Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
120 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

maandag 10 december 2018

Oprit heraanleggen met asfalt of klinkers

Weghalen van bestaande asfalt en oprit vernieuwen. Klinkers leggen of terug in asfalt. De oppervlakte is 100 m².
zondag 9 december 2018

Terras in betonklinkers aanleggen

Terras aan te leggen in betonklinkers. Afmetingen zijn 7 meter op 5 meter. Momenteel ligt er nog niets, enkel zand. Ook regenwaterafvoer is te voorzien.
maandag 26 november 2018

Terras, padje en fundering voor tuinhuis in beton aanleggen

Plaatsen van een terras in beton. De vrije opbouwhoogte voor de betonvloer is meer dan 10 cm. De oppervlakte van het terras is 41 m² Aansluitend nog een extra 40 m² waarvan een padje en de ondergrond voor de tuinhuis.
zaterdag 24 november 2018

Grasdallen leggen als pad en oprit

Vooraan moet een oprit en pad aangelegd worden, oppervlakte van ongeveer 10 m². Beide gronden moeten opgehoogd worden. Oprit en pad aan te leggen met grasdallen.
dinsdag 20 november 2018

Klinkerwerken uitvoeren

Momentaal is de oprit in rode steenslag (gravier ) al jaren, 45m² Oprit aanleggen in klinkers, asfalt of beton. Keuze te bepalen met vakman.
woensdag 14 november 2018

Aanleggen oprit in kasseien

Aanleg oprit volgens plan. Nieuwbouw. Oprit in kasseien. Oppervlakte: 140 m².
dinsdag 6 november 2018

Terras in printbeton aanleggen 50 m²

Ik wil graag terras in printbeton aanleggen voor een oppervlakte van 50 m². Uitgraven zal zelf gedaan worden, geen voorbereidende werken uitvoeren. Dit is achteraan de woning kan bereikt worden door de garage.
dinsdag 30 oktober 2018

Nieuwe oprit en terras aanleggen

Mijn oprit is +/- 80m² en terras +/- 400m² Oprit in klinkers/ graniet. Terras : grote tegels van 60 cm op 60 cm.
vrijdag 26 oktober 2018

Oprit met kasseien deels opnieuw aan te leggen

Herstelling van de oprit met kasseien. Oprit is ongeveer 25 a 30 m² opnieuw aan te leggen met kasseien.
dinsdag 23 oktober 2018

Sleuf graven voor gasaansluiting en dichten

Sleuf graven voor aardgasaansluiting, volgens de vereisten van Eandis ,lengte circa 5 m vanaf de rooilijn; put graven van 1 m3 ; plaatsen van wachtbuis; dichten van de graafwerken.
zondag 21 oktober 2018

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers bij onze nieuwbouwwoning (de grond zal reeds uitgegraven zijn). Dit is voor zowel oprit als terras, en zal toch zeker 120 m² innemen.
zondag 21 oktober 2018

Terras met betontegels hervoegen en nieuwe boord aanleggen

Bestaand terras met betontegels. De voegen zijn reeds grotendeels verwijderd. Oppervlakte 75 m². Nieuwe boord aanleggen.
zaterdag 20 oktober 2018

Herplaatsen van kasseien op oprit

Ik zoek een ervaren iemand om enkele m2 kaseien in de vorm van pauwstaart terug te plaatsen na het graven van een gleuf.
woensdag 17 oktober 2018

Plaatsen stabilisé voor terras

Leveren en plaatsen van stabilisé voor een oppervlakte van +/- 63m² (rechthoekig). De dikte zou +/-15cm bedragen, dus zo'n 10m³ stabilisé. Boordstenen zullen geplaatst zijn. De plaats van het terras bevindt zich op +/-20m van de straat en is via de garage en deur van +/-80cm bereikbaar. Op deze stabilisé kommen later betontegels, dus max 150kg cement per m³.
woensdag 17 oktober 2018

Aanleggen van een oprit met siergrind

Deels oprit en parkeerstrook aanleggen in siergrind met matten systeem. Stabilisé leggen en ook stevige grondlaag, een deel zou dienen als parking voor twee wagens. Oppervlakte van 80 m².
dinsdag 16 oktober 2018

Oprit en dubbele carport aanleggen in kasseien

Aanleg van oprit en dubbele carport met eventuele extra parkeerplaats dit is voor een nieuwbouw. Oppervlakte aan te leggen is 100 m² in kasseien.
zaterdag 13 oktober 2018

Vernieuwen van oprit 300 m² met grasdallen

Het vervangen van een oude oprit, en het toevoegen extra parkeergelegenheid. Uitzicht van klinkers met gazon. Het is een oppervlakte van 300 m² te vernieuwen met grasdallen.
vrijdag 12 oktober 2018

Oprit en terras nieuwbouwwoning aanleggen

Voor onze nieuwbouwwoning plannen we een oprit/terras te plaatsen. De woning is modern (witte crepi) dus het materiaal dat we gaan kiezen zal daarbij aansluiten. Betonproducten zijn wel onze stijl, zoals ook blauwsteen bv want dat sluit daarbij aan qua uitzicht. Daar primeert het gebruiksgemak en belastbaarheid. De oprit is 105 m² en is terras 64 m².
woensdag 10 oktober 2018

Terras en oprit aanleggen in klinkers

Plaatsen van betonklinkers (zwart) 15/15/6 ong. 400 m2 bestaande uit 3 aan éénpalende stukken (18 m x 12 m) + (3 m x 18 m) + 130 m2 (driehoekig). Materiaal kunnen we zelf aankopen, maar kan ook door vakman aangeleverd worden.
dinsdag 9 oktober 2018

Terras in kleiklinkers aanleggen

Terras aanleggen van 10 a 15 m². Uitgraven (doen we evt. zelf) , stabilisé en kleiklinkers en één zonder uitgraven. Rijhuis.
vrijdag 28 september 2018

Oprit in kasseien aanleggen

Ik heb een hoop oude kasseien liggen die zullen verder moeten aangevuld worden met nieuw materiaal (eventueel tweede soort). De oprit is hellend. Er is een plan beschikbaar. Materiaal heb ik liggen maar is onvoldoende, er moet dus nog bij worden aangekocht. Misschien met een ander materiaalsoort te combineren. Afmetingen ken ik niet.
vrijdag 28 september 2018

Aanleggen oprit/terras met kasseien en dolomiet

Plaatsen van : 1. Plaatsen keerwanden (1,25 m hoog) 2. Plaatsen kasseien voor oprit, voetpad en terras in recup kasseien (+/-50m²) 3. Leggen van dolomiet op worteldoek en honinggraat (+/- 40m²) 4. Plaatsen van 4x blauwsteen op dolomiet 5. Plaatsen van 1 afwateringsrooster aansluiten van afwatering op regenafvoer
donderdag 27 september 2018

Oprit in klinkers aanleggen

Onze oprit ligt nu in kiezelsteen, we willen de oprit aanleggen in klinkers. Kiezelstenen verwijderen we zelf. 30 tal vierkante meter.
woensdag 26 september 2018

Vervangen deksel septische put

Het deksel van onze septische put is stuk en moet vervangen worden.
dinsdag 25 september 2018

Herstellen klinkers van bestaande oprit

Onze oprit loopt naar beneden dit zijn klinkers die erop liggen. De ene kant brokkelt gedeeltelijk af , en zou moeten hersteld worden het is ongeveer 6 meter te herstellen aan klinkers.

Partners

Partners van Casius