Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een bestratingswerker of meerdere bestratingswerkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze bestratingswerkers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw bestratingswerker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Oost-Vlaanderen.

69 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een bestratingswerker, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een bestratingswerker in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij bestratingswerkers voor: oprit met klinkers aanleggen en beton gieten, houten terras aanleggen, uitbreken en afvoeren huidige oprit en heraanleggen, oprit aanleggen in steentapijt, oprit en terras aanleggen in gepolierde beton, terras renoveren, uitgraven en plaatsen van klinkers voor zwembad, steentapijt op bestaand terras plaatsen, oprit en voortuin in (uitgewassen) beton aanleggen, houten terras aanleggen, aanleggen van oprit met klinkers, oprit in asfalt vernieuwen, nieuwe oprit aanleggen, oprit aanleggen in betonklinkers, herbestraten parking en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke bestratingswerker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

woensdag 30 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Ik heb een stadstuintje van een kleine 40 m². Er ligt nu wat gras en er is ook al een koertje. Graag zou ik alles 'overdekken' met houten planken en één groot terras creëren. Er zouden wel enkele uitsparingen zijn om planten te zetten en er zou ook een zitbank gemaakt moeten worden en een plantenbak. Daarnaast had ik ook een klein kotje voor ogen. De houtsoort heb ik nog niet gekozen, maar daarvoor doe ik graag beroep op jullie advies. Er is momenteel een plan in opmaak.
woensdag 30 augustus 2017

Plaatsen van stabilisé voor terras

Wij zouden volgend jaar onze oprit en terras aanleggen maar nu reeds de voorafgaande werken doen. We hebben een terras van 42 m² waarvan we een plateau gegraven hebben van 25 cm diep. Het idee is om nu al stabilise te laten gieten/plaatsen zodat we deze winter al geen modder hebben bij het binnenkomen via de achterdeur.
woensdag 23 augustus 2017

Oprit aanleggen in betonklinkers

Oprit laten aanleggen in betonklinkers . Nu ligt er gravé met aarde eronder . De oprit is 51 m² en rechthoek.
vrijdag 18 augustus 2017

Aanleggen van houten terras

Ik zou graag een houten terras laten aanleggen op mijn koertje. Het terras zou op een hoogte van 1. 5 meter boven de grond moeten komen, en de ruimte onder het terras zou ik willen gebruiken als opbergruimte. De afmetingen voor het terras zijn 3. 75 x 2. 2 meter (ongeveer).
donderdag 3 augustus 2017

Vervangen beerputdeksel en rand opmetsen

Beerput deksel vervangen en rand opmetsen
zondag 30 juli 2017

Klinkers leggen

Kiezelstenen wegdoen en grond uitgraven. Bestaand terras of oprit uitbreken Oppervlakte : 50 vierkante meter Alles afbreken en beklinkeren.
vrijdag 21 juli 2017

Oprit in kasseien aanleggen

Ik zoek een vakman om een oprit aan te leggen. Kasseien zijn aanwezig, het bestaande ontwerp mag behouden blijven. Het betreft het opnieuw aanleggen van een bestaande oprit aan een bestaande woning. Oppervlakte is ongeveer 84 m².
woensdag 19 juli 2017

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van een oprit in klinkers, ongeveer 36 m².
vrijdag 14 juli 2017

Oprit en tuin betegelen met klinkers

Wij hadden graag onze oprit en een deel van de tuin laten betegelen met klinkers. De totale oppervlakte is ongeveer 203 m² (kan iets meer zijn). Wij zouden de tegels zelf aankopen. De bestaande oprit moet worden uitgegraven, deze is niet betegeld maar er liggen kleine kiezels.
vrijdag 7 juli 2017

Deel oprit en terras bestraten met een paadje langs tuinhuis

Bestraten van oprit en terras. Ongeveer 25m2
donderdag 6 juli 2017

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 7 op 4 meter. Stabilisé is al aanwezig. We hebben nog geen tegels aangekocht.
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen van terras

Wil graag mijn terras laten betegelen met breedte +- 2 meter en +- lengte 4 meter. Er lagen voorheen planken, die zijn al weggehaald, maar ondergrond zal waarschijnlijk wel gestabiliseerd moeten worden (er kunnen dus nog niet rechtstreeks tegels op). Tegels zouden zelf voorzien worden.
dinsdag 27 juni 2017

Oprit en terras heraanleggen

We zoeken een vakman voor het aanleggen van een oprit van 98 vierkanten meter met klinkers van 20x20x6 en een terras van 50 vierkante meters met keramische tegels van 60x60x2. Oprit ligt nu met kiezelsteentjes en het terras ligt in tegels van 30x30, moet nu worden uitgebroken. Materiaal nog aan te kopen samen met vakman.
zaterdag 24 juni 2017

Terras in klinkers plaatsen

Momenteel ligt er een gazon ongeveer op dezelfde hoogte als het terras zou moeten komen. Eerst gazon uitgraven en daarna klinkers leggen. Nivelleringswerken. Ongeveer 25 m².
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.
donderdag 15 juni 2017

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit gedeeltelijk leggen met kasseien. Ongeveer 30 vierkante meter. Grond uitnemen en stabilisé leggen. De kasseien zijn ter plaatse beschikbaar.
woensdag 14 juni 2017

Vernieuwen oprit in betonklinkers

Vernieuwen van oprit. De ondergrond van de bestaande oprit is uit ijzerslakken, met daarop een laag asfalt. De dikte van het geheel is ongeveer 35 cm, en de oppervlakte +/- 100 m². We zouden nu kiezen voor betonklinkers.
dinsdag 13 juni 2017

Deel van terras uitbreken en vernieuwen

Gedeeltelijk oud terras uitbreken en vernieuwen 15 m² vierkante meter en afgraven voor stabilisée te plaatsen. Bestaand terras uitbreken.
maandag 12 juni 2017

Plaatsen van stabilisé als ondergrond kunstgras

Er moet 45 vierkante meter stabilisé effenen die dienst moet doen als ondergrond voor kunstgras. Het uitgraven van 10 cm grond zouden we zelf doen. Als dit is gebeurt moet er een laag van 8 cm stabilisé worden aangedamd en geëffend worden, waarvoor ik dus graag een offerte zou ontvangen. Het kunstgras heeft een dikte van 2 cm en zo bekomen we dus opnieuw aan de 10 cm die werd uitgegraven. Ikzelf kan 3,5 kubiek stabiel met 150 cement laten leveren voor 238,37€. Graag uw prijs om dit te verwerken en te effenen?
zaterdag 3 juni 2017

Vervangen gebarsten dorpel onder raam

Bij onze woning is de dorpel onder een dubbel raam gebarsten (is eigenlijk ook een deur naar buiten). Wij willen die graag zo snel mogelijk laten vervangen met het oog op verkoop.
zaterdag 13 mei 2017

Oprit en terras in polybeton plaatsen

We hadden graag de oprit en het terras in polybeton aangelegd. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 165 m². Voorbereidende werken kunnen wij zelf doen...ofwel met de vakman.
woensdag 10 mei 2017

Stabilisé te plaatsen

Stabilisé te plaatsen :15m3 voor terras.
maandag 8 mei 2017

Oprit en terras aanleggen in gepolierd beton

Ik ben op zoek naar iemand die mijn oprit kan aanleggen: oprit: 2 delen oprit in gepolierde beton met daartussen strook kiezels waarin ook klein stukje groen moet komen, en nog een strook kiezels met vierkante tegels (of ook betonvlakken) die naar voordeur leiden. Er moeten ook afvoergoten in voorzien worden. totale oppervlakte oprit: +- 100m² terras: volledig in polierde beton met afvoergoot tussen terras en gazon, totale oppervlakte terras: +- 40m²
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen parkeerplaats

Aanleg van een parkeerplaats van ongeveer 12 vierkante meter op een plaats waar nu nog beplanting staat in de voortuin. Materiaal te bespreken met vakman: geen asfalt in ieder geval.
zaterdag 6 mei 2017

Aanleggen binnenkoer

Graag wil ik mijn binnenkoer laten aanleggen. Plaatsen van stabilisé, klinkers, regenputdeksel en 1 afwateringsrooster. +/- 8m2.

Partners

Partners van Casius