Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
125 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 18 juli 2019

Heraanleggen van oprit met asfalt

Huidige oprit moet heraangelegd worden . Nu oprit in asfalt en vervangen door beton of asfalt.
dinsdag 16 juli 2019

Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting + plaatsen wachtbuis

Ik wil een sleuf voorzien van een wachtbuis en een put te laten graven voor aardgasaansluiting. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Nadien alles herstellen in oorspronkelijke staat. Afstand is +- 16 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voor- en zijtuin.
maandag 15 juli 2019

Gepolierde betonvloer leggen

We zoeken een vakman voor het leggen van een terras in gepolierde beton. Tussen 50 - 100 m².
dinsdag 9 juli 2019

Oprit aanleggen in gepolierde beton

Men moet de oprit komen heraanleggen. Dit in gepolierde beton voor een oppervlakte tussen de 50 en 100 m².
donderdag 4 juli 2019

Plaatsen van printbeton

Graag wilden wij voor het huis, een parkeerplaats in printbeton. Groote, 42m of 6x8m. Uitgraven moeten ook nog gebeuren. Gemakkelijk bereikbaar ligt aan de straat.
woensdag 3 juli 2019

Uitslijpen oude voegen en hervoegen van het terras

Terrasoppervlakte van 120 à 150 m². Men moet de oude voegen uitslijpen en hervoegen met vorstbestendig voegsel. Buitenranden terras ook dichtmaken waar nodig.
dinsdag 2 juli 2019

Oprit in kasseien aanleggen

Aanleg oprit +/- 30m². De ondergrond is momenteel losse aarde, door het plaatsen van een nieuwe riolering, hebben we de oude oprit moeten uitbreken.
vrijdag 28 juni 2019

Oprit in siergrind leggen

We zouden graag onze oprit laten vernieuwen. Momenteel bestaat deze uit klinkers, gras en grind. Wij zouden enkel grind over de volledige oppervlakte willen, verstevigd door matten aangezien auto's hierop parkeren.
donderdag 27 juni 2019

Terrasvoeg uitslijpen en opnieuw voegen

Terrasvoegen uitslijpen en opnieuw voegen. Keramische tegel 60x60. Grootte +/- 30m².
donderdag 20 juni 2019

Vervangen kader en putdeksel van septische put

We hebben nog een betonnen kader en putdeksel van onze septische put en is aan vervanging toe, zeker voor de reuk en hij staat scheef.