Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oost-Vlaanderen.

51 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit in printbeton aanleggen, terras met wandelpad aanleggen, oprit en terras in polybeton plaatsen, terras in printbeton aanleggen, oprit naar kelder vernieuwen, herleggen van tegels op speelplaats, zonneterras aanmaken, beton gieten, beton gieten in tuin, asfalteren van oprit, klinkers leggen, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton, oprit in printbeton aanleggen, heraanleggen oprit, oprit en terras aanleggen in gepolierd beton en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 13 mei 2017

Oprit en terras in polybeton plaatsen

We hadden graag de oprit en het terras in polybeton aangelegd. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 165 m². Voorbereidende werken kunnen wij zelf doen...ofwel met de vakman.
woensdag 10 mei 2017

Stabilisé te plaatsen

Stabilisé te plaatsen :15m3 voor terras.
maandag 8 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oprit kan aanleggen: oprit: 2 delen oprit in gepolierde beton met daartussen strook kiezels waarin ook klein stukje groen moet komen, en nog een strook kiezels met vierkante tegels (of ook betonvlakken) die naar voordeur leiden. Er moeten ook afvoergoten in voorzien worden. totale oppervlakte oprit: +- 100m² terras: volledig in polierde beton met afvoergoot tussen terras en gazon, totale oppervlakte terras: +- 40m²
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen parkeerplaats

Aanleg van een parkeerplaats van ongeveer 12 vierkante meter op een plaats waar nu nog beplanting staat in de voortuin. Materiaal te bespreken met vakman: geen asfalt in ieder geval.
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen binnenkoer

Graag wil ik mijn binnenkoer laten aanleggen. Plaatsen van stabilisé, klinkers, regenputdeksel en 1 afwateringsrooster. +/- 8m2.
vrijdag 28 april 2017

Aanleggen oprit en terras

Wij willen graag onze oprit en zij terras aanleggen - totale oppervlakte is ongeveer 100 m² - de oprit moet deels in kasseien komen - het zijterras deels met terrastegels, deels met kiezelstenen.
zondag 23 april 2017

Aanleggen oprit

- afgraven grond en afvoeren - afwerken van 2 rioolputjes - boordstenen - klinkers - voldoende stabiliteit voor plaatsen van motorhome Oppervlakte 97.75 m²
zaterdag 22 april 2017

Heraanleg oprit

Heraanleg van oprit 38m² in klinkers 30x20x6 Carreau+ Carbon van Stone&Style.
vrijdag 14 april 2017

Aanleggen van de oprit en aanleggen van terras

We willen onze oprit graag laten aanleggen, deze is 8,90m op 6,49m. We willen hier graag tegels, met een stukje groen en ook een fietshok (deze moet omringd zijn met een haag volgens plannen van de gemeente).
donderdag 13 april 2017

Stabilisé voor terras leggen

We willen graag stabilisé voor het terras laten leggen. Verder doen we alles zelf. +/- 93 m², 15 cm dik. Ondergrond is aarde.
dinsdag 28 maart 2017

Oprit met poort en terras aanleggen

Oprit met klinkers, terras met natuursteen. Dubbele afvoer. Plaatsen poort.
dinsdag 28 maart 2017

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Ik wil graag de kasseien oprijlaan, die langs de gehele lengte van mijn huis ligt, laten hervoegen. Het gaat over een totale oppervlakte van 212m². Momenteel zit er vermoedelijk enkel aarde tussen met veel onkruid tot gevolg. Het gaat dus over een lang smal deel.
woensdag 22 maart 2017

Leggen terras

Aan nieuwbouwappartement op gelijkvloers Nivelerings werken Leggen van ofwel Vietnamese arduin of Turkse arduin Steentapijtterras Terras 8 m B en 3,5 m
woensdag 22 maart 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

1.Betonbakken uitbreken en vervangen door klinkers. 2. Ingezakte klinkers terug op de juiste plaats, met de juiste hellinghoek.
dinsdag 21 maart 2017

Aanleg oprit met grint en klinkerpad

Oprit enkele extra centimeters uitgraven en afvoeren. Leggen van klinkerpad (+-5m). Plaatsen van 3 putdeksels. Plaatsen van worteldoek. Storten van Dolomiet. Oppervlakte is 7 x 5m plus gangpad.
donderdag 9 maart 2017

Oprit en terras gieten in beton

Voor ons huis zouden wij graag een nieuw terras en oprit laten gieten in beton voor het terras zouden we deze willen laten inslijpen ik schat dat de oppervlakte ongeveer een 200 m² is.
maandag 6 maart 2017

Oprit in gepolierde beton maken

Wij zijn op zoek naar iemand op gepolierde beton te leggen op onze oprit en terras. Nu liggen er kiezels een gedeelte naar gepolierd beton.
vrijdag 3 maart 2017

Grond afgraven en oprit en terras aanleggen met klinkers

Ik heb een nieuwbouw gekocht en de grond met stenen zou moeten afgegraven worden en eventueel bij opgevoerd worden indien nodig. Ik had graag een oprit en terras laten aanleggen met getrommelde klinkers voor een oppervlakte van 80 vierkante meter.
donderdag 23 februari 2017

Oprit kasseien verbeteren

Deel oprit in kasseien verbeteren (+/- 20 m2) en de voegen terug goed opvullen over de ganse oppervlakte (+/- 50 m2). Formaat kasseien 20x20x18
maandag 20 februari 2017

Hervoegen van een oprit

Op onze oprit (silexdallen, ongeveer 10 x 10 meter) zijn een aantal voegen versleten. Onze vraag is om de kapotte voegen eens uit te slijpen en opnieuw te voegen. Mag met cement of epoxy, maakt niet uit. Graag de eerste week van april (3 tot 7 april) dan heb ik vakantie.
donderdag 16 februari 2017

Pad en betonplaat voor carport

- periode maart/april/begin mei mogelijk? Carport word in mei geplaatst... (of toch zeker al de betonplaat tegen mei) - betonplaat voor 2 wagens = 30 m2 (dikte? Stabilise? Steenpuin? ) - we zullen het zelf uitgraven als we weten hoe diep het moet zijn. - pad +/- 80m2 (reeds stabilise aanwezig van vorige pad, er zal niet met wagen over gereden worden, dikte? ) - we zullen zelf stenen verwijderen want ze liggen gewoon los in stabilise... (daarom dat de werken dus nodig zijn ;) - de pad zouden we graag in gepolijste beton hebben met een kleurtje in en lijnen in getrokken zoals tegels -er zijn 3 putjes aanwezig die momenteel ook niet zo proper liggen - afwatering kan naar de bloembakken
donderdag 26 januari 2017

Terras in gepolierde beton leggen

Terras in gepolierde beton leggen. Oppervlakte is 50 vierkante meter. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 januari 2017

Oprit en terras in sierbeton of printbeton

Oprit van kiezels, en terras met klinkers vervangen door sierbeton/printbeton. Oprit is 100 à 150 m².
dinsdag 17 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Oprit is verzakt. Gat van ongeveer 0. 5MX0. 5M en 0. 5M diep. Ik vermoed lek in afwatering die grond wegspoelt
dinsdag 8 november 2016

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.

Partners

Partners van Casius