de hand uit te verwijderen.

Oprit heraanleggen

Momenteel ligt er een oprit in klinkers op stabilisé. Het terras werd al volledig uitgebroken door onszelf en heraangelegd met planten, hier moet ook nog een pad komen hetzelfde als de oprit. Oprit is 15m x 3m. Pad voor terras ongeveer 7 à 8m². Bestaande oprit graag ook uitbreken en afvoeren. Wij willen alles graag in platines.

Uitbreken oprit en plaatsen grasdallen

Uitbreken huidige oprit, plaatsen leidingen, plaatsen regenput, plaatsen septische put, plaatsen grasdalen.

Gepolierde betonvloer

Het betreft hier het uitbreken van een huidige oprit en het heraanleggen met een gepolierde beton. Het is een gemeenschappelijke oprit van 2 half open bebouwingen. 25x3,5m

Asfalten oprit uitbreken

Asfalten oprit uitbreken van ong. 30-40m2. Geen idee of deze teerhoudend is. Geen idee wat de ondergrond is.

Oprit en terras aanleggen

Aanleg nieuwe oprit en verlengde ervan zou het terras moeten worden met materialen in overleg met vakman. Momenteel liggen er klinkers van 30j oud maar die we zelf uitbreken.