Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Aalter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Aalter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Aalter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Aalter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Aalter:

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een terras in beton van ongeveer 4 op 5 meter. Zelf al uitgegraven. Grenst aan 2 muren die in een hoek staan. En 2 vrije kanten.

Putdeksels vervangen in bestaand terras

Graag zou ik 3 putdeksels willen laten vervangen in een bestaand terras. Het terras is samengesteld uit grote vierkante tegels.De putdeksels mogen in een ander soort materiaal zijn dan de huidige.

Terras in kasseien uitslijpen en opnieuw voegen

Onze voegen van ons terras, steen Kandla Grey zijn kapot. Terras is +/- 50m² Uitslijpen en hervoegen van de voegen.

Sleuf graven voor wateraansluiting

Voorbereidende werken wateraansluiting namelijk graven van een sleuf voor wachtbuis 110 mm, deze moet min 80 cm onder het maaiveld zitten. Lengte graafwerken 10 lopende meter.

Oprit asfalteren

Asfalt aanbrengen voor een oprit van 5 m breed en +/- 35 m lang.

Klinkers leggen

Parkeerplaatsen en oprit ongeveer 300 m² in klinkers aanleggen.

volledig uitbreken asfalt oprit en ...

volledig uitbreken asfalt oprit en plaatsen nieuwe oprit in klinkers +-200M².