Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
154 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 26 maart 2020

Terras in klinkers aanleggen

32m² klinkers leggen naast ons huis en daar moet ook 1 putdeksel in worden verwerkt. Er ligt momenteel niets, dus alles ik klaar om de klinkers te leggen. Eventueel nog een klein stuk afgraven.
woensdag 25 maart 2020

Oprit aanleggen met betonstroken en siergrind

Een oprit met ruimte voor 2 auto's die we willen aanleggen met een combo van betonstroken en grind, zodat het water er toch door kan. Daarnaast is er een pad naast de parking dat naar de voordeur loopt waar ook grind tussen moet. In totaal gaat het om ongeveer 80 m².
vrijdag 20 maart 2020

Oprit aanleggen

Achter mijn garage zou ik een overkapping willen plaatsen en hiervoor zou ik een beton van ong. 20 m² plaatsen en deze verbinden met de oprit. Voetpad van een 8 m². ( langs de garage). Dit is ongeveer een 35m van de straat. Mijn oprit is wel maar 2.8m breed. Kan dus geen vrachtwagen op.
woensdag 18 maart 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een terras in beton van ongeveer 4 op 5 meter. Zelf al uitgegraven. Grenst aan 2 muren die in een hoek staan. En 2 vrije kanten.
maandag 16 maart 2020

Verharden oprit

Mijn berekening komt uit op 180 M² steentjes oprit dat ik wens te verharden.
zaterdag 14 maart 2020

Tegelwerken uitvoeren

het betreft 2 dakterrassen op het eerste verdiep. Graag tegels 60x60x2 op tegeldragers. 70 m².
dinsdag 10 maart 2020

Oprit aanleggen met gepolierd beton

Momenteel is onze oprit in asfalt maar door de verbouwingen aan ons huis zou er een nieuwe laag moeten komen en graag nog een stuk erbij. We denken dat de oude asfalt als ondergrond kan gebruikt worden maar zijn dit niet zeker. Daarom denk ik dat jullie eens ter plaatse zouden moeten komen. +/- 150m²
dinsdag 10 maart 2020

Aanleggen van terras, gangpad en oprit

Aanleg oprit rond nieuwbouw op basis van klinkers, grasdallen. Het gaat om een terras van ongeveer 6 op 3 meter in Vietnamese blauwsteen. De oprit uit klinkers en grasdallen is ongeveer 65 m². Het pad van 80 cm moet rondom het huis van 10 op 17 meter komen.
maandag 9 maart 2020

Gepolierde beton leggen

Terras van 4m x 10m in gepolierd beton afwerken en uitzicht creëren van grote betonstenen door kleine groeven hierin te verwerken. Terras op dezelfde hoogte moeten als vloerpas (verzonken schuifraam) waarbij een klein gootje wordt voorzien voor afwatering tussen raam en terras, maar dit komt dan op ong. 15cm boven niveau van de rest van de tuin dus ook zijkanten proper afwerken. Vooraan hebben we ook nog een klein stukje dat bijgewerkt moet worden van 1 meter op 3 à 4 meter.
vrijdag 6 maart 2020

Hervoegen oprit

Verwijderen oude voegen tussen betonkasseien en opnieuw voegen ongeveer 40m²