Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
145 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 17 januari 2020

Oprit aanleggen met keizelsteen

Oprit van 10 meter op 5 meter. Op dit moment bestaat die uit aarde. Ik wil ofwel de putten met kiezen opvullen ofwel de hele oprit aanleggen met kiezelstenen. Worteldoeken hebben we reeds gekocht. Oprit ligt in Dries, huis ligt op de hoek
woensdag 15 januari 2020

Kasseien aanleggen

Oprit van +/- 250m2 kasseien - kandla grey aan te leggen.
donderdag 9 januari 2020

Gepolierde betonvloer leggen

Terras van 65 m² verdeelt in twee delen voor tuin en achtertuin
maandag 6 januari 2020

Oprit aanleggen

De stabilisé wordt op voorhand zelf gelegd, de oprit is ongeveer 5m x 14m en helt af naar de straat, dit gaat toch om een vrij groot stukje. We zouden graag kasseien laten leggen op deze oppervlakte.
zondag 5 januari 2020

Oprit en terras in klinkers of beton aanleggen

Aanleggen oprit 60m². Op dit moment bestaat de voortuin uit gras. De tuin moet volledig met klinkers of beton aangelegd worden. Daarnaast ook nog een terras van 30 m² aanleggen.
vrijdag 3 januari 2020

Verharden parking met kiezelstenen

Een stuk van onze parking laten verharden. Hierbij hadden wij gedacht aan gebruik van kiezelstenen (voorlopige oplossing). Het gaat om een oppervlakte van 10 op 30 meter die op dit moment braak ligt (aarde en modder).
dinsdag 17 december 2019

Parking in gepolierde betonvloer leggen

Momenteel liggen er tegels van 5 cm dik. Het gaat om een garage met 5 garages en daarvoor een inrit. Kleine 100 m².
dinsdag 17 december 2019

Kleiklinkers leggen

Oprit en terras aanleggen in ongetrommelde moderne lichtgrijze kleiklinkers. Het is zo een 47 m² voor een nieuwbouw.
woensdag 4 december 2019

Gepolierde betonvloer binnen en buiten leggen

Het betreft een gelijkvloerse plaatsing. 110 m² gepolierd binnen, witte / bleke tint en aansluitend 40 m² beton in zelfde tint maar voor buiten met ruwere afwerking.
maandag 2 december 2019

Terras in gepolierde beton aanleggen

Ongeveer 60 m² terras nu met tegels opnieuw aan te leggen. Terras van 19 x 3 meter maar met wel wat hoeken met zowat 7 meter afwateringsroosters aan de rand. Aan te leggen in gepolierd beton.