Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Deurle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Deurle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Deurle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Deurle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Deurle:

Oprit leggen in klinkers

Uitgraven 28m2 oprit (+- 25cm) en wegvoeren van grond en steenbrokken / leveren en plaatsen van 2X8 lm boordstenen, chappe en 28m2 betonklinkers 15x15x6.

Heraanleggen oprit in kasseien

Heraanleg 25m² oprit in kasseien wegens verzakking.

Aanleggen oprit in kasseien

Aanleg oprit volgens plan. Nieuwbouw. Oprit in kasseien. Oppervlakte: 140 m².

Herstelling van parking

Het betreft een herstelling op een parking aan de garage na weggaan van een huurder. Hij heeft een grote oliebevuiling achtergelaten die zou moeten vervangen worden. De klinkers die er nu liggen zijn vierkantjes van ong. 8 cm. In bruinrode kleur.

Oprit platte kasseien

Ik wil graag een deel van onze oprit laten aanleggen met platte kasseien. Een ander deel zal via nidagravel matten met grind afgewerkt worden.Materiaal reeds aangekocht . Enkel het plaatsen.