Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Beveren Waas:

Oprit opnieuw aanleggen met kasseien

Momenteel oprit van 80 m² bestaande uit kiezels. Dit moet men uitgraven, ondergrond voorzien en kasseien leggen. Halfopen bebouwing.

Terras aanleggen met klinkerwerken

Ongeveer 35m² waarop beton is gestort dat terras zou moeten worden. Afhankelijk van de prijs ook nog een padje dieper de tuin in (naar schatting 30m lengte) en zonneterras (afmeting tbc) maken . Voor het pad en zonneterras is er nog geen beton, dit is momenteel gras.

Vernieuwen van oprit 300 m² met grasdallen

Het vervangen van een oude oprit, en het toevoegen extra parkeergelegenheid. Uitzicht van klinkers met gazon. Het is een oppervlakte van 300 m² te vernieuwen met grasdallen.

Oprit in klinkers aanleggen

Onze oprit ligt nu in kiezelsteen, we willen de oprit aanleggen in klinkers. Kiezelstenen verwijderen we zelf. 30 tal vierkante meter.

Klinkers leggen voor terras

Ik wil een terras van 25 vierkante meter aanleggenin klinkers Er ligt alleen zand en gras er zou ongeveer nog 2cm zand uitgraven en kan direct aan beginnen .

Opnieuw aanleggen terras en oprit

Terras en oprit her aan te leggen ; alles afbreken en opnieuw leggen . oprit met klinkers en terras met tegels. Oppervlakte dient door vakman opgemeten te worden.Alles moet afgeschept worden en afbreken van terras

Oprit in klinkers aanleggen

Er ligt reeds een steenpuinlaag tot op 20cm van de boordsteen. We overwegen verschillende afwerkingsmaterialen. Opritten van ongeveer 65 - 70 m².

Oprit heraanleggen met dolomiet en dals

Huidige oprit is een betonplaat (die we zelf kunnen laten wegvoeren). Dit moet vervangen worden door een nieuwe oprit in waterdoorlatend materiaal. Het is een gedeelde oprit met de buren waarbij we beiden een toegang hebben tot onze carport. Het stuk oprit tussen de huizen zou ik in Dolomiet willen aanleggen en het stuk dat naar onze carport leidt dan weer liever in grasdals om het groen karakter te behouden. Dit loopt namelijk in onze tuin en achter onze woning. Het stuk oprit tussen onze huizen is ongeveer 60 m². Dit dus graag in dolomiet of iets soortgelijks. Het stuk naar onze carport in grasdals, dat is ongeveer 30 m² plus nog eens dezelfde oppervlakte voor onze buren.

Oprit aanleggen in blauw steen

Ik wil graag de inrit vd garage tot de straat laten aanleggen, 7-8 m² in blauwe steen. Nu is er nieuwe grond aangevoerd (zonder stenen) om binnen te kunnen rijden. Er zijn geen uitbreek of voorbereidende werken noodzakelijk. Materiaal nog niet aangekocht.

Herstelling garagepoort

1.Garagepoort? De poort is wit geschilderd (merantihout), zowel de linker als rechtervleugel hebben 2 (twee) panelen. De panelen zitten tegen het buitenframe van de poorten en worden via de binnenkant in het frame geplaatst, tegen een molure. Langs de binnenzijde zijn de panelen afgeschermd met een houten triplex plaat. De bedoeling is dat de vier panelen worden vervangen door vier nieuwe en eventueel beschadigde moluren worden vervangen,idem triplexplaat 2. Opnieuw aanleggen van ongeveer 20m² porfier kasseitjes?