Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor graven van greppel voor plaatsing aardgas:

Graven van greppel voor plaatsing aardgas

Graven van greppel voor plaatsing aardgas.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Beveren-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor graven van greppel voor plaatsing aardgas uit heel België:

Sleuf graven voor aansluiting gas

- Graafwerken greppel voor een gasaansluiting - Afstand rooilijn tot woning: ongeveer 17 meter (+ 1m50) - Graafwerken in onverharde zone (gras) - Hindernissen: tuinmuurtje (ondergraven mogelijk?) - Hoek van 90° aan verhard tuinpad tot muur woning (afstand: ongeveer 1m50) - Vereisten Fluvius: * Sleuf minimum 60 cm en max. 70 cm onder het maaiveld * Aan gevel een buitenput van 1 x 1x 1 m (l x b h)

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graven van greppel en put voor gasaansluiting. Het gaat over een stuk van 1 m³, plus een greppel van een halve meter breed, 70 cm diep over lengte van 8 meter.

Frezen en egaliseren tuin

Ik wil mijn tuin van ongeveer 5 are laten frezen en egaliseren. 9m breed en ongeveer 60m lang. Eventueel ook zaaien, greppel graven voor de haag . Omheining plaatsen 120m rondom de eigendom .

Gaasdraad plaatsen met een poortje voor kippenren

Ik wil in mijn achtertuin een kippenren laten plaatsen van 2 m bij 4 m, 2 m hoog. De gaasdraad moet minimaal 1,5 mm dik zijn en mazen hebben van maximaal 3 cm wijd. De omheining moet 50 cm ingegraven worden en bovenaan afgedekt worden met hetzelfde type gaas. We kunnen de greppel zelf graven.

Allerlei klussen

Klus 1: in gang een lange lat ophangen en kapstokken in vast zetten. Klus 2: greppel graven en waterkeringsplaten steken aan buitenmuur.

Tuinverlichting plaatsen

- eerst een greppel graven van ongeveer 20 meter lang - in deze greppel een electriciteitskabel plaatsen. Deze in een beschermd omhulsel plaatsen zodanig dat de kabel beschermd is tegen beschadiging met een steek spade of andere scherpe voorwerpen - Voor een stabiele plaatsing de verlichting op een klinker monteren van 20X20cm waardoor ze stevig in de grond blijven staan. - de voedingskabel ligt reeds klaar waar je verder op kan aanwerken en de verlichting kan aansluiten (6 verlichtingspaaltjes in totaal) - na het testen de greppel terug mooi dichtdoen en de tuin proper achter laten.