Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een bestratingswerker uit Haaltert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere bestratingswerkers uit Haaltert.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke bestratingswerker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste bestratingswerker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingswerkers in Haaltert of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een bestratingswerker voor terras- en bestratingswerken in Haaltert die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Haaltert:

Aanleg oprit

Daarbovenop zouden we graag ook de oprit opnieuw laten aanleggen in beton. Nu is het 5m² maar we zouden hem graag uitbreiden zodat er nog een 2e auto opkan. Nu liggen er kleine klinkers die ook zouden uitgebroken moeten worden + ook een chappe laag die weg moet.

Gepolierde betonvloer leggen

Wij wensen een gepolierde beton te plaatsen als terras voor een overkapping. ussen 10 en 50 m²

Oprit van een nieuwbouw aanleggen met steentapijt

Nieuwbouwwoning nu in constructie. Aanleg van oprit met steentapijt. Oppervlakte oprit is 58 m².

Oprit in gepolierde beton maken

Wij zijn op zoek naar iemand op gepolierde beton te leggen op onze oprit en terras. Nu liggen er kiezels een gedeelte naar gepolierd beton.

Vernieuwen klein voetpad voor garage

Voor onze garage een zevental stenen verwijderen en vervangen door 7 andere + 3 boordstenen, alles bij elkaar ongeveer 3 meter.

Aanleg oprit

nog 20m2 oprit in klinkers 10x10 kleur zand aanleggen + 2 afsluitdeksels septiek en bezinkput inwerken.

Het betreft een terras achteraan het ...

Het betreft een terras achteraan het huis. Het terras bevindt zich tussen de achterkant van het huis en het gazon. Het wordt tevens gebruikt als inrit voor de garage achteraan. Op dit ogenblik is het bedekt met grind en kiezel. Het is de bedoeling dat de aanwezige deklaag wordt afgegraven (?) en vervangen door klinkers (natuursteen of beton of andere)... De oppervlakte bedraagt ongeveer 190 m²