Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
76 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 10 augustus 2018

Vernieuwen van parking in dolomiet

Graag hadden we de parking aan het bedrijf laten "renoveren". Dit omvat nivelleren, goten reinigen,... Parking in dolomiet. Oppervlakte : bestemd voor 244 parkeerplaatsen , elke 2,5 Br.
donderdag 9 augustus 2018

Oprit aanleggen met kasseien en grind

Oprit aan te leggen , idee is deels grind deels kasseien. Ook bekijken afwatering. Oprit die links van het huis begint en dan draait 180 graden tot in de garage. Is een oud boerderij.
dinsdag 7 augustus 2018

Oprit heraanleggen in ecologische tegel of beton

We willen graag onze oprit heraanleggen, momenteel een oprit met in het midden 1 rij betontegels en de rest dollenmiet. De oprit is ongeveer 25 m lang en 3 m breed. Gezien de oprit ook toegang verleent aan 3 andere woningen, wensen wij iets dat makkelijk te onderhouden is en ca onkruidvrij.
donderdag 2 augustus 2018

Verzakking oprit met klinkers herstellen

Er is vooraan aan de garage op de oprit een verzakking aan de klinkers graag herstellen. Het is een geen grote oppervlakte ongeveer 5 m².
woensdag 1 augustus 2018

Herstellen van klinkers van bestaande oprit

Door het uit- en indraaien in mijn garage zijn mijn klinkers verplaatst over een oppervlakte van ongeveer 5 m². Kan dit hersteld worden
zaterdag 28 juli 2018

Oprit openbreken en herleggen in betonklinkers

Oprit bestaande uit keramische tegels met een oppervlakte van 3 x 3,5 m uitbreken en herleggen met zwarte betonklinkers. Er zijn geen putten of riooldeksels aanwezig.
woensdag 18 juli 2018

Oprit en terras aanleggen in grasdallen

Een oprit van 3 x 20, met 4 waterputten in aanleggen met grasdallen. Achteraan het huis een oppervlakte van 7 x 7 ook met grasdallenaanleggen. Momenteel zijn beiden oppervlakten met grind bedekt.
zondag 15 juli 2018

Parkeerplaatsen met klinkers aanleggen

Parkings: 2 bestaande parkeerruimtes met klinkers of kasseien aan te leggen. Dit is een oppervlakte voor 4 autos te plaatsen.
vrijdag 13 juli 2018

Klinkers aanleggen

Aanleg oprit in getrommelde klinkers. Ongeveer goeie 20 m². Volledig nieuw aan te leggen.
donderdag 12 juli 2018

Deel van tuin verharden

Achterste deel van de tuin laten verharden(hout,beton,tegels,...? ) om trampoline en opzetzwembad op te plaatsen die waterpas moet staan. Rond 50 m². Ondergrond materiaal nog te bespreken.
donderdag 12 juli 2018

Plaatsen houten terras

Een houten terras van 25 m² plaatsen. Ondergrond bestaan momenteel uit volle grond met daarover een laag zand, waarschijnlijk zal het beter zijn om op palen te werken. Hardhout vlonder planken en onder balken worden door mezelf aangekocht.
woensdag 11 juli 2018

Oprit in asfalt leggen

Oprit heraanleggen en vlak trekken met straat. Ca 20m x 17m. Er ligt nu gravé op de oprit en aan de straatzijde is een ingebetoneerde rail van hekken die weg mag want er komt een vrijhangende poort.
maandag 9 juli 2018

Oprit en pad aanleggen

Wij hebben een stukje voortuin van +- 35 m²dat nog volledig moet aangelegd worden, we zouden graag een pad voorzien om tot aan de voordeur te geraken en een stuk oprit dat groot genoeg is voor 1 gezinswagen. Een deel van de voortuin moet beschikbaar blijven voor natuurlijke begroeiing. De grond ligt momenteel lager dan straatniveau en zou dus een 10-tal cm moeten opgehoogd worden. Het materiaal dat we wensen te gebruiken is te bespreken met de vakman.
vrijdag 6 juli 2018

Klinkers leggen voor terras

Ik wil een terras van 25 vierkante meter aanleggenin klinkers Er ligt alleen zand en gras er zou ongeveer nog 2cm zand uitgraven en kan direct aan beginnen .
vrijdag 6 juli 2018

Graven van sleuf voor wateraansluiting te plaatsen

Ik wil waterleiding installeren (heb nu grondwater uit filterput) en daarvoor is een sleuf nodig vanaf de straat tot aan de garage . Er moet een doorboring worden gemaakt tot in de kelder van de garage waar de bestaande waterleiding vertrekt. De afstand van de straat tot aan de garage schat ik op ongeveer 30 meter door de tuin met beplanting.
donderdag 5 juli 2018

Klinkers leggen

Voortuin van 7 m breed op 6 m diep. Klinkers leggen.
woensdag 27 juni 2018

Sleuf graven voor kabel internet en elektriciteit

Ik wil een sleuf laten graven voor het doortrekken van kabel internet en elektriciteit van 13 lm: opengraven en weer dichtdoen. De bovenlaag bestaat uit grasdallen en klinkers.
woensdag 27 juni 2018

Aanleg paadjes en oprit

Nieuwbouw: Aanleggen van 2 paadjes in betonklinkers (1m x11.6m en 1m x13.9m, in totaal 25.5 m²) Aanleggen van oprit in grasdallen (5*5.6m =28 m²)
woensdag 27 juni 2018

Borduren rondom tuin en pad met klinkers aanleggen

Plaatsen van borduren rondom tuin ongeveer 55 meter + pad met klinkers van ongeveer 8 vierkante meter.
maandag 25 juni 2018

Oprit heraanleggen

Er ligt sinds 30 jaar een oprit in kasseien maar deze dient volledig heraangelegd te worden alsook breder gemaakt te worden. Oppervlakte bedraagt ongeveer 120m² Recuperatie van de huidige kasseien indien mogelijk .
zondag 24 juni 2018

Kader en putdeksel van septische put vervangen

Kader en putdeksel van septische put moeten vervangen worden. Deksel is 60 x 60.
dinsdag 19 juni 2018

Sleuf maken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor aansluiting op het gasnet van Eandis. Gracht, sleuf maken tot aan de plaats van de meter.
dinsdag 19 juni 2018

Terras/oprit aanleggen in vietnamees blauwsteen

Nieuw deel van een terras/oprit aanleggen in vietnamees blauwe steen 20 x 20. Totaal oppervlakte +/- 120 m² Op dit moment gras dus nog grondwerken uit te voeren.
zondag 17 juni 2018

Oprit herstellen

Heropvoegen oprit (blauwe hardsteen) daar waar nodig en vervangen van enkele gebarsten tegels!
vrijdag 8 juni 2018

Opnieuw aanleggen oprit met siergrind

Heraanleggen van een 3,30m×10m oprit. (van een nieuwbouw). Momenteel ligt er gras/onkruid/aarde in roosters van 33cmx33cm op. Dit ligt er nu een 4 tal jaren. Graag had ik deze opnieuw laten leggen met siergrind(yellow sun) in roosters.

Partners

Partners van Casius