Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor plaatsen houten terras:

Plaatsen houten terras

Een houten terras van 25 m² plaatsen. Ondergrond bestaan momenteel uit volle grond met daarover een laag zand, waarschijnlijk zal het beter zijn om op palen te werken. Hardhout vlonder planken en onder balken worden door mezelf aangekocht.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen houten terras uit heel België:

Houten trap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Momenteel staan er drie houten trappen in huis die allemaal aangetast zijn door houtworm en binnen afzienbare tijd vervangen moeten worden. Naar welk type trap bent u op zoek? : budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? : binnen Welke vorm moet de trap hebben? : rechte trap

Houten trap plaatsen

Trap in hetzelfde hout als de nieuwe houten vloer die op de eerste verdieping moet komen. De trap zit aan een kant tegen een steunmuur, aan de andere kant zal een balk lopen. De trap heeft gesloten treden. In de gang onderaan . Er zullen twee treden uitsteken in de gang en dus voorbij de steunmuur komen.

Bestaande houten trap vervangen

Vervanging van een bestaande houten trap met 1 draai door een identieke of een draai/wenteltrap te plaatsen.

Houten gevelbekleding plaatsen 30 m²

Gevel van de nieuwbouw woning met 1 groot vlak houten gevelbekleding en een 5 tal vlakken boven raamwerk dit is een open bebouwing. Graag in themowood ongeveer 30 m². Er zitten 5 ramen in.

Vervangen huidige schutting door één in composiet

Vervanging houten schutting, betonnen fundering mogelijks te behouden. Afmetingen : 22 meter lengte, 180 cm hoogte. Composiet afsluiting plaatsen 22 meter

Huidige ijzeren trap verwijderen en houten trap plaatsen

Ik heb nu een metalen trap, die wil ik graag laten afbreken en vervangen door een eenvoudige houten trap met een hoek. Die is van GLV naar eerste verdieping. Dat is een rechte trap met een draai , klein beetje van de muur.

Houten trap plaatsen in inkomhal

Een volledige nieuwe trap plaatsen in de inkomhal. Van gelijkvloers naar de eerste verdieping, komt tussen twee muren, dus geen trapleuning nodig. Graag een houten trap in beuk, met gesloten treden en volledig recht naar boven zonder hoek of bocht. De inkomhal is 110 cm breed. Daardoor dacht ik de trap 1 m breed te maken en hoogte van plafond is 295 cm Hoogte.

Houten terras aanleggen 16 m² en schuttingen plaatsen

Ik wil graag een terras in de tuin laten aan leggen. Ondergrond : aarde . Afmetingen : +/- 4 m x 4 m bij voorkeur in composiet hout. Graag in composiet aan te leggen. Ook nog twee schuttingen plaatsen.