Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
99 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 17 oktober 2018

Plaatsen stabilisé voor terras

Leveren en plaatsen van stabilisé voor een oppervlakte van +/- 63m² (rechthoekig). De dikte zou +/-15cm bedragen, dus zo'n 10m³ stabilisé. Boordstenen zullen geplaatst zijn. De plaats van het terras bevindt zich op +/-20m van de straat en is via de garage en deur van +/-80cm bereikbaar. Op deze stabilisé kommen later betontegels, dus max 150kg cement per m³.
woensdag 17 oktober 2018

Aanleggen van een oprit met siergrind

Deels oprit en parkeerstrook aanleggen in siergrind met matten systeem. Stabilisé leggen en ook stevige grondlaag, een deel zou dienen als parking voor twee wagens. Oppervlakte van 80 m².
dinsdag 16 oktober 2018

Oprit en dubbele carport aanleggen in kasseien

Aanleg van oprit en dubbele carport met eventuele extra parkeerplaats dit is voor een nieuwbouw. Oppervlakte aan te leggen is 100 m² in kasseien.
zaterdag 13 oktober 2018

Vernieuwen van oprit 300 m² met grasdallen

Het vervangen van een oude oprit, en het toevoegen extra parkeergelegenheid. Uitzicht van klinkers met gazon. Het is een oppervlakte van 300 m² te vernieuwen met grasdallen.
vrijdag 12 oktober 2018

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².
woensdag 10 oktober 2018

Terras en oprit aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers (zwart) 15/15/6 ong. 400 m2 bestaande uit 3 aan éénpalende stukken (18 m x 12 m) + (3 m x 18 m) + 130 m2 (driehoekig). Materiaal kunnen we zelf aankopen, maar kan ook door vakman aangeleverd worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Terras in kleiklinkers aanleggen

Terras aanleggen van 10 a 15 m². Uitgraven (doen we evt. zelf) , stabilisé en kleiklinkers en één zonder uitgraven. Rijhuis.
vrijdag 28 september 2018

Oprit in kasseien aanleggen

Ik heb een hoop oude kasseien liggen die zullen verder moeten aangevuld worden met nieuw materiaal (eventueel tweede soort). De oprit is hellend. Er is een plan beschikbaar. Materiaal heb ik liggen maar is onvoldoende, er moet dus nog bij worden aangekocht. Misschien met een ander materiaalsoort te combineren. Afmetingen ken ik niet.
vrijdag 28 september 2018

Aanleggen oprit/terras met kasseien en dolomiet

Plaatsen van : 1. Plaatsen keerwanden (1,25 m hoog) 2. Plaatsen kasseien voor oprit, voetpad en terras in recup kasseien (+/-50m²) 3. Leggen van dolomiet op worteldoek en honinggraat (+/- 40m²) 4. Plaatsen van 4x blauwsteen op dolomiet 5. Plaatsen van 1 afwateringsrooster aansluiten van afwatering op regenafvoer
donderdag 27 september 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Onze oprit ligt nu in kiezelsteen, we willen de oprit aanleggen in klinkers. Kiezelstenen verwijderen we zelf. 30 tal vierkante meter.
woensdag 26 september 2018

Vervangen deksel septische put

Het deksel van onze septische put is stuk en moet vervangen worden.
dinsdag 25 september 2018

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Onze oprit loopt naar beneden dit zijn klinkers die erop liggen. De ene kant brokkelt gedeeltelijk af , en zou moeten hersteld worden het is ongeveer 6 meter te herstellen aan klinkers.
woensdag 19 september 2018

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Wij moeten een sleuf graven en een wachtput in onze oprit voor het aansluiten van aardgas. Onze oprit ligt in kasseien. De aansluiting van aardgas moet beneden in de kelder komen. De aansluiting zelf wordt gedaan door Eandis , het gaat enkel over het graven en daarna dichten van de sleuf.
zaterdag 15 september 2018

Terras aanleggen beton of tegels

Voor een terras met klinkers . Ben ik op zoek nar een vakman Om terras her aan te leggen in beton of tegels De totale oppervlakte is 35m²
vrijdag 14 september 2018

