Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Beveren Waas:

Graven van greppel voor plaatsing aardgas

Graven van greppel voor plaatsing aardgas.

Oprit aanleggen met kasseien

Ik zou graag een oprit laten aanleggen. Dit bestaat uit twee delen, namelijk een voortuin die we wensen om te bouwen naar een parking. Heeft een oppervlakte van 15m². De rest van de oprit naast het huis is ongeveer 60m². Het is braakliggend terrein, er moet dus niets meer uitgebroken worden. Het liefst zouden we qua materiaal kasseien hebben.

Aanleggen van oprit in siergrind

Afgraven oude oprit, half gravel half zand. Plaatsen 50 m boordsteen 100x20x6, stabilisee, ecco gravelplaat voor opp. van 100 m². Aanvullen met dolomiet Merlemont. De oppervlakte van de te bestraten oprit is trapeziumvormig en uit een geheel.

Oprit opnieuw aanleggen met kasseien

Momenteel oprit van 80 m² bestaande uit kiezels. Dit moet men uitgraven, ondergrond voorzien en kasseien leggen. Halfopen bebouwing.

Terras aanleggen met klinkerwerken

Ongeveer 35m² waarop beton is gestort dat terras zou moeten worden. Afhankelijk van de prijs ook nog een padje dieper de tuin in (naar schatting 30m lengte) en zonneterras (afmeting tbc) maken . Voor het pad en zonneterras is er nog geen beton, dit is momenteel gras.

Vernieuwen van oprit 300 m² met grasdallen

Het vervangen van een oude oprit, en het toevoegen extra parkeergelegenheid. Uitzicht van klinkers met gazon. Het is een oppervlakte van 300 m² te vernieuwen met grasdallen.

Oprit in klinkers aanleggen

Onze oprit ligt nu in kiezelsteen, we willen de oprit aanleggen in klinkers. Kiezelstenen verwijderen we zelf. 30 tal vierkante meter.

Klinkers leggen voor terras

Ik wil een terras van 25 vierkante meter aanleggenin klinkers Er ligt alleen zand en gras er zou ongeveer nog 2cm zand uitgraven en kan direct aan beginnen .

Opnieuw aanleggen terras en oprit

Terras en oprit her aan te leggen ; alles afbreken en opnieuw leggen . oprit met klinkers en terras met tegels. Oppervlakte dient door vakman opgemeten te worden.Alles moet afgeschept worden en afbreken van terras

Oprit in klinkers aanleggen

Er ligt reeds een steenpuinlaag tot op 20cm van de boordsteen. We overwegen verschillende afwerkingsmaterialen. Opritten van ongeveer 65 - 70 m².