Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Destelbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Destelbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Destelbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Destelbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Destelbergen:

Graven van sleuf voor wateraansluiting te plaatsen

Ik wil waterleiding installeren (heb nu grondwater uit filterput) en daarvoor is een sleuf nodig vanaf de straat tot aan de garage . Er moet een doorboring worden gemaakt tot in de kelder van de garage waar de bestaande waterleiding vertrekt. De afstand van de straat tot aan de garage schat ik op ongeveer 30 meter door de tuin met beplanting.

Sleuf maken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor aansluiting op het gasnet van Eandis. Gracht, sleuf maken tot aan de plaats van de meter.

Oprit aanleggen met platines kandla grey

1.leveren, aanleggen van Vietnamese kandla grey licht grijs, 14x14x7 op stabilisé. Aanleggen 18,5 x3m van garage naar straat,recht stuk. Aansluitingen naar bestaand terras 2x3m², verder uitwerken naar voorgevel 6m² + 3m², totaal +/-70m². 2. Aanleggen standplaats met keien in splitplaten +/-9m² tussen oprit en zijgevel 3. Aanleg van regenafvoer 5m naar straat, metsen van verzamelput 4. Plaatsen van dorpel garage, standaard afmeting in arduin 5. Inrijopening verbreden door een deel van de afsluiting in te korten, later zal vervangen worden na de uitvoering van de wegenwerken in 2016 vermoedelijk start in de maand april. Realisatietermijn binnen de 3 maand.

Beklinkeren van koer

Onze koer is ongeveer 24m² groot en moet gechapt en beklinkerd worden. Hierbij ook afvoergoten en 2 nieuwe putdeksels plaatsen. (Alle materiaal behalve chappe is al aanwezig)