Tuinpad, oprit en terras aanleggen in siergrind

Oprit en aansluitend terras aanleggen. ook tuinpad aansluitend aan te leggen. Wij willen dit in grind met voldoende onderlaag en boord.
woensdag 12 september 2018

Aanleggen van oprit en terras 180 m² in betonklinkers

Aanleggen oprit betonklinkers ongeveer 120 m² en aanleggen terras 60 m² in beton- of keramische tegels. Eerst moet men voor zowel terras als oprit oud materiaal uitbreken, terras ook nog op te hogen. Hiernaast ook omheining plaatsen in decofor, 30 lopende meter.
dinsdag 11 september 2018

Kasseien aanleggen in voortuin 12 m²

Een rijwoning met kleine voortuin met kasseien aan te leggen :5 m op 2. 42 m= 12,1 m². Er liggen nu beton klinkers die zouden eruit moeten gebroken worden, en kasseien aanleggen.
maandag 10 september 2018

Grasdallen leggen voor nieuwbouw

Nieuwbouw, halfopen: aan zijkant moet een opritstrook van 3m op 6m verhard worden met grasdallen, langs voor een pad naar de voordeur van ongeveer 1,2 op 3,5, ook grasdallen. Graag een andere grasdal dan de typische ruiten. Voorkeur voor iets met een lijnmotief. Het huis staat ong. 30cm hoger dan het voetpad, toch zouden we dit hoogteverschil willen wegwerken zodat het voetpad naadloos aansluit op de zijkant van de opritstrook, zodat beiden (ongeveer) in 1 vlak liggen en de bruikbare oprit zo 'groter' wordt.
donderdag 6 september 2018

Oprit en terras in klinkers aanleggen

Ongeveer 100 m2. Nieuwbouw. We verhuizen eind oktober en deze werken moeten daarvoor klaar zijn. Al het materiaal aan te kopen door de vakman.
donderdag 6 september 2018

Klinkerwerken uitvoeren

We willen een koer (31m²) afwerken met kleiklinkers op een waterdoorlaatbare ondergrond. De koer is bereikbaar via een garage, het is dus mogelijk om een kleine machines te gebruiken zolang ze via een dubbele deur passen. De ondergrond moet eerst voorbereid worden (nivelleren). Er dient een deksel voorzien te worden voor toegang tot het mangat van een kleine regenwaterput (mangat 50 cm diameter).
woensdag 5 september 2018

Gat maken voor beerput en geurdicht deksel plaatsen

Net huis gekocht, beerput moeten opsporen gezien verstopping. De beerput bevindt zich onder de WC in de badkamer op de benedenverdieping, maar deze kan niet volledig leeggemaakt worden, gezien de opening van de WC te klein is. Een oplossing zou zijn om de put toegankelijk te maken en een deksel te plaatsen voor de WC. We hebben nog tegels liggen van de bestaande vloer.
dinsdag 4 september 2018

Kasseien aanleggen voor binnenplein

Bestaande kasseien uitbreken en opnieuw leggen. Het is niet echt een oprit maar een terras voor een L_vormige woning Tevens moet een boom uitgebroken worden. Vrij groot terras, meer dan 300 m². We zouden onze huidige kasseien opnieuw willen gebruiken.
donderdag 30 augustus 2018

Klinkers leggen

Aanleggen van klinkers ongeveer voor een oppervlakte van 160 m². De klinkers zijn al ter beschikking. Men moet ook nog stabilisé voorzien, momenteel is de ondergrond grind.
zaterdag 25 augustus 2018

Leggen van pad rondom huis

Wij willen vloertegels laten leggen aan de buitenkant van een huis: voorgevel, 1 zijgevel, achtergevel. Het gaat in totaal om 190 tegels van 30 op 30 en 2,5 cm hoog. Ook de oude tegels dienen nog uitgebroken. Tegels al gekocht.
woensdag 22 augustus 2018

Oprit aanleggen in klinkers

Oprit aanleggen van ongeveer 130 m² in klinkers (of in beton),

Partners

Partners van Casius