Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Erembodegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Erembodegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Erembodegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Erembodegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Erembodegem:

Klinkerwerken uitvoeren

Men moet op een hellende oppervlakte klinkers leggen. Dit voor ongeveer 6 x 6 meter.

Aanleggen oprit/terras met kasseien en dolomiet

Plaatsen van : 1. Plaatsen keerwanden (1,25 m hoog) 2. Plaatsen kasseien voor oprit, voetpad en terras in recup kasseien (+/-50m²) 3. Leggen van dolomiet op worteldoek en honinggraat (+/- 40m²) 4. Plaatsen van 4x blauwsteen op dolomiet 5. Plaatsen van 1 afwateringsrooster aansluiten van afwatering op regenafvoer

Oprit heraanleggen

We willen onze voortuin, oprit en afsluitingen vernieuwen. Voortuin, die momenteel geasfalteerd is, willen we beplanten en 1 parkeerplaats opmakenDit op een oppervlakte van 25m² Voor de oprit dachten we aan iets 'anti onkruid' zoals gepolijst beton. En bijhorend de afsluiting voor 8 lopende meters voor de voortuin (met poortje) plus een watertank onder de grond steken ter vervanging van een mazouttank .

Terras in gepolierde beton leggen

Ik ben beggonnen met de aanleg van een terras van 10 meter op 2,85 meter, alles wordt dit weekend uitgegraven en ik had graag een vakman gevonden voor het gieten van de beton en de afwerking (poliering). Gieten + afwerken.

Aanleggen terras

Aanleg terras, keuze materiaal in overleg + indien mogelijk ook plaatsen tuinhuisje. Alle materialen mogelijk behalve hout. Oppervlakte ken ik niet direct.

Oprit met Courtstone Belgian blue klinkers bezetten en automatische poort plaatsen

62 m² oprit in courtstone Belgium Blue klinkers bezetten. Ook moet er een geautomatiseerde poort van 3 x 1.80 m in degelijk hout komen. Momenteel liggen er kiezels op de oprit die men nog moet verwijderen.

Herstellen van voegen oprit in platinnen

Voegen: Mijn vraag is of het mogelijk is voegen te herstellen van platinnen oprit. Los gekomen door vries weer en hevige regen.

Plaatsen van boordstenen

De stabilisé die er nu ligt moet (zeer) minimaal afgekapt/afgeslepen worden en nadien moeten romdom boordstenen geplaatst worden (zie foto)