Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele bestratingswerker voor "Zwevend terras vergroten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met bestratingswerkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende bestratingswerkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met bestratingswerkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zwevend terras vergroten:

Zwevend terras vergroten

Een reeds bestaand zwevend terras vergroot ongeveer 2×3,5 m. Eveneens plaatsen van trap. Momenteel in hout maar mag vervangen worden door iets anders.

Bankirai terras plaatsen

Plaatsen van een bankirai terras van ongeveer 4 x 4 meter. De ondergrond waar het geplaatst zou worden is gazon-grond. Terras zou geplaatst worden in een hoek tegen de draadomheining. Graag ter plaatse komen kijken voor ondergrond , zwevend terras.

Zwevend terras bel etage 1 verdiep te plaatsen

Plaatsen van een dakterras op tegeldragers +-15m² maar wel wat wat hoekjes en kantjes. Tegels kunnen we zelf aankopen of eventueel door jullie.

Zwevend terras waterdicht maken en betegelen

Ik zoek iemand om een zwevend buitenterras waterdicht te maken en te betegelen. Het gaat over een totale oppervlakte van ongeveer 42 vierkante meter. In deze oppervlakte zitten een 15 tal treden. De afbraak van de bestaande tegels zou ik voor mijn eigen rekening nemen. De aankoop van de tegels zou ik in overleg met de betegelaar doen. (foto's beschikbaar)

Renovatie terras

Buitentrap, 5 treden, deels afgebroken - Treden (arduinen, blauwsteen of eventueel goedkoper alternatief) op plaatsen. - De trap moet wel +-1m verlengd worden, met een soort zwevend gedeelte dat rust op alu of ander steunend metaal dat niet roest. Verder moet klein terras betegeld worden.