Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit De Pinte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit De Pinte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in De Pinte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in De Pinte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in De Pinte:

Aanleggen oprit en terras

Oprit in kleine kasseien 62 m². Terras in tegels aan te leggen 30 m² (keramische tegels). Vakman voor leveren en plaatsen, inclusief grondwerken en fundering in gestabiliseerd zand.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 7 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis).

Vernieuwen oprit en voetpaden

Graag prijs voor verbreden van bestaande oprit met Zweedse Graniet ongeveer 20m². Adresgegevens bij afspraak.

Vernieuwen oprit en voetpaden

Afvoeren en vernieuwen asfalt oprit 105 m2, twee voetpaden vernieuwen in granietsteen, 15mx2x42cm

aanleg oprit en terras

aanleg oprit en terras