Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Voegen terras herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voegen terras herstellen:

Herstellen voegen oprit/terras

Mijn terras/oprit is betegeld met een soort blauwsteen. Bepaalde voegen zijn gebarsten en losgekomen. Graag had ik deze hersteld. Ook het voegwerk tussen de terras en de gevelsteen is hier en der gebroken en losgekomen.

Voegen terras herstellen

De voegen van mijn buiten terrasvloer van 30 op 30 cm met een oppervlakte van 7 vierkante meter. Ook de zijkanten mee te nemen.

Uitslijpen oude voegen en hervoegen van het terras

Terrasoppervlakte van 120 à 150 m². Men moet de oude voegen uitslijpen en hervoegen met vorstbestendig voegsel. Buitenranden terras ook dichtmaken waar nodig.

Voegen terras herstellen

Graag wil k mijn terras ( 18 à 20 m²) opnieuw laten opvoegen ook een muurtje van een 1 m hoog en 7m lang (scheiding tussen hof en terras) en als alles goed mee valt een oprit van 3 m breed en 30m lang voor opnieuw aan te leggen

Bestaand terras verbeteren

Momenteel hebben wij een terras in L vorm met trappen van ongeveer 100m2. Dit is gebouwd op een verhardingsmateriaal van granulaat basalt denk ik , aangedamd, het ligt er ondertussen 10 jaar en is afgewerkt met Chinese blauwe steen 60x60x2. Plassen, open voegen, scheef gekomen tegels.

Bestaande kasseien terras hervoegen

Ik wil een koer (+- 50 m²) met een bestaande verharding van platte (dunne) Kandla kasseien laten hervoegen met een waterdoorlatende voegmortel (op basis van epoxyhars). De ovorspronkelijke voegen in stabilisé zijn grotendeels verdwenen en systematisch opgevuld met polymeerzand dat makkelijk uitgespoten kan worden. De kasseien zouden ook gereinigd en ontmost moeten worden. De kasseien liggen nog vast in de ondergrond (stabilisé). Over een klein deel (enkele vierkante meter) liggen ze los en verzakt. Dat moet ook hersteld worden. De kasseien zijn destijds (ongeveer 20 jaar geleden) met smalle voeg in stabilisé gelegd. De koer is via een brede poort vlot toegankelijk vanop de straat.

Terras in kasseien uitslijpen en opnieuw voegen

Onze voegen van ons terras, steen Kandla Grey zijn kapot. Terras is +/- 50m² Uitslijpen en hervoegen van de voegen.

Terras uitslijpen en voegen

Mijn terras is ongeveer (10,7 x 4,70 m) + (4 x 0,7 m) groot . De voegen zijn hier en daar al gebarsten. Ik zou die voegen willen laten uitslijpen met een slijpsteen en daarna alles terug willen laten voegen.