Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Uitbreken huidige tegels en vervangen door grote betontegels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken huidige tegels en vervangen door grote betontegels:

Uitbreken huidige tegels en vervangen door grote betontegels

Na het vervangen van dakisolatie moeten er nieuwe tegels geplaatst worden op het terras van de vijfde verdieping. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 85 vierkante meter. Tegels nog niet aangekocht.

Terras heraanleggen

Terras heraanleggen daar als het regent het water blijft liggen en dus niet goed afloopt, het zou hier gaan om het uitbreken van het bestaande terras en leggen van een nieuw met eventueel gootje voor een betere waterafregeling. Terras is 14 m² in L vorm. Terras met tegels , tuinhuis opgebouwd en bloembakken.

Terras vernieuwen

Uitbreken en vernieuwen terras ongeveer 15 m².Nu liggen er kleine tegels. Vervangen door mooie grote tegels.

Vernieuwen terras met keramische tegels 24m²

-Verwijderen van het oude terras (tegels en chape), het terras is deels overdekt en gaat voor het grootste deel op de fundering van het huis liggen. Eventueel kan het uitbreken ook door onszelf gedaan worden. -plaatsen van een chape -plaatsen en inwassen van de tegels (60x60x2cm) De tegels hebben we zelf al in ons bezit, dus moeten niet meer voorzien worden Het terras is bereikbaar met vervoer. De uitvoering liefst nog voor de zomer voorzien.

Oprit en terras heraanleggen

Heraanleggen van bestaande oprit en terras. Ook moet men eerst alles uitbreken, in totaal gaat het om 150-200 m². Ik wil voor de oprit een nieuw materiaal dat duurzaam is. Ook voor het terras nieuw materiaal, ik dacht aan tegels maar te bespreken met vakman.

Oprit uitbreken en opnieuw aanleggen met klinkers/tegels

Volledige oprit dient afgebroken te worden en uitgegraven en dan klinkers of tegels leggen. De oprit heeft een oppervlakte van 30 a 35 m². Dit is voor een rijhuis.

Aanleggen van oprit en terras 180 m² in betonklinkers

Aanleggen oprit betonklinkers ongeveer 120 m² en aanleggen terras 60 m² in beton- of keramische tegels. Eerst moet men voor zowel terras als oprit oud materiaal uitbreken, terras ook nog op te hogen. Hiernaast ook omheining plaatsen in decofor, 30 lopende meter.

Oprit en terras aanleggen

Uitbreken bestaande oprit in gegoten beton van 90 m². Hierna aanleg nieuw terras in straatklinkers, in totaal 144 m². Ook moet men een terras helemaal nieuw aanleggen voor 36 m², liefst in keramische tegels of soortgelijke. Ook WC afvoer herleggen onder oprit en aansluiten op bestaande rioleringsput.