Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Vernieuwen van oprit" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van oprit:

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 60m² vernieuwen. Momenteel 2 verschillende kleuren klinkers die moeten uitgebroken worden. Graag klinkers of plaveien in warme grijze tint. Ook oprit opvoegen zodat er geen onkruid meer door komt.

Oprit en pad in beton leggen

Oprit en wandelpad vernieuwen. 100 m² ongeveer. Ligt nu een oprit en gazon - moeten verwijderd worden op voorhand.

Tegelwerken uitvoeren

Oprit van ong. 6-7m x 1-3m vernieuwen. Momenteel deels stenen en grind. Stenen uitbreken.

Oprit vernieuwen

Oprit van ong. 100m² vernieuwen. Momenteel kasseien in zand maar niet allemaal mooi plat en verschillende ondiepe putten. Graag klinkers of blauwe steen.

Oprit van 120m² vernieuwen

Oprit van 120m² vernieuwen. Ofwel in grind met stabilisatiematten ofwel met waterdoorlatende klinkers ofwel in steentapijt.

Oprit vernieuwen

Oprit van 3.5m x 27m vernieuwen. Deel van 10m is asfalt en en 17m klinkers. Graag alles in hetzelfde materiaal, asfalt of klinkers.

Oprit heraanleggen met naturusteen of kasseien

Bestaande 40 jarige oprit van 80 m² met betonklinkers te vernieuwen met natuursteen of vlakke kasseien. Een groot vlak voor de garagepoort met aansluitend een loopweg naar de zijdeur. Klinkers te verwijderen. Ondergrond te verharden. Goot voor waterafvoer bestaat. Niet rustiek, heel kleine voegen waar geen mos op kan groeien.

Oprit heraanleggen.

Oprit van ong. 20-25m x 3-3.5m vernieuwen. Momenteel kleine kasseien in waaiervorm maar volledig verzakt, dus ook uitbreken. Graag kasseien of betonkasseien.