Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oost-Vlaanderen.

50 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit met klinkers aanleggen, aanleg terras en oprit en pad rondom huis, terras en oprit in beton aanleggen, aanleggen van terras, terras en bestratingswerken tuinpad klinkers achteraan aan leggen, nivellering speelplaats, oprit kasseien verbeteren, terras in printbeton plaatsen, oprit in betonklinkers aanleggen, pad en betonplaat voor carport, heraanleggen buitentrap naar kelder in klinkers, vervangen en vergroten van bestaande terras op de 1ste verdieping, oprit aanleggen, oprit beklinkeren, renoveren van oud terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

donderdag 23 februari 2017

Oprit kasseien verbeteren

Deel oprit in kasseien verbeteren (+/- 20 m2) en de voegen terug goed opvullen over de ganse oppervlakte (+/- 50 m2). Formaat kasseien 20x20x18
maandag 20 februari 2017

Hervoegen van een oprit

Op onze oprit (silexdallen, ongeveer 10 x 10 meter) zijn een aantal voegen versleten. Onze vraag is om de kapotte voegen eens uit te slijpen en opnieuw te voegen. Mag met cement of epoxy, maakt niet uit. Graag de eerste week van april (3 tot 7 april) dan heb ik vakantie.
donderdag 16 februari 2017

Pad en betonplaat voor carport

- periode maart/april/begin mei mogelijk? Carport word in mei geplaatst... (of toch zeker al de betonplaat tegen mei) - betonplaat voor 2 wagens = 30 m2 (dikte? Stabilise? Steenpuin? ) - we zullen het zelf uitgraven als we weten hoe diep het moet zijn. - pad +/- 80m2 (reeds stabilise aanwezig van vorige pad, er zal niet met wagen over gereden worden, dikte? ) - we zullen zelf stenen verwijderen want ze liggen gewoon los in stabilise... (daarom dat de werken dus nodig zijn ;) - de pad zouden we graag in gepolijste beton hebben met een kleurtje in en lijnen in getrokken zoals tegels -er zijn 3 putjes aanwezig die momenteel ook niet zo proper liggen - afwatering kan naar de bloembakken
donderdag 26 januari 2017

Terras in gepolierde beton leggen

Terras in gepolierde beton leggen. Oppervlakte is 50 vierkante meter. Ter plaatse komen kijken.
maandag 23 januari 2017

Oprit en terras in sierbeton of printbeton

Oprit van kiezels, en terras met klinkers vervangen door sierbeton/printbeton. Oprit is 100 à 150 m².
dinsdag 17 januari 2017

Heraanleg van verzakte klinkers

Oprit is verzakt. Gat van ongeveer 0. 5MX0. 5M en 0. 5M diep. Ik vermoed lek in afwatering die grond wegspoelt
dinsdag 8 november 2016

Sleuf graven

Sleuf graven van straat tot aan gevel voor aardgasaansluiting (met plaatsing wachtbuis volgens technische richtlijnen van eandis). Na de werken terug dichten en klinkers opnieuw leggen. Sleuf is 70 cm diep - 9 à 10 m lang - put van 1m x 1m x 1m bij gevelaansluiting.
woensdag 2 november 2016

Oprit en terras

Het gaat om een nieuwbouwhuis - half open. De oprit en het terras zouden in betonklinkers dienen te worden gelegd. De oppervlakte te leggen met klinkers bedraagt 200m².
donderdag 22 september 2016

Leggen klinkers oprit

Graag had ik een prijsofferte voor het leggen van een stukje oprit vooraan aan het huis. Het gaat om het trottoir dat nog moet toegelegd worden met standaard klinkers (koop ik zelf aan) Oppervlakte is een 20 vierkante meter.
woensdag 31 augustus 2016

Oprit vergroten

Oprit van garage vergroten. Graag met 7 op 3 m² vergroten.
maandag 29 augustus 2016

Herstelling verzakkingen

Heb 2 verzakkingen in de oprit (30m) en 1 verzakking op mijn teras, aan de jacuzzi.
dinsdag 16 augustus 2016

Heraanleg tuin

Wij zijn op zoek naar een professionele vakman voor het heraanleggen van onze tuin. Beplanting verwijderen, terras aanleggen, oprit heraanleggen, tuin afsluiten, herzaaien tuin...
woensdag 10 augustus 2016

Offerte oprit

Graag offerte voor verwijderen oude grind, platwalsen en aanleg nieuwe grind, beige teint op oppervlakte van 20m op 3,55m
dinsdag 9 augustus 2016

Aanleggen klinkers

Door de plaatser voorzien: -Plaatsen van 95m2 klinkers -Plaatsen van borduren, zelf chape voorzien voor de borduren. -leveren van kraan (max. 1, 90m breed) voor uitgraven voor een stabilisé van 15cm diep. -plaatsen van 2 putdeksels + 3 palen (voor een hekje) -leveren en plaatsen van stabilise netten -uitgegraafde zand mag ter plekke blijven maar verspreiden over gazon Door de klant voorzien: -95m2 klinkers (15x15x6cm) reeds aanwezig -borduren reeds aanwezig -Stabilisé voorzien voor klant. Levering in 2 keer door Gedimat met vertrager van 4u. -2 putdeksels reeds aanwezig -3 palen en beton voor palen reeds aanwezig. 3. 000 Euro incl. BTW voor de plaatser
woensdag 27 juli 2016

Printbeton aanleggen

Nieuwbouw: Wat kan de aanleg van 60 m² printbeton mij kosten aub? Het betreft een terras van 32 m² een van 9 m²en voor de rest rechte paadjes van 1 meter breed.
zondag 24 juli 2016

Asfalteren oprit

Asfalt oprit 50 m²
zondag 24 juli 2016

Herstel van verzakte klinkers oprit

De betonklinkers in het klinker deksel zijn ingezakt en zitten los. Dit komt doordat er vaak (stapvoets) over het klinker deksel gereden wordt. Nog klinkers liggen.
maandag 18 juli 2016

Oprit asfalteren

Wij willen onze oprit (nu combinatie van klinkers en grind) in asfalt laten leggen. Het gaat over +/- 125 m².
maandag 11 juli 2016

Hervoegen terras

Ons terras is ongeveer 30 vierkante meter groot. De voegen werden een vijftal jaar geleden vervangen, maar zijn weer aan vervanging toe.
zaterdag 9 juli 2016

Printbeton plaatsen

Wij zijn op zoek naar een firma die printbeton plaatst, ongeveer 210 vierkante meter en met verschillende motieven, graag zwarte printbeton, graag offerte met uitgraven en plaatsen, weinig bochten in, alles rechtdoor
woensdag 6 juli 2016

Klinkers leggen

Klinkerslegger gezocht ! Dringend. De oppervlakte is ongeveer 60 m²-70 m².
woensdag 29 juni 2016

Herstellen van voegen oprit in platinnen

Voegen: Mijn vraag is of het mogelijk is voegen te herstellen van platinnen oprit. Los gekomen door vries weer en hevige regen.
donderdag 23 juni 2016

Aanleg oprit

Aanmaken van oprit breedte 8. 5m op 6m. Langs beide zijden klinkers en in het midden loopstenen
maandag 20 juni 2016

Aanleg oprit met kasseien of cenmenttegels

Oprit vooraan en zijkanten huis (75 m2 ongeveer) met kasseien of grijze cementtegels aanleggen. Tuinhuis (cottagestijl) op bestaande beton (12m2)
zondag 12 juni 2016

Asbest weghalen van dak garage

Golfplaten asbest weghalen ongeveer 22 meter. Dak van een garage. Platen eventueel door iets anders vervangen door de dakwerker.

Partners

Partners van Casius