Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Zijkant van het huis beklinkeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zijkant van het huis beklinkeren:

Kasseien oprit en padje aanleggen

Aanleggen van een oprit in kasseien vooraan en aan beide zijkanten van het huis. Momenteel ligt er een dunne laag grind aan 1 zijkant van het huis en de rest ligt in de zand. De grond zou iets opgehoogd moeten worden en moeten afhellen naar de straatkant.

Klinkerwerken uitvoeren

klinkers voor het huis en volledig langs het huis aan rechterkant licht hellend vlak. . voorkant en gedeelte zijkant ligt reeds steenpuin. Meer dan 100 m²

Zijkant van het huis beklinkeren

Klinkerwerken uit te voeren. Het is een recht stuk van meer dan 100 m² aan zijkant van het huis.

Terrassen aan te leggen in gepolierd beton

Bestaande terrassen (2) die dienen uitgebroken te worden, totaal 51 m². Grootste terras (+/- 40 m²) ligt bovenop een regenwaterput en sceptische put op zo'n 60 cm hoogte van het gazon. Dikte van tegel inclusief ondergrond is zo'n 10-tal cm. Eén zijde van dit terras (10-tal meter) bevat een muurtje die ook afgebroken dient te worden. Het andere terras ligt ongeveer op niveau van gazon. Container, betonwagen zijn uiterst gemakkelijk bereikbaar via zijkant van het huis. Bestaande terrassen nu met tegels dienen te worden afgebroken.

Oprit heraanleggen

Aanleg oprit: 2 zijkanten een strook van 3m breed met vierkante klinkers van zijkant huis tot aan straat, in totaal ongeveer 95 m². Middenvlakken bestraten met kasseien, in totaal 100 m². Momenteel ligt er dollemiet op de oprit. Dus oprit moet afgegraven wordt, voorzien worden van stevige ondergrond/fundering en aangelegd worden.

Grasdallen leggen voor nieuwbouw

Nieuwbouw, halfopen: aan zijkant moet een opritstrook van 3m op 6m verhard worden met grasdallen, langs voor een pad naar de voordeur van ongeveer 1,2 op 3,5, ook grasdallen. Graag een andere grasdal dan de typische ruiten. Voorkeur voor iets met een lijnmotief. Het huis staat ong. 30cm hoger dan het voetpad, toch zouden we dit hoogteverschil willen wegwerken zodat het voetpad naadloos aansluit op de zijkant van de opritstrook, zodat beiden (ongeveer) in 1 vlak liggen en de bruikbare oprit zo 'groter' wordt.

Strook betonklinkers leggen

Strook van 7 m lang en +/- 1 m breed te betegelen met onze recuperatie betonklinkers. Afboording met 7m boorsteen. Er is 1 klinkerdeksel van 30/30 nodig (of ander type deksel) bovenop een controleput voor de afvoer van het regenwater. Waarschijnlijk 1 kubiek stabilisé. De werken zijn bereikbaar via de zijkant en achterzijde huis. Dit werk is dringend omdat andere werken als het plaatsen van een plint en crepi wachten tot dit achter de rug is.

Aanleg klinkers voortuin, achtertuin en zijweggetje van het huis

Ik wil graag klinkers laten leggen aan de voorkant, zijkant en achterkant van mijn woning. (In totaal +- 35m²) Aan de voorkant van het huis moeten er nog dals uitgebroken worden en er moet nog groen verwijderd worden. Er staat in het midden nog een boom gepland waar de klinkers in een cirkel rond moeten gelegd worden. De zijkant en de achterkant zijn reeds gelegd maar moeten opnieuw gedaan worden aangezien er geen gepaste ondergrond onder ligt waardoor de klinkers scheef liggen. Er is een stuk aan de achterkant dat niet moet gebeuren aangezien er kunstgras moet komen. De klinkers zelf zijn aanwezig maar nog geen zand e.d. voor de ondergrond. Graag had ik met u een gratis offertebezoek afgesproken.