Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sleuf maken voor gasaansluiting:

Sleuf maken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken voor aansluiting op het gasnet van Eandis. Gracht, sleuf maken tot aan de plaats van de meter.
Offertes van bestratingswerkers voor terras- en bestratingswerken uit Destelbergen (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf maken voor gasaansluiting uit heel België:

Sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken

sleuf maken voor gasaansluiting onder klinkers en terug dichtmaken lengte 8m (70cmdiep). Het betreft een voorbereidende actie die niet dringend is maar toch moet gebeuren

Sleuf maken voor gasaansluiting

Gasleiding is aanwezig in de straat maar niet in onze woning waardoor wij een sleuf moeten graven op 70cm diep, en buitenput op 1mx1mx1m. Volgens ons staat de roolijn op 6m van de woning. De bekleding van de oprit waar de sleuf moet gemaakt worden bestaat uit asfalt.

Sleuf maken voor gasleiding

Sleuf voor gasleiding maken van 4 m lang plus werkput 1x1 en 1 diep en doorlaat gat in de keldermuur.

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Het uitgraven van een sleuf, plaatsten van een buis, het maken van de vebindingsputten aan straatzijde en aan het huis. De gasleiding loop onder het voetpad kant woning. Er dienen een aantal tegels (30x30) uitgebroken voor de put. De aansluitingsleiding loopt recht door een haag (geen boring noodzakelijk) en verder door het grasveld voor de woning over een afstand van ca 27m. De aansluitput en aansluiting aan het huis ligt aan de achterzijde naast het huis

Sleuf graven voor aardgasaansluiting

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 7 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis).

Sleuf graven en terug dichten voor aardgasaansluiting in klinkers

Maken van een sleuf 70 cm breed op 70 cm diep op een lengte van 5 m. Aan gevel put van 1 m op 1 m . Plaatsen van een wachtbuis 110 mm voor gas aansluiting (Eandis). Openbreken oprit, maken sleuf en terugplaatsen klinkers op stabilisé.

Rioleringswerken uitvoeren

Hellende oprit met betondallen 30 op 30 opbreken voor sleuf te maken. De riolering is waarschijnlijk gebroken of verschoven en moet vervangen worden. Lengte 8 meter. Bij dit werk is er een graafmachine nodig.

Riolering in huis

Rioleringsbuizen vervangen onder vloer. Deels vloer sleuf maken, buizen inschuiven, nieuwe putjes plaatsen, aansluitingen maken. Sleuf terug dichten met zand en stabilisee.