Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
69 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 20 maart 2018

Renoveren van tuinpad

Een tuinpad van een kleine 2 meter breed en 10 - 12 meter lang , in breuksteen, is verzakt door het rooien van een boom, enkele jaren geleden. Die stond er pal naast. Het pad loopt uit op 2 aparte betonnen trappen naar het gazon, elk met 2 treden. Zelfde breedte. Eén vertoont een diepe barst. Bedoeling is het geheel te renoveren , met behoud van de breukstenen.
dinsdag 20 maart 2018

Voordeur drempel vervangen

Onze voordeur drempel is gebroken door werken in de straat? 1093 mm lang 290 breed en 23 mm dik
dinsdag 20 maart 2018

Dichten van keldergaten straatkant

We hebben aan de straatkant twee keldergaten met open roosters. Als het hard regent komt er zo water in de kelder. Bovendien zijn het verzamelbakken voor straatvuil (papier, sigarettenpeuken, enzovoort). Ik wil ze graag laten dichten zodat de kelder waterdicht wordt en zodat er geen afval meer binnen kan. Vermoedelijk moet er wel nog een verluchtingsgat/rooster blijven. Maar dat weten jullie beter.
maandag 19 maart 2018

Klinkers leggen

Parkeerplaatsen en oprit ongeveer 300 m² in klinkers aanleggen.
zaterdag 17 maart 2018

Klinkers op terras aanleggen

We hebben nu een bestaand terras dat gelegd is met resten arduin. Omdat dit lang geleden niet goed is gelegd willen we het nu veranderen. Het is een vrij eenvoudige vorm van 5 op 5 meter.
zaterdag 17 maart 2018

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Men moet de kasseien uitbreken en de bestaande voegvulling schoonmaken. Hierna terugplaatsen en aanbrengen van onkruid-vrije voegvulling. Gaat om zo een 50 m².
maandag 12 maart 2018

Asfalt van parking vernieuwen

Dit is een bestaande parking met asfalt. De oppervlakte is ongeveer 100 m². Er ligt asfalt op , maar is voor een nieuwe bovenlaag te leggen. Graag zouden we deze vernieuwen,nieuwe eindlaag (asfalt) laten aanbrengen. Is het mogelijk om een eindlaag van +-3 cm te plaatsen?
maandag 12 maart 2018

Oprit met Courtstone Belgian blue klinkers bezetten en automatische poort plaatsen

62 m² oprit in courtstone Belgium Blue klinkers bezetten. Ook moet er een geautomatiseerde poort van 3 x 1.80 m in degelijk hout komen. Momenteel liggen er kiezels op de oprit die men nog moet verwijderen.
zondag 11 maart 2018

Aanleggen terras en oprit

Naast en achter ons huis hadden we graag 80m terras en 120m oprit laten aanleggen. De oprit eventueel in klinkers en terras in 2dik keramische tegels bv. Nu ligt er overal gravé.
zaterdag 10 maart 2018

Parking en oprit aanleggen in steentapijt

Graag een oprit en parking aanleggen in steentapijt. (onze voorkeur gaat uit naar platines) Het betreft hier oprit (uitsparingen voor putten oa regenwater, septische, infiltratie), parking (carport voor 2 wagens, en parking voor 5 wagens) en een pad rondom het huis. En dit voor een totale oppervlakte van +/- 420 m². Ander alternatief in plavijen.
vrijdag 9 maart 2018

Nieuwe oprit asfalteren

Nieuwe asfalt leggen. Dit is voor een oprit kantoor 576 m².
donderdag 8 maart 2018

Grondwerken terras en klinkers aanleggen

We willen achteraan een terras leggen in kleiklinkers, 13,5m2, er is al afgegraven, moeten nog komen: borduren, stabilisé en het plaatsen van de kleiklinkers zelf (zijn nog niet aangekocht). Er moet een fietsbox opkomen.
woensdag 7 maart 2018

Klinkers aanleggen voor terras

Klinkers aanleggen voor een terras. Oppervlakte van terras 40 m². Huidige situatie zijn straattegels die door mezelf zullen verwijderd worden. De te leggen klinkers zijn 20 x 20 x 6 dik. Er moeten 3 putdeksels ingewerkt worden.
maandag 5 maart 2018

Oprit heraanleggen met dolomiet en dals

Huidige oprit is een betonplaat (die we zelf kunnen laten wegvoeren). Dit moet vervangen worden door een nieuwe oprit in waterdoorlatend materiaal. Het is een gedeelde oprit met de buren waarbij we beiden een toegang hebben tot onze carport. Het stuk oprit tussen de huizen zou ik in Dolomiet willen aanleggen en het stuk dat naar onze carport leidt dan weer liever in grasdals om het groen karakter te behouden. Dit loopt namelijk in onze tuin en achter onze woning. Het stuk oprit tussen onze huizen is ongeveer 60 m². Dit dus graag in dolomiet of iets soortgelijks. Het stuk naar onze carport in grasdals, dat is ongeveer 30 m² plus nog eens dezelfde oppervlakte voor onze buren.
maandag 5 maart 2018

Asfalteren oprit

Nu is onze oprit in gravel en zou deze graag verharden. Oppervlakte voor de garage en naast ons huis is ongeveer 140m².
maandag 5 maart 2018

Oprit aanleggen

Nu grind maar moet vervangen worden door iets onderhoudsvriendelijker. Graag de mogelijkheden bespreken met de vakman. Oppervlakte 100 m².
vrijdag 2 maart 2018

Oprit in asfalt vernieuwen

Deels oprit asfalt vernieuwen. Er is een verzakking, en graag 50 meter lang en 4 meter B. vernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken om deze te vernieuwen.
dinsdag 27 februari 2018

Oprit in asfalt aanleggen

Op dit moment is een oprit van klinkers aanwezig met 2 parkeerplaatsen uit dolomiet. Er staan ook 5 grote bloembakken rondom die vervangen moeten worden/mogen verdwijnen. (want ze staan deels in de oprit) Bedoeling is de parkeerplaatsen opnieuw aan te leggen, dit komt op een totaal van 104m²
maandag 26 februari 2018

Terras met klinkers leggen

Terras in het midden van bestaand gazon dat licht hellend naar beneden loopt, de bedoeling is om een barrelsauna op te plaatsen en daarnaast plaats te hebben om een ligstoel en dergelijke te plaatsen. De afmeting zou ongeveer tussen de 16 en 20 m² zijn, afhankelijk of het een vierkant of een cirkelvormig terras is, dit bespreek ik met de vakman.
zondag 25 februari 2018

Oprit aanleggen in asfalt of klinkers

Oprit aanleggen in asfalt of klinkers. Graag ter plaatse komen kijken. De oppervlakte niet echt geweten graag komen kijken door een vakman.
donderdag 22 februari 2018

Oprit aanleggen in klinkers of asfalt

Ik wil graag een oprit van 310 m² laten asfalteren of bezetten met klinkers. De graafwerken kan ik in samenspraak met de vakman zelf uitvoeren. Ook moeten er 5 putdeksels in de oprit worden verwerkt indien dit mogelijk is.
dinsdag 20 februari 2018

Oprit aanleggen in blauw steen

Ik wil graag de inrit vd garage tot de straat laten aanleggen, 7-8 m² in blauwe steen. Nu is er nieuwe grond aangevoerd (zonder stenen) om binnen te kunnen rijden. Er zijn geen uitbreek of voorbereidende werken noodzakelijk. Materiaal nog niet aangekocht.
vrijdag 9 februari 2018

Aanleggen oprit en terras

We willen graag een oprit in blauwsteen van 20 x 20 cm laten leggen. Het gaat om een oprit van 3 x 18 meter. Aan de garage zal de blauwsteen een beetje breder moeten gaan zodat het een mooi geheel wordt. Materiaal nog niet aangekocht voor de oprit. Ook willen we een terras van 3 x 7 meter laten aanleggen. Hiervoor hebben we de tegels van 60 x 60 cm en 1 cm dik reeds aangekocht.
zaterdag 3 februari 2018

Renovatie stenen buitentrap

Het gaat om een stenen trap van de achterdeur naar de tuin. Er is ook nog een vierkante meter vloer eerst aan de deur. Er zijn stukken tegel uit. En de betonnen trap is volledig kapot. Graag deze vervangen of herstellen.
maandag 29 januari 2018

Terras en oprit aanleggen in klinkers

Het is voor de oprit in klinkers te leggen het is 164 m².

Partners

Partners van Casius