Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Aalst:

Oprit aanleggen met betonstroken en siergrind

Een oprit met ruimte voor 2 auto's die we willen aanleggen met een combo van betonstroken en grind, zodat het water er toch door kan. Daarnaast is er een pad naast de parking dat naar de voordeur loopt waar ook grind tussen moet. In totaal gaat het om ongeveer 80 m².

Oprit in kasseien uitbreiden

we zouden onze bestaande oprit in kasseien willen uitbreid voor een 2de wagen. De kasseien hebben we zelf op voorraad. Afgraven, stabilise, kasseien leggen en opvoegen met cement. Er is eveneens een putdeksel te voorzien van ongeveer 60x80cm. 30 m² bijleggen.

Betonplaat plaatsen voor installatie tuinhuis

Halfopen bebouwing met toegangspoortje. Op 10 meter van de straatkant dient een betonnen fundering gegoten te worden. Afmetingen zijn voor fundering zijn: 4, 5m x 3m x 0, 2 meter. Alles van egalisatie, bekisting tot afwerking moet worden voorzien.

Oprit aanleggen met klinkers

Voortuin wordt parkeerplaats . 16 m² eerst nog verwijderen van +/- 15m3 grond.

Terras aanleggen

Betreft een terras op verharde grond aan het bedrijvencentrum. Terras: 60 m². eventueel uit te breiden tot 120 m². Terras uit composiet of houtwerk. Nu momenteel verhard.

Heraanleggen terras met tegels

Zou graag de houten vlonders van het terras laten vervangen door tegels. De ondergrond is gedeeltelijk steen, beton, en gras Het gaat over ongeveer 20 m²

Grasdallen aanleggen

Er ligt nu dolomiet maar wekt enorm stof op en hebben een terras naast onze parking wat voor problemen zorgt uiteraard momenteel. parking terug her aan te leggen in dallen. Oppervalkte 500 m².

Tuinpad in getrommelde klinkers aanleggen

Vakman voor het aanleggen van een tuinpad in getrommelde klinkers van 15x15 cm in een grijze kleur. Het tuinpad is 1,50 m breed op 66 meter lang met langs beide zijden een boordsteen.

Terras aanleggen beton of tegels

Voor een terras met klinkers . Ben ik op zoek nar een vakman Om terras her aan te leggen in beton of tegels De totale oppervlakte is 35m²

Kasseien aanleggen in voortuin 12 m²

Een rijwoning met kleine voortuin met kasseien aan te leggen :5 m op 2. 42 m= 12,1 m². Er liggen nu beton klinkers die zouden eruit moeten gebroken worden, en kasseien aanleggen.