Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oost-Vlaanderen.

60 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: bouwen terras op metalen constructie met glazen omranding, oprit en tuin betegelen met klinkers, aanleggen oprit, terras aanbouwen eerste verdieping, oprit en terras heraanleggen, terras aanleggen en pad met keramische tegels, oprit en terras heraanleggen, aanleggen van oprit in klinkers, pprit en voetpad betegelen, klinkers leggen voor terras, klinkers leggen, oprit aanleggen in keramische tegels, terras in klinkers aanleggen, klinkers aanleggen, terras betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 19 juli 2017

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van een oprit in klinkers, ongeveer 36 m².
vrijdag 14 juli 2017

Oprit en tuin betegelen met klinkers

Wij hadden graag onze oprit en een deel van de tuin laten betegelen met klinkers. De totale oppervlakte is ongeveer 203 m² (kan iets meer zijn). Wij zouden de tegels zelf aankopen. De bestaande oprit moet worden uitgegraven, deze is niet betegeld maar er liggen kleine kiezels.
vrijdag 7 juli 2017

Deel oprit en terras bestraten met een paadje langs tuinhuis

Bestraten van oprit en terras. Ongeveer 25m2
donderdag 6 juli 2017

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 7 op 4 meter. Stabilisé is al aanwezig. We hebben nog geen tegels aangekocht.
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen van terras

Wil graag mijn terras laten betegelen met breedte +- 2 meter en +- lengte 4 meter. Er lagen voorheen planken, die zijn al weggehaald, maar ondergrond zal waarschijnlijk wel gestabiliseerd moeten worden (er kunnen dus nog niet rechtstreeks tegels op). Tegels zouden zelf voorzien worden.
dinsdag 27 juni 2017

Oprit en terras heraanleggen

We zoeken een vakman voor het aanleggen van een oprit van 98 vierkanten meter met klinkers van 20x20x6 en een terras van 50 vierkante meters met keramische tegels van 60x60x2. Oprit ligt nu met kiezelsteentjes en het terras ligt in tegels van 30x30, moet nu worden uitgebroken. Materiaal nog aan te kopen samen met vakman.
zaterdag 24 juni 2017

Terras in klinkers plaatsen

Momenteel ligt er een gazon ongeveer op dezelfde hoogte als het terras zou moeten komen. Eerst gazon uitgraven en daarna klinkers leggen. Nivelleringswerken. Ongeveer 25 m².
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.
donderdag 15 juni 2017

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit gedeeltelijk leggen met kasseien. Ongeveer 30 vierkante meter. Grond uitnemen en stabilisé leggen. De kasseien zijn ter plaatse beschikbaar.
woensdag 14 juni 2017

Vernieuwen oprit in betonklinkers

Vernieuwen van oprit. De ondergrond van de bestaande oprit is uit ijzerslakken, met daarop een laag asfalt. De dikte van het geheel is ongeveer 35 cm, en de oppervlakte +/- 100 m². We zouden nu kiezen voor betonklinkers.
dinsdag 13 juni 2017

Deel van terras uitbreken en vernieuwen

Gedeeltelijk oud terras uitbreken en vernieuwen 15 m² vierkante meter en afgraven voor stabilisée te plaatsen. Bestaand terras uitbreken.
maandag 12 juni 2017

Plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras

Er moet 45 vierkante meter stabilisé effenen die dienst moet doen als ondergrond voor kunstgras. Het uitgraven van 10 cm grond zouden we zelf doen. Als dit is gebeurt moet er een laag van 8 cm stabilisé worden aangedamd en geëffend worden, waarvoor ik dus graag een offerte zou ontvangen. Het kunstgras heeft een dikte van 2 cm en zo bekomen we dus opnieuw aan de 10 cm die werd uitgegraven. Ikzelf kan 3,5 kubiek stabiel met 150 cement laten leveren voor 238,37€. Graag uw prijs om dit te verwerken en te effenen?
zaterdag 3 juni 2017

Vervangen gebarsten dorpel onder raam

Bij onze woning is de dorpel onder een dubbel raam gebarsten (is eigenlijk ook een deur naar buiten). Wij willen die graag zo snel mogelijk laten vervangen met het oog op verkoop.
zaterdag 13 mei 2017

Oprit en terras in polybeton plaatsen

We hadden graag de oprit en het terras in polybeton aangelegd. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 165 m². Voorbereidende werken kunnen wij zelf doen...ofwel met de vakman.
woensdag 10 mei 2017

Stabilisé te plaatsen

Stabilisé te plaatsen :15m3 voor terras.
maandag 8 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oprit kan aanleggen: oprit: 2 delen oprit in gepolierde beton met daartussen strook kiezels waarin ook klein stukje groen moet komen, en nog een strook kiezels met vierkante tegels (of ook betonvlakken) die naar voordeur leiden. Er moeten ook afvoergoten in voorzien worden. totale oppervlakte oprit: +- 100m² terras: volledig in polierde beton met afvoergoot tussen terras en gazon, totale oppervlakte terras: +- 40m²
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen parkeerplaats

Aanleg van een parkeerplaats van ongeveer 12 vierkante meter op een plaats waar nu nog beplanting staat in de voortuin. Materiaal te bespreken met vakman: geen asfalt in ieder geval.
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen binnenkoer

Graag wil ik mijn binnenkoer laten aanleggen. Plaatsen van stabilisé, klinkers, regenputdeksel en 1 afwateringsrooster. +/- 8m2.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Wij willen graag onze oprit en zij terras aanleggen - totale oppervlakte is ongeveer 100 m² - de oprit moet deels in kasseien komen - het zijterras deels met terrastegels, deels met kiezelstenen.
zondag 23 april 2017

Aanleggen oprit

- afgraven grond en afvoeren - afwerken van 2 rioolputjes - boordstenen - klinkers - voldoende stabiliteit voor plaatsen van motorhome Oppervlakte 97.75 m²
zaterdag 22 april 2017

Heraanleg oprit

Heraanleg van oprit 38m² in klinkers 30x20x6 Carreau+ Carbon van Stone&Style.
vrijdag 14 april 2017

Aanleggen van de oprit en aanleggen van terras

We willen onze oprit graag laten aanleggen, deze is 8,90m op 6,49m. We willen hier graag tegels, met een stukje groen en ook een fietshok (deze moet omringd zijn met een haag volgens plannen van de gemeente).
donderdag 13 april 2017

Stabilisé voor terras leggen

We willen graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doen we alles zelf. +/- 93 m², 15 cm dik. Ondergrond is aarde.
dinsdag 28 maart 2017

Oprit met poort en terras aanleggen

Oprit met klinkers, terras met natuursteen. Dubbele afvoer. Plaatsen poort.
dinsdag 28 maart 2017

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Ik wil graag de kasseien oprijlaan, die langs de gehele lengte van mijn huis ligt, laten hervoegen. Het gaat over een totale oppervlakte van 212m². Momenteel zit er vermoedelijk enkel aarde tussen met veel onkruid tot gevolg. Het gaat dus over een lang smal deel.

Partners

Partners van Casius