Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit:

Houten vloer verwijderen en beton gieten

Houten vloer van 7m x 3m uitbreken. Betonnen vloer gieten. Betreft keuken en wasplaats met daaronder kruipkelder.

Betonplaat uitbreken, verder afgraven en wegvoeren oprit 28m²

Vakman voor het uitbreken van de oprit (foto zie bijlage) +/-10 cm betonplaat van 28m² en verder uitgraven van onderliggend zand tot ongeveer 37 cm in totaal. Indien mogelijk kan je dan ook deze kleine berg steen en beton afval meenemen (zie foto 2). Wij gaan hier klinkers leggen. Maar de plaat is te dik om met de hand uit te verwijderen.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Oprit in asfalt +/- 90 m² : uitbreken en afvoeren.

Vernieuwen terras met keramische tegels 24m²

-Verwijderen van het oude terras (tegels en chape), het terras is deels overdekt en gaat voor het grootste deel op de fundering van het huis liggen. Eventueel kan het uitbreken ook door onszelf gedaan worden. -plaatsen van een chape -plaatsen en inwassen van de tegels (60x60x2cm) De tegels hebben we zelf al in ons bezit, dus moeten niet meer voorzien worden Het terras is bereikbaar met vervoer. De uitvoering liefst nog voor de zomer voorzien.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Onze huidige tuin bestaat uit ± 85m klinkers. Wij zouden graag deze klinkers volledig uitbreken en vernieuwen met een deel terrastegels (55 à 60m²) en een deel kunstgras (30 à 35m²). Er zal een laag stabilisé onder de klinkers liggen, maar we weten niet hoeveel (we wonen er pas 1 jaar). Graag hadden we prijs voor enkel de uitbreekwerken en een ramingsprijs voor de volledige werken (uitbraak+vernieuwen). We hebben een halfopen bebouwing met een zij-ingang van ± 1m60 breed.

Oprit en rondom huis klinkers verwijderen en nieuwe aanleggen

Een oprit en rondom het huis de klinkers uitbreken en nieuwe leggen. De oppervlakte is ongeveer 204 m².

Uitbreken en plaatsen van nieuwe oprit in klinkers

Graag een vakman voor renovatie regenwaterafvoeren en klinkerwerken rond de woning. +- 240 m2 klinkers opbreken, en eventueel gedeeltelijk terugplaatsen, en ondergronds stookoliereservior 3000 liter verwijderen.

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit

Uitbreken en verwijderen van bestaande oprit. Invoeren en verharden van stabilisé. Leveren en plaatsen van klinkers Classic rustiekv/h 52m2