Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
78 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 22 mei 2018

Oprit herstellen en terras renoveren

Voor het herstellen van stuk gereden (afgescheurde boord) kasseien oprit alsook terras achteraan huis. Terras moet vernieuwd worden en is ongeveer 20m² . De oprit herstellen in een bocht 3 à 4m².
maandag 21 mei 2018

Klinkers aanleggen

Uitgraven , pvc grasdallen aanleggen , voor een oppervlakte van 22m²
maandag 21 mei 2018

Kasseien oprit aanleggen

Het gaat over 220m² oprit van ons vakantiehuis . Onze voorkeur gaat naar kasseien , maar andere opties staan ook open.
vrijdag 18 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

We willen graag ons terras in gepolierde beton aanleggen. Ruw geschat 80m². Het terras bestaat uit 3 niveaus. De afboording van de niveaus willen we graag in beton klinkers of beton boorden (of wat er nog allemaal mogelijk is) De ondergrond kunnen we zelf voorbereiden.
woensdag 16 mei 2018

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 7 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis).
maandag 14 mei 2018

Oprit asfalt verwijderen en heraanleggen

Er ligt asfalt op de oprit die zou moeten worden verwijderd. Ongeveer 3 meter op 5 meter. Dan stabile aanleggen.
zondag 13 mei 2018

Oprit in betonnen grasdallen aanleggen

200 m² licht nu gemalen steenpuin die al 5 jaar is bereden met de wagen , naar de inrit van de garage licht hij op hoogte om binnen te rijden , op de andere plaatsen moet hij verdeeld worden er is genoeg steenpuin aanwezig waarschijnlijk te veel.
vrijdag 11 mei 2018

Terras aanleggen in blauwe hardsteen

Ik wil graag twee baantjes een terras en een veranda in blauwe hardsteen laten aanleggen. Huidige klinkers en terras uitbreken doen we zelf. Nieuwe hardsteen heb ik nog niet aangekocht, kan in samenspraak met vakman.
donderdag 10 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

Ik wil voor ongeveer aan 40 m² gepolierd terras aanleggen van ongeveer 10cm. Er ligt wel nog veel steen geruis en aarde dat te hoog ligt. Alles is nu nog gemakkelijk te bereiken aan de zijkanten van het huis omdat hier nog geen huizen staan.
dinsdag 8 mei 2018

Betegelen gangpad straat tot voordeur

We zijn op zoek naar iemand om ons gangpad van de straat tot de voordeur her aan te leggen.
maandag 7 mei 2018

Terras in gepolierde beton leggen

Ik ben beggonnen met de aanleg van een terras van 10 meter op 2,85 meter, alles wordt dit weekend uitgegraven en ik had graag een vakman gevonden voor het gieten van de beton en de afwerking (poliering). Gieten + afwerken.
zaterdag 5 mei 2018

Oprit asfalteren

Asfalt aanbrengen voor een oprit van 5 m breed en +/- 35 m lang.
maandag 30 april 2018

Openbreken oprit voor aansluiting aardgas en oprit heraanleggen

9m sleuf graven met 1 put aan straatkant en 1 put voor garagepoort voor aansluiting aardgas. Nadien oprit herstellen en de volledige oprit in kassei opvoegen, is momenteel nog niet opgevoegd ( 100 m2 )
zondag 29 april 2018

Aanleggen oprit met klinkers

Wil graag mijn oprit laten aanleggen in klinkers . Oppervlakte is alles te samen is ongeveer 50 vierkante meter . Voorlopig liggen er grijze losse steentjes.
donderdag 26 april 2018

Oprit renoveren

Oprit van meer dan 120 m² In basalt. Stoep en voordeur plus graafwerken voor een totale renovatie van de oprit.
donderdag 19 april 2018

Weggetje herasfalteren

Ik zou graag asfalt willen laten leggen naast ons huis is een gemeenschappelijk baantje. Is nu met aarde en gras met bulten en bochten.
dinsdag 17 april 2018

Aanleg oprit met betontegels

Oprit van +/- 4m breed op 9à10 meter diep
zondag 15 april 2018

Oprit in kasseien aanleggen

Een nieuwe oprit van 60 m² in boerderij kasseien aanleggen.
vrijdag 13 april 2018

Terras betegelen

Ik heb beton gegoten voor een terras en wil deze betegelen. Oppervlakte ongeveer 30 m².
vrijdag 13 april 2018

Oprit aanleggen met kiezelstenen

Stuk bestaande keien en gras afgraven van de huidige oprit. Hierna dit stuk oprit heraanleggen met kiezelstenen. Dit gaat om minstens 100 m².
woensdag 11 april 2018

Aanleggen terras in betonklinkers

Aanleg van een terras in betonklinkers, ongeveer 70 vierkante meter. Oppervlakte waar terras moet komen is reeds uitgegraven op ongeveer juiste diepte.
woensdag 11 april 2018

Klinkers of gepolierde beton leggen en mazouttank vervangen

Aanleg verharding in klinkers of gepolierde beton +/- 1100 m², wordt occasioneel met zware tractor over gereden. Ook moet men bij enkele regenputten en een septische put het metselwerk van de putschacht herstellen. Er moet ook een mazouttank worden vervangen door een nieuwe van 5000 liter.
maandag 9 april 2018

Septische put afdekken

In de voortuin ligt een betonnen septische put van 2000 L met een nuttige inhoud van 1500 L. De opening van 60 x 60 cm ligt ± 15 cm onder het maaiveld. Wij wensen een nieuw aluminium dubbel deksel hierop te plaatsen, +/- 10 à 12 cm hoger dan het huidige deksel.
maandag 9 april 2018

Stabilise en tegels plaatsen voor terras

De grond werd reeds afgegraven en afgevoerd. Er zou nu drainage en stabilisé moeten komen en tegels. De tegels zijn samen met de vakman te bespreken. De oppervlakte is ongeveer 30 m². De tuin ligt achter het huis en alles moet via de garage naar de tuin gebracht worden (er is geen oprit aanwezig)
maandag 9 april 2018

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Klinkers aanleggen voor oprit en terras. Deels grondwerken. Klinkers voor oprit en gedeeltelijk terras met trap. Ter plaatse komen kijken.

Partners

Partners van Casius