Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een bestratingswerker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende bestratingswerkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers.
68 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten bestratingswerker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 december 2017

Terras aanleggen

Aanleggen van een terras :6 meter bij 3 meter. Ongeveer 18 m². Betontegels artstone 15 x 15 cm. Stabilise opleggen en betegelen.
maandag 11 december 2017

Gepolierde beton leggen voor oprit en terras

Het gaat om een half open gebouw, van het voetpad tot de inkom 5a6 meter lang en 1 a 1. 5 meter breed,rond het huis 80 a 100 cm breed en 5 a 6 + 15 meter lang, terras en oprit in totaal +-120m² . Zou iets willen in antraciet kleur. Het ondergrond is nu gewoon aarde , moet deze gechapt zijn? . hoeveel dikte is er nodig? Moet er staalnetten voorzien?
zondag 10 december 2017

Herstellen adruinen dorpels

Voor de opmaak van een offerte voor het herstellen van arduindorpels
woensdag 22 november 2017

Vervangen deksel septische put

Het deksel van de septische put moet dringend vervangen worden: er zijn barsten in een opening. Nieuw Deksel 60/60 Dubbel is al voorzien.
donderdag 16 november 2017

Terras en oprit aanleggen

Graag hadden wij beide kanten van ons huis een verharding laten aanleggen met aansluitend terras ongeveer 40 vierkante meter. We twijfelen tussen gravel met afboording. Blauwe steen of kasseien. Alsook een oprit in de gravel aanleggen van ongeveer 30 vierkante meter.
maandag 23 oktober 2017

Terras in klinkers plaatsen

Terras plaatsen: Ophogen met stabilise (10-15 cm Afhankelijk van hoogte klinkers) Nog nivelleringswerken te doen. De oppervlakte 20 m². Ter plaatse komen kijken. Dringend vakman nodig, heel dringend de werken kunnen uitvoeren.
zondag 15 oktober 2017

Oprit in printbeton leggen

Aanleggen van de oprit in printbeton. Dit is ongeveer 100m² en de ondergrond is steengruis.
zaterdag 14 oktober 2017

Oprit herstellen waaronder natuursteen vastleggen

- oprit: meeste tegels liggen los- opnieuw vast te leggen - natuurtegel van 60 x 40 x 6 cm - 2 rijen van telkens 44 tegels - tegels dienen hergebruikt te worden dus oude mortel te verwijderen - heb nog wel enkele reserve tegels om beschadigde tegels te vervangen - met slijpschijf snee te maken onderaan tegel. - en opnieuw in mortel leggen.
vrijdag 22 september 2017

Oprit aanleggen

Oprit aanleggen met klinkers of in beton. Voor- en nadelen van beide graag geweten. Oppervlakte van ongeveer 200m². Moet mogelijk zijn om met een septische ruimdienst op te rijden zonder schade aan oprit te veroorzaken. Indien beton, graag in kleur, geen grijs. Indien klinkers, met deels donkere klinkers.
woensdag 30 augustus 2017

Houten terras aanleggen

Ik heb een stadstuintje van een kleine 40 m². Er ligt nu wat gras en er is ook al een koertje. Graag zou ik alles 'overdekken' met houten planken en één groot terras creëren. Er zouden wel enkele uitsparingen zijn om planten te zetten en er zou ook een zitbank gemaakt moeten worden en een plantenbak. Daarnaast had ik ook een klein kotje voor ogen. De houtsoort heb ik nog niet gekozen, maar daarvoor doe ik graag beroep op jullie advies. Er is momenteel een plan in opmaak.
woensdag 30 augustus 2017

Plaatsen van stabilisé voor terras

Wij zouden volgend jaar onze oprit en terras aanleggen maar nu reeds de voorafgaande werken doen. We hebben een terras van 42 m² waarvan we een plateau gegraven hebben van 25 cm diep. Het idee is om nu al stabilise te laten gieten/plaatsen zodat we deze winter al geen modder hebben bij het binnenkomen via de achterdeur.
woensdag 23 augustus 2017

Oprit aanleggen in betonklinkers

Oprit laten aanleggen in betonklinkers . Nu ligt er gravé met aarde eronder . De oprit is 51 m² en rechthoek.
vrijdag 18 augustus 2017

Aanleggen van houten terras

Ik zou graag een houten terras laten aanleggen op mijn koertje. Het terras zou op een hoogte van 1. 5 meter boven de grond moeten komen, en de ruimte onder het terras zou ik willen gebruiken als opbergruimte. De afmetingen voor het terras zijn 3. 75 x 2. 2 meter (ongeveer).
donderdag 3 augustus 2017

Vervangen beerputdeksel en rand opmetsen

Beerput deksel vervangen en rand opmetsen
zondag 30 juli 2017

Klinkers leggen

Kiezelstenen wegdoen en grond uitgraven. Bestaand terras of oprit uitbreken Oppervlakte : 50 vierkante meter Alles afbreken en beklinkeren.
vrijdag 21 juli 2017

Oprit in kasseien aanleggen

Ik zoek een vakman om een oprit aan te leggen. Kasseien zijn aanwezig, het bestaande ontwerp mag behouden blijven. Het betreft het opnieuw aanleggen van een bestaande oprit aan een bestaande woning. Oppervlakte is ongeveer 84 m².
woensdag 19 juli 2017

Aanleggen van oprit in klinkers

Aanleggen van een oprit in klinkers, ongeveer 36 m².
vrijdag 14 juli 2017

Oprit en tuin betegelen met klinkers

Wij hadden graag onze oprit en een deel van de tuin laten betegelen met klinkers. De totale oppervlakte is ongeveer 203 m² (kan iets meer zijn). Wij zouden de tegels zelf aankopen. De bestaande oprit moet worden uitgegraven, deze is niet betegeld maar er liggen kleine kiezels.
vrijdag 7 juli 2017

Deel oprit en terras bestraten met een paadje langs tuinhuis

Bestraten van oprit en terras. Ongeveer 25m2
donderdag 6 juli 2017

Terras aanleggen

Terras aanleggen van 7 op 4 meter. Stabilisé is al aanwezig. We hebben nog geen tegels aangekocht.
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen van terras

Wil graag mijn terras laten betegelen met breedte +- 2 meter en +- lengte 4 meter. Er lagen voorheen planken, die zijn al weggehaald, maar ondergrond zal waarschijnlijk wel gestabiliseerd moeten worden (er kunnen dus nog niet rechtstreeks tegels op). Tegels zouden zelf voorzien worden.
dinsdag 27 juni 2017

Oprit en terras heraanleggen

We zoeken een vakman voor het aanleggen van een oprit van 98 vierkanten meter met klinkers van 20x20x6 en een terras van 50 vierkante meters met keramische tegels van 60x60x2. Oprit ligt nu met kiezelsteentjes en het terras ligt in tegels van 30x30, moet nu worden uitgebroken. Materiaal nog aan te kopen samen met vakman.
zaterdag 24 juni 2017

Terras in klinkers plaatsen

Momenteel ligt er een gazon ongeveer op dezelfde hoogte als het terras zou moeten komen. Eerst gazon uitgraven en daarna klinkers leggen. Nivelleringswerken. Ongeveer 25 m².
vrijdag 16 juni 2017

Vervangen deurdorpel

Deurdorpel in blauwe steen beschadigd door auto. Dient vervangen te worden: - Uitbreken oude dorpel. - Leveren nieuwe dorpel. - Plaatsen van nieuwe dorpel.
donderdag 15 juni 2017

Oprit aanleggen met kasseien

Oprit gedeeltelijk leggen met kasseien. Ongeveer 30 vierkante meter. Grond uitnemen en stabilisé leggen. De kasseien zijn ter plaatse beschikbaar.