Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Gent te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Gent.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Gent of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Gent die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gent:

Parking in gepolierde betonvloer leggen

Momenteel liggen er tegels van 5 cm dik. Het gaat om een garage met 5 garages en daarvoor een inrit. Kleine 100 m².

Heraanleggen van oprit

Verleggen van een oprit . Nu ligt er een oprit bestaande uit kasseien met daarop asfalt. De bedoeling is om de oprit terug aan te leggen met de recupeerbare kasseien . oprit 120 L en 6 m Br

Koer heraanleggen

Ik wil graag mijn binnenkoer aanleggen met gepolierde beton. Momenteel is deze tot 20 cm uitgegraven dus ik veronderstel dat er ook nog stabilisee onder moet? De koer is zo'n 17 vierkante meter.

Terras in gepolierde beton leggen

We hebben een koer van ongeveer 18 m² waar we beton zouden willen op gieten. Momenteel is de koer uitgegraven tot op ongeveer 20 cm. De bedoeling is om een mooie egale betonnen look te krijgen, zonder dat deze te glad wordt bij regenweer uiteraard. Verder moet er ook nog een raster voor het regenwater komen (buis ligt klaar).

Bestaande kasseien terras hervoegen

Ik wil een koer (+- 50 m²) met een bestaande verharding van platte (dunne) Kandla kasseien laten hervoegen met een waterdoorlatende voegmortel (op basis van epoxyhars). De ovorspronkelijke voegen in stabilisé zijn grotendeels verdwenen en systematisch opgevuld met polymeerzand dat makkelijk uitgespoten kan worden. De kasseien zouden ook gereinigd en ontmost moeten worden. De kasseien liggen nog vast in de ondergrond (stabilisé). Over een klein deel (enkele vierkante meter) liggen ze los en verzakt. Dat moet ook hersteld worden. De kasseien zijn destijds (ongeveer 20 jaar geleden) met smalle voeg in stabilisé gelegd. De koer is via een brede poort vlot toegankelijk vanop de straat.

Koer heraanleggen

Onze koer, ongeveer 30m² is momenteel betegeld. Echter zijn deze op veel plaatsen verzakt en gebroken. Daarom zouden wij dit willen laten vervangen door gepolierd beton.

Vernieuwen deksel beerput

Mijn bestaand deksel boven de beerput kan niet meer verwijderd worden (uitgezet door tegelwerken) (afmetingen 90 x 90), zodoende dat ik niet kan ruimen. Bevindt zich binnen in het verlengde van de keuken.

Kader en putdeksel van septische put vervangen

Kader en putdeksel van septische put moeten vervangen worden. Deksel is 60 x 60.

Aanleggen van houten terras

Ik wil graag een houten terrasvloer laten leggen van 10 m². Er moeten geen grondwerken meer gebeuren.

Dichten van keldergaten straatkant

We hebben aan de straatkant twee keldergaten met open roosters. Als het hard regent komt er zo water in de kelder. Bovendien zijn het verzamelbakken voor straatvuil (papier, sigarettenpeuken, enzovoort). Ik wil ze graag laten dichten zodat de kelder waterdicht wordt en zodat er geen afval meer binnen kan. Vermoedelijk moet er wel nog een verluchtingsgat/rooster blijven. Maar dat weten jullie beter.