Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor plaatsen houten terras:

Plaatsen houten terras

Een houten terras van 25 m² plaatsen. Ondergrond bestaan momenteel uit volle grond met daarover een laag zand, waarschijnlijk zal het beter zijn om op palen te werken. Hardhout vlonder planken en onder balken worden door mezelf aangekocht.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen houten terras uit heel België:

Houten eiken trappen plaatsen voor nieuwbouwwoning

Eiken trappen voor nieuwbouwwoning: Twee witte eiken trap met bruine eiken treden plaatsen en bruine leuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste naar tweede verdieping. De trappen komen tegen een muur te staan.

Bankirai dakterras met balustrade plaatsen

Een houten dakterras aanleggen van 9 m². De voorkeur gaat naar bankirai terras. Er ligt roofing op het dak , en is al goedgekeurd voor plaatsen van een dakterras. Ook graag rond het terras een balustrade plaatsen.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Een trap plaatsen met leuning in hout en kindvriendelijk met brede treden. Dit is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap komt met een zijde aan de muur en andere zijde met een leuning.

Houten afsluiting plaatsen

Ik zou graag een houten afsluiting laten plaatsen met een hoogte van 2m20. Ongeveer 80 lopende meter. Van goede kwaliteit en stevig, bestand tegen wind.

Composiet terras plaatsen

Houten terras op 2de verdieping trekt krom en is dringend aan vervanging toe. De totale oppervlakte is 10m²

Houten trap op maat plaatsen

Uitklapbaar zolderluik zou moeten veranderen in een open trap met leuning. Zal een steile trap worden met onderaan uitsnijding voor deur.

Houten tuinomheining plaatsen

Wij willen over een lengte van ongeveer 15 meter een houten omheining plaatsen. De hoogte 1.60 meter. Dit is een recht stuk tussen de buren.

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.