Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
117 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 februari 2019

Bestaande kasseien oprit hervoegen

Ik wil mijn oprit gelegd met oude kasseistenen 15/15 en onregelmatig van vorm hervoegen. Wij hebben een oppervlakte van ongeveer 200 m² .
dinsdag 19 februari 2019

Tuinpad en terras aanleggen

Graag hadden we ons terras en tuinpad aangelegd met granietsteen (60x60), het terras zelf komt in de bestaande tuin (nog geen onderlaag - wel bereikbaar met groot materiaal), het tuinpad heeft al een ondergrond. pad en terras in granietsteen : 90 m².
dinsdag 19 februari 2019

Gewapende betonplaat uitbreken

In de tuin liggen drie betonplaten; 2X7m, 2X8m en 4X4m. De platen liggen tegen elkaar maar zijn indertijd apart gegoten.
zondag 17 februari 2019

Heraanleggen van oprit

We hebben een tijdelijke oprit met worteldoek en gravé, deze moet eruit en vervangen worden door een nieuwe oprit. Tevens moet er een pad voorzien worden tot bij de voordeur en een aansluiting op een bestaand pag aan de zijkant van de woning. Onze eerste idee was om gebruik te maken van kandla of kasseinen ( we willen een vrij effen pad ). Oppervlakte :90 m²
zaterdag 16 februari 2019

Oprit in kasseien aanleggen

De opdracht bestaat uit het weghalen van 70m2 kinderkoppen en plaatsen van 100m2 kasseien.
donderdag 14 februari 2019

Terras en oprit in gepolierde beton aanleggen

Wij willen graag onze oprit en ons terras her aanleggen. Dit willen we graag in gepolierde beton. Oprit : nu ligt er niks. Oprit voor 2 auto's. Terras : nu met tegels. Afbreekwerken en opnieuw leggen.
zaterdag 9 februari 2019

Klinkerwerken aanleggen

Aanleg tuinpaden in kleiklinkers 'Retro Nostalgie'. Totale oppervlakte ongeveer 58m2.
dinsdag 29 januari 2019

Klinkerwerken uitvoeren

De oprit is 80 vierkante meters. en zou graag zwarte beton klinkers getrommeld van 15x15x6 . Tussen 50 en 100 m²
zaterdag 26 januari 2019

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleggen van terras + verlichting. Eventueel uitbreken huidig terras. Terras toegankelijk via achterpoort. afmetingen: +/- 540 cm x 640 cm.
woensdag 23 januari 2019

Oprit aanleggen met kasseien

Gedeelte totaal nieuw aan te leggen oprit en een ander gedeelte te vernieuwen. Oprit aan te leggen met kasseien. 70 m lang en 10 m breed