Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Erpe Mere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Erpe Mere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Erpe Mere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Erpe Mere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Erpe Mere:

Aanleggen oprit

Heraanleg van oprit met waterdoorlatende klinkers of asfalt . Meer dan 150 m² . Nu ligt er dolomiet.

Huidige oprit vergroten

Het is een uitbreiding van de huidige oprit . Ongeveer 15 m² die zouden moeten gelegd worden zoals de huidige bestrating in de vorm van 'pauwenstaarten'. Uitbreiding met kasseien.

Gepolierde betonvloer leggen

Het is de bedoeling dat het bestaande terras in kassei en kandla platines wordt uitgebroken en gegoten wordt in beton met liefst een tegelmotief. Het is een inpandig terras op een vierkantshoeve. De parking met oprit is een tweede project. Het is een hellende oprit waarop nu grind ligt en die moet vernieuwd worden.

Heraanleggen van oprit met asfalt

Huidige oprit moet heraangelegd worden . Nu oprit in asfalt en vervangen door beton of asfalt.

Klinkerwerken uitvoeren

Aanleg oprit, parking en terras. In totaal meer dan 100 m². Ook regenwaterputten aan te sluiten.

Aanleggen van oprit en terras 180 m² in betonklinkers

Aanleggen oprit betonklinkers ongeveer 120 m² en aanleggen terras 60 m² in beton- of keramische tegels. Eerst moet men voor zowel terras als oprit oud materiaal uitbreken, terras ook nog op te hogen. Hiernaast ook omheining plaatsen in decofor, 30 lopende meter.

Aanleggen oprit en asfalteren

Aanleg van oprit in waterdoorlatende asfalt. Geen grondwerken. Beste ter plaatse komen kijken. Ongeveer een 60 m².

Grondwerken terras en klinkers aanleggen

We willen achteraan een terras leggen in kleiklinkers, 13,5m2, er is al afgegraven, moeten nog komen: borduren, stabilisé en het plaatsen van de kleiklinkers zelf (zijn nog niet aangekocht). Er moet een fietsbox opkomen.

Hervoegen van kasseien oprijlaan

Ik wil graag de kasseien oprijlaan, die langs de gehele lengte van mijn huis ligt, laten hervoegen. Het gaat over een totale oppervlakte van 212m². Momenteel zit er vermoedelijk enkel aarde tussen met veel onkruid tot gevolg. Het gaat dus over een lang smal deel